Ce material de placă este cel mai bun?

Puteți găsi în magazine veselă din diverse materiale. Fiecare are avantajele și dezavantajele sale. Care este diferența dintre faianță și porțelan și care sunt avantajele vaselor din ceramică față de cele din sticlă??

Decideți ce material doriți: există o mulțime de opțiuni.

Fiecare gospodină trebuie să aibă o varietate de materiale în arsenalul ei. Porțelanul este ideal pentru decorațiunile festive de pe masă, recipientele din sticlă sunt perfecte pentru utilizarea zilnică, oțelul inoxidabil vă va fi util pentru gătit, iar recipientele din ceramică și plastic sunt perfecte pentru cuptorul cu microunde.

Veselă neconvențională Ne poate duce într-o călătorie într-o altă țară, cultură sau timp. Potrivit pentru un grup mai mic de oaspeți, prieteni sau apropiați. Dar pentru ocazii formale, vă recomand aranjarea mesei cu tacâmuri de argint și porțelanuri fine – creează o atmosferă festivă și nobilă.

Veselă neconvențională ne poate duce într-o "călătorie" într-o altă țară, cultură sau chiar timp. Acest decor de masă este potrivit pentru un cerc mai restrâns de oaspeți, prieteni și rude. Și pentru ocazii formale, vă recomand o masă cu tacâmuri de argint și porțelanuri fine – va crea o atmosferă festivă și nobilă.

Ascundeți

Porțelan

În funcție de modul în care este pictat manual, există mai multe tipuri de porțelan. Cel mai scump Porțelan fabricat, pictat manual. Costă cât un Rolls-Royce. Decalcomania din porțelan este decorată cu un model translucid. Porțelanul este reliefat cu modele, care sunt aplicate prin perforare sau gravură. Merită subliniat faptul că farfuriile de porțelan de bună calitate nu sunt niciodată pictate în întregime lasă întotdeauna un așa-numit "corp alb" Porțelan.

Vesela de porțelan are cel mai festiv aspect.

Veselă de zi cu zi Cu siguranță arată bine, se potrivește cu starea ta de spirit și este perfect pentru interiorul tău. Dar depinde de tine dacă noua ta veselă va fi un act solo sau dacă se va alătura corului. Iar dacă vă place să luați masa la lumina lumânărilor într-un cadru clasic, nu vă refuzați plăcerea de a cumpăra un set de cafea din porțelan osos. Este foarte aristocratic.Asortați vesela colorată cu vesela de culoare uni. Din nefericire, nu toate lucrările tale vor arăta fantastic pe un tablou colorat ( uneori este mai bine să fie atârnate pe perete ). Cu toate acestea, vesela albă imaculată, care se potrivește cu aproape orice, va face ca locuința dumneavoastră să se simtă ca un restaurant. Iar acesta nu este întotdeauna un lucru bun.În ceea ce privește masa festivă, cel mai bun decor pentru ea, în opinia mea, nu este vesela și un buchet de flori proaspăt tăiate. Gândește-te și la o față de masă frumoasă sau la fețe de masă,

Vesela de zi cu zi Bobina trebuie să fie foarte drăguță, să se potrivească cu starea de spirit și să se integreze bine în interior. Dar depinde de tine dacă noul tău set va fi solistul sau cântărețul din cor. Iar dacă vă place să luați masa la lumina lumânărilor într-un cadru clasic, nu ratați plăcerea de a cumpăra un set de cafea din porțelan osos. Este foarte aristocratic.Amestecați vesela colorată cu culori uni. Din păcate, nu toate mâncărurile pe care le pregătești vor arăta atât de bine pe o farfurie colorată și ornamentată ( uneori este mai bine să fie atârnate pe un perete ). În același timp, vesela albă pură, care se potrivește cu aproape orice, va face ca locuința ta să se simtă ca un restaurant. Iar acesta nu este întotdeauna un lucru bun.În ceea ce privește aranjarea locului, în opinia mea, cel mai bun decor pentru o masă de aniversare nu ar fi vesela, ci un buchet de flori proaspăt tăiate. De asemenea, gândiți-vă la o față de masă sau fețe de masă frumoase

Ceramică

Gresie- este echivalentul ieftin al porțelanului de calitate superioară. Pentru ospățurile mari, se utilizează vase de lut cu margini rotunjite și îngroșate.. este mai confortabilă și mai durabilă. Rețineți că vasele de porțelan de înaltă calitate au o suprafață translucidă albă ca zăpada, iar atunci când sunt ușor lovite pe margine, emit un sunet lung și răsunător. Iar faianța este "transparentă" și înăbușită atunci când o bați nu au. La fel ca porțelanul, faianța nu suportă spălarea în apă foarte fierbinte.

Citește mai mult  Vaza pentru trandafiri

Ceramică

Articolele de gătit din ceramică "știu cum" reglează temperatura și umiditatea. Ceramica păstrează ceaiul cald și băuturile reci la rece pentru o perioadă lungă de timp, chiar și în cele mai fierbinți călduri. Poți păstra alimentele în vasele de ceramică ( laptele dintr-un ulcior nu se va acri timp de 2-3 zile ). Vesela ceramică este ideală chiar și pentru coacerea cărnii în cuptor! Dezavantajele: dificultatea ( este dificil de curățat grăsimea ) nu tolerează temperaturile extreme.

Uneori este important ca alimentele sau băuturile gătite să se răcească sau să se încălzească cât mai încet posibil Ceramica este de neînlocuit în acest sens.

Materiale neobișnuite. Progresele în chimia modernă au făcut posibilă utilizarea unei varietăți de materiale pentru veselă. Cum ar fi piatra falsă, de exemplu Corian. Vă permite să modelați obiecte de forme neașteptate, este durabil și ușor de curățat.

În imagine: VERTIGO by B & B Italia, design Fukasawa Naoto.

Sticlă

Sticlăria poate fi transparentă sau colorată. Obiectele de sticlă și paharele trebuie să aibă marginea netedă și să emită un sunet melodios atunci când sunt lovite ușor. Este mai bine să nu expuneți produsele la temperaturi ridicate ( sticla se poate sparge ). În cuptorul cu microunde se poate folosi numai sticlă securizată. Sticlăria trebuie curățată cu apă caldă și sare sau oțet pentru a-și păstra transparența și strălucirea.

Sticlăria poate fi mai mult decât transparentă.

Boluri de supă. Vesela din lemn nu se găsește numai în colibe de sat și în poveștile populare rusești. Tendințele în eco-designul modern îi obligă pe producători să facă farfurii și boluri din cedru libanez și alte tipuri de lemn.

Citește mai mult  Alegerea tesatura pentru perdele

În fotografie: BAZAAR wood by Driade, design by Astori Miki.

Metal

În timp ce în timpul domniei lui Petru cel Mare, mâncarea era servită pe platouri de aur, în prezent, farfuriile din oțel inoxidabil, aluminiu și aur sunt cele mai comune dintre toate. Principalele avantaje ale tacâmurilor metalice Durabil și ușor de întreținut. De asemenea, aluminiul are o conductivitate termică ridicată și este ușor. Articolele de gătit din oțel inoxidabil și aluminiu sunt folosite mai des pentru gătit decât pentru servit. Preferi să servești oaspeților tăi mâncarea caldă într-un bol melchior pentru a o păstra caldă mai mult timp. Vesela de argint arată frumos pe masă, dar are nevoie de o îngrijire specială ( trebuie curățată cu grijă până când devine strălucitoare; altfel rămân urme chiar și de la picăturile de apă pură ).

Când vorbesc despre metal, producătorii nu se referă doar la oțel inoxidabil și argint. Unii designeri oferă plăci din fontă!

Plastic

Plasticul este practic, ușor, durabil și ușor de întreținut. Vesela din plastic multicoloră poate fi folosită nu numai la casa de la țară sau la un picnic. Designerii au multe opțiuni pentru tacâmurile și vesela din plastic pentru casă. Principalul dezavantaj al produselor rezistență slabă la căldură.

Plasticul a încetat de mult să mai fie sinonim cu vesela de unică folosință Vasele din plastic nu sunt doar practice, ci și adesea interesante în design.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: