Alegeți căști pentru fete

Atunci când alegeți căștile pentru copii, în primul rând, este necesar să ne gândim că nu dăunează sănătății copilului, deoarece auzul copiilor nu este încă format și a crescut sensibilitatea.

Fetele sunt deosebit de capricioase în alegerea căștilor, deoarece aceste dispozitive audio sunt pentru ele nu numai în calea ascultării muzicii dvs. preferate, ci și a unui accesoriu de modă și pentru adolescenți – și calea de auto-exprimare. În articolul nostru vom vorbi despre ce sunt tehnicile pentru fete pentru fete, precum și să ofere sfaturi, să acorde atenție atunci când le cumpărați.

Particularități

O caracteristică a căștilor pentru copii este în primul rând siguranța lor în funcționare. La urma urmei, majoritatea problemelor cu aparatul auditiv la copii se datorează utilizării greșite a acestor dispozitive audio. Copiii sunt prea mici pentru a determina pragul, atunci când sunetele încep să provoace disconfort și pot provoca insuficiență auditivă, deci toată responsabilitatea pentru alegerea corectă a căștilor se află la adulți.

Dacă vorbim despre modele potrivite care nu vă dăunează copilului atunci când ascultați melodiile iubite, atunci Este necesar să se acorde atenție dispozitivelor ale căror difuzoare nu sunt situate în apropierea timpanului. Acestea sunt modele în principal deasupra capului care au peste coaja urechii. Al doilea moment de a acorda atenție la alegerea căștilor pentru un copil este Design de flexibilitate, Deoarece un astfel de dispozitiv nu ar trebui să strângă capul.

Cea mai bună alegere va fi un model reglabil, care poate fi personalizat sub dimensiunea capului, astfel încât să puteți cumpăra chiar căștile pentru a crește.

Gama de sunet – Indicator de fitness foarte important pentru copii pentru copii. Căștile pentru copii trebuie să aibă un prag de volum de sunet de 90 dB, în timp ce modelele adulte pot avea un nivel de volum supraestimat – peste 115 dB. Materialele din care sunt fabricate căștile pentru copii trebuie să fie hipoalergene, cel mai bine dacă pe corpul produsului veți vedea marca „pentru copii”, atunci puteți fi cu siguranță sigur că acest accesoriu nu va cauza consecințe negative asupra sănătății copilului dumneavoastră. De asemenea, ar trebui să cumpărați produse numai de la branduri dovedite.

Citește mai mult  Cum se elimină zgârieturile de pe ecranul televizorului?

Căștile pentru copii sunt mai mici, comparativ cu modelele adulților, dimensiunile, de obicei în caracteristicile produsului, categoria de vârstă este indicată pentru care este destinată, deci atunci când cumpărați cu atenție instrucțiunea atașată. Și, desigur, La alegerea căștilor pentru copii, trebuie să acordați atenție aspectului atractiv al acestor dispozitive: De obicei, locuința lor are un design strălucitor, cu imaginea eroilor din desene animate preferate, iar căștile pentru fete au o culoare plăcută roz sau liliac pentru mici prințese.

Revizuirea speciilor

În funcție de design, se disting două tipuri principale de căști:

  • cu o bandă de cap sub formă de arc;
  • fără bandă de cap.

La primul tip aparține:

  • deasupra capului;
  • Monitorul dispozitivelor.

La al doilea tip de căști se situează:

  • inserții;
  • Zamin.

Deasupra capului Luminile sunt montate pe partea superioară a capului, închideți complet carcasa urechii. Monitorizați căștile – acestea sunt dispozitive profesionale adaptate special pentru a gestiona sunetul în condiții de studio. Căști în inserții fixat prin intermediul unei membrane plasate în partea exterioară a carcasei urechii. Conectorii de căști sunt plasați direct în canalul urechii.

Căști mari, de dimensiuni mari sunt închis și deschis. Dispozitivele închise oferă o suprimare completă a zgomotului extern, permițându-vă să obțineți sunetul de cea mai bună calitate. Cu toate acestea, astfel de dispozitive care nu au suficientă ventilație datorită dense adiacentă urechii, provoacă un disconfort în timpul utilizării pe termen lung. Căștile deschise au găuri prin care sunetul poate pătrunde atât în ​​interior cât și în afară. Puteți auzi sunetele mediului, care este mai sigur când se folosește căștile de pe stradă.

Există modele, echipat cu un microfon special pentru conversație prin telefon. În funcție de metoda de transmisie a semnalului, alocați Căști cu fir și fără fir. Dispozitivele cu fir sunt echipate cu un cablu special care leagă dispozitivul cu difuzoare. Căștile fără fir vor fi utile dacă trebuie să primiți un semnal de la un alt dispozitiv de distanță.

În acest caz, în loc de cablu, o metodă de transmitere a unui semnal utilizând Bluetooth, care este echipat cu un dispozitiv.

Modele populare

Iată clasamentul celor mai bune modele de căști pentru copii pentru actualul 2019.

Citește mai mult  De ce imprimanta HP nu captează hârtia și ce să facă?

Coloud-C34

Acest brand elvețian este cunoscut pentru produse de înaltă calitate, inclusiv funcționalitatea și specificațiile perfect gândite. Acest model este căștile de tip închis, fixate cu bandă de cap. Frecvențe reproductibile de la 20 la 20.000 Hz, pragul de sensibilitate este de 114 dB, puterea maximă este de 20 MW. Accesorii are un design luminos, o calitate ridicată a sunetului și o izolație excelentă a zgomotului. Diferă o mare fiabilitate, potrivită pentru copiii de peste 9 ani.

Dezavantajele acestui dispozitiv includ absența limitatorului de volum.

Harper Kids HB-202

Acestea sunt căștile deasupra capului rus cu suport Bluetooth și o rază de acțiune de până la 10 m, reproduce frecvențe în intervalul de 20-20.000 Hz. La avantajele modelului pot fi atribuite Disponibilitatea microfonului, cablului deconectat, designul pliantului, afișajul LED, calitatea excelentă a sunetului, multifuncționalitatea și designul frumos pentru copii.

Mare pentru copiii de peste 10 ani.

JBL – JR300

Produsele companiei americane JBL producătoare Inginerie audio de înaltă calitate. Căștile acestui brand sunt produse într-o gamă foarte largă. Acest model de dispozitive aeriene este disponibil în decorarea culorilor albastre și roșii, ideală pentru copiii de peste 8 ani. Avantajele modelului sunt Excelentă debarcare reglabilă, ușurință și compactitate, design pliabil, limită de volum, sunet de înaltă calitate, filtre de frecvență.

Snuggal rascals

Căști ieftine pentru copii sub formă de pisoi, unicorn sau monstru – alegeți un formular în funcție de preferințele copilului dumneavoastră. Cazul este fabricat din fleece moale, care este perfect curat. În interior există difuzoare cu o limită de volum de 85 dB. Luminurile foarte ușoare sunt ideale pentru ascultarea lungă a muzicii, au un regulator cu care puteți personaliza acest dispozitiv drăguț în dimensiunea capului unui copil. Din dezavantaje, numai izolația solidă slabă poate fi numită, pe de altă parte, acest fapt poate servi drept demnitate în ceea ce privește siguranța copilului pe stradă.

JVC HA-KD5

Căști japoneze de tip închis, gama de frecvențe reproductibile 15 – 23 000 Hz. Limitator de volum 85 dB, mai multe opțiuni de proiectare de proiectare: în tonuri galbene, roz-violet, galben-roșu și purpuriu verde. Modelul este conceput special pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 ani. Printre avantajele pot fi alocate Ușor și eleganță a dispozitivului, conectori de aur disponibili, plăcuțe moi, design elegant pentru copii, limitator de volum.

Căștile includ autocolante.

Philips Shk400

Căști de aerisire fără fir cu transmisie de sunet prin Bluetooth, având limitator de volum, datorită căruia este redusă sarcina la audierea copiilor. Acest model este perfect pentru adolescenți, deoarece designul său nu poate fi numit pentru copii. Banda de cap flexibilă permite ca dispozitivul să stea perfect pe cap, fabricat la urechi.

Din dezavantaje, puteți numi incapacitatea de a conecta dispozitivul utilizând cablul.

Criteriile de alegere

În zilele noastre, copiii, abia ajung la o vârstă de doi ani, încearcă deja să utilizeze diferite gadget-uri, cum ar fi computerele, smartphone-urile, comprimatele și așa mai departe. Tehnologiile moderne vă permit să achiziționați căști pentru cei mai tineri utilizatori, care sunt copiii de la 2-4 la 7 ani. Companiile care produc echipamente electronice de înaltă calitate pentru copii urmează siguranța produselor lor și, de asemenea, se gândesc la proiectarea capabilă de interes pentru copii.

Citește mai mult  Cum se imprimă pe o imprimantă telefonică?

În funcție de vârsta copilului, Căștile cu anumite specificații tehnice și designul corespunzător ar trebui selectate. Pentru copiii mai mari, și anume, de la vârsta de 10 ani, încep să producă accesorii cu mai stricte, pe de altă parte – un design elegant care permite această categorie de vârstă să se simtă mai mulți adulți.

Adolescenții de la 12 ani au alte cerințe pentru astfel de dispozitive, în plus față de designul la modă, acordând atenție calității sunetului, funcționalității largi și interfeței elegante a acestor dispozitive audio. Toți copiii fără excepție vor fi căști deasupra capului, cu limitatoare de volum, permițând să spună zvonuri blânde. Banda de cap flexibilă este perfect așezată pe cap, permițându-vă să alegeți un dispozitiv în dimensiune, tampoanele moi nu sunt presate pe urechi. Difuzoarele din astfel de modele sunt situate la îndepărtarea suficientă de la boboci.

Există un număr mare de modele pentru căști ale copiilor, deci Toată lumea poate alege dispozitive în funcție de preferințele lor pe baza sfaturilor de mai sus.

Căștile de revizuire video pentru fete Setul cu cască de joc pe care îl puteți vedea mai jos.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: