Contul Samsung Smart TV: Crearea și utilizarea

Tehnologia inteligentă TV permite utilizatorilor să crească funcționalitatea televizoarelor lor. Datorită magazinului online de marcă Samsung, fiecare poate instala o mulțime de aplicații și programe interesante pe dispozitivul său TV. De asemenea, puteți descărca jocuri interesante pentru adulți și copii. Cu toate acestea, pentru a utiliza pe deplin aplicațiile, trebuie să aveți un cont personal în serviciul Samsung Smart TV. Asta e doar cum să-l creezi – nu toată lumea știe.

Pentru ceea ce este necesar?

Persoana modernă a fost mult timp obișnuită să aibă un cont personal în fiecare serviciu online. Acest lucru se aplică nu numai mesagerilor, rețelelor sociale, site-urilor individuale, dar și unor programe atât de grave precum Samsung Smart TV. Datorită înregistrării, fiecare utilizator primește acces la funcțiile maxime de televiziune de televiziune. Cu toate acestea, utilizarea serviciilor magazinului oficial online poate numai după introducerea contului dvs.

Cele mai multe ori posesorii dispozitivelor multimedia echipate cu tehnologie Smart TV creează conturi personale pentru a accesa vizionarea online a filmelor sau a emisiunilor TV.

Alții preferă să se bucure de canale digitale, să asculte compoziții preferate în videoclipuri de calitate excelente și difuzate de pe telefonul smartphone pe un ecran TV imens.

În plus, contul Smart TV permite proprietarului televizorului să controleze dispozitivul utilizând gesturi sau comenzi vocale. Vorbind cu cuvinte simple, intră în contul dvs. Samsung Smart TV, persoana transformă televizorul obișnuit cu un afișaj LCD în cel mai real PC cu un monitor imens.

Este demn de remarcat faptul că După înregistrare, câștigătorul dispozitivului multimedia primește caracteristici suplimentare sub formă de sincronizare a fotografiilor, videoclipurilor și a altor date de la orice gadget-uri de marcă Samsung. În acest caz, transportatorul principal de informații poate fi nu numai un smartphone, ci și un laptop și chiar un alt televizor. Datele sincronizate sunt mutate în cloud din care este posibil să extrageți informații în orice moment.

Citește mai mult  Totul despre MFP HP

Pentru a trece înregistrarea, va trebui să acceptați termenii acordului de utilizare. Dar nu întotdeauna o persoană este gata să-și petreacă timpul pentru a citi cu atenție documentația oferită pentru vizualizare. Dar există clar că Samsung va urmări conținutul care este vizualizat și instalat de proprietarii dispozitivelor. Pe baza acestor date Magazinul oficial online va oferi publicitate adecvată, recomandă servicii, widget-uri și alte aplicații relevante pentru solicitările făcute.

Cum se creează?

Pentru a crea un cont personal, va trebui să treceți prin mai multe etape de înregistrare.

  • Mai întâi de toate, trebuie să deschideți Hub Smart. Pentru a face acest lucru, va trebui să faceți clic pe telecomandă un buton roșu mare. Astfel încât utilizatorul intră în fereastra de deschidere a contului.
  • Apoi aveți nevoie Selectați o nouă caracteristică de creare a contului.
  • Asigurați-vă că stați Puneți o bifă pe acceptarea unui acord de licență. În caz contrar, contul de creare va fi imposibil.
  • Pentru înregistrare este necesară Vino cu login Fie specificați versiunea standard de dezvoltare, creați o parolă.
  • În următoarea linie de care aveți nevoie Puneți o adresă de e-mail activă. Aceste informații vor fi necesare dacă vă veți uita brusc parola.
  • După efectuarea tuturor datelor la adresa de e-mail specificată Samsung va veni un mesaj, în care vor fi indicate salutul și recunoștința pentru înregistrare. În partea de jos a literei, este atașată o referință pentru a continua înregistrarea manipulărilor.
  • Asigurați-vă că Efectuați următorul link, propusă într-o scrisoare. În caz contrar, contul va fi incomplet.
  • Pe televizor trebuie reutilizate Apăsați butonul SMART, Pentru a deschide o fereastră de autorizare. Introducerea datelor specificate în timpul înregistrării în câmpul care apare, trebuie să apăsați butonul de intrare.

Este demn de remarcat faptul că utilizatorul poate face înregistrarea nu numai pe televizor, ci și prin telefon, tabletă, computer sau laptop.

Vizitați site-ul www. Conţinut. Samsung. Com. Astăzi, fiecare persoană are mai multe conturi care oferă acces la orice resurse ale portalului de Internet. Și este foarte convenabil, deoarece nu este nevoie să se supună unui regim lung de înregistrare pe fiecare nou site interesant.

Citește mai mult  Modele model de consolă DEXP pentru televiziunea digitală și instrucțiuni pentru utilizarea lor

Serviciul Samsung Smart TV în acest plan a mers, de asemenea, pentru a-și întâlni consumatorii. Dacă titularul TV este înregistrat în Facebook, acesta poate conecta un cont personal al acestei rețele sociale. Este suficient să introduceți datele de conectare și parolă. După aceasta, utilizatorul primește acces la toate aplicațiile și funcțiile Smart TV.

Cum se utilizează?

După trecerea înregistrării în sistemul Samsung Smart TV TV, puteți începe cunoștința cu aplicații și browser instalat. Cu toate acestea, pentru un confort maxim de funcționare, dezvoltatorii sunt recomandați pentru a finaliza setarea contului. Astfel, va fi posibil să se evite cererea de noi înregistrări pentru fiecare aplicație individuală. Pentru aceasta, trebuie să ajungeți la pagina principală a serviciului Smart Hub. Deschideți secțiunea „Contul”. După ce trebuie să legi conturile. În fereastra care apare, va fi specificată o listă, printre care va trebui să selectați un formular de înregistrare. Prin urmare, Se va efectua sincronizarea.

De îndată ce utilizatorul activează intrarea în serviciul Samsung Smart TV, acesta va primi acces nelimitat la filmele și emisiunile TV preferate, muzica, comunicarea cu prietenii în diferite rețele sociale. Va fi capabil să vă bucurați de jocuri interesante, să utilizați planificatorul, să vizualizați imagini și videoclipuri stocate în memoria telefoanelor inteligente, descărcați și instalați aplicații interesante, precum și utilizarea controlului parental. Unele modele de televizoare după trecerea înregistrării în serviciul TV Smart Deschideți utilizatorul cu acces la noi opțiuni de control. De exemplu, acestea sunt comenzi vocale sau mișcări de mâini. În ultima generație televizoare există o caracteristică de recunoaștere a dispozitivului proprietarului dispozitivului.

Probleme posibile

După înregistrarea contului TV Smart, intrarea în cont apare o singură dată, din cauza căreia utilizatorul poate uita datele de înregistrare, inclusiv parola. Dezvoltatorii de servicii, înțelegând această problemă, instalată lângă fereastră pentru a introduce linkul de ajutor ascuns de date, Wiened sub expresia „Ați uitat parola”. Făcând clic pe acesta, trecerea la un nou meniu, unde trebuie să specificați adresa de e-mail. Apoi, un e-mail vine la o scrisoare care confirmă permisiunea de a modifica datele de înregistrare. După trimitere, va trebui să introduceți o nouă parolă. Apoi, trebuie să mergeți la meniul TV, conectați-vă la Hub Smart, faceți o intrare cu o nouă parolă de cont.

Din păcate, nu pentru toți utilizatorii care au uitat parola din cont, recuperarea sa se desfășoară fără probleme.

Se întâmplă ca e-mailul, care indicat în timpul înregistrării, nu este disponibil sau blocat. În consecință, primiți o scrisoare de la Serviciul Samsung este imposibil. Singura soluție corectă în acest caz va fi descărcarea datelor. Vorbind, cuvinte simple – Ștergerea contului. Pentru a face acest lucru, trebuie, de asemenea, să ajungeți la serviciul Smart Hub, faceți clic pe secțiunea „Samsung cont”. După ce să găsească „Ștergeți un cont cu TV”.

Citește mai mult  Mini Aer condiționat Air Arctic

Desigur, „Ați uitat parola” este cea mai frecventă problemă referitoare la intrarea în contul dvs. Cu toate acestea, există multe evenimente diferite în viața umană, din cauza căreia trebuie să faceți modificări în datele dvs. personale ale contului dvs. De exemplu, pentru a înlocui orice informație de care aveți nevoie pentru a merge la Smart Hub. Selectați secțiunea Cont Samsung. Apoi faceți clic pe Schimbarea profilului. În fereastra care se deschide, se dovedește a schimba informațiile de bază, cum ar fi numele, care este relevant pentru fete.

De asemenea, vă puteți abona la corespondența în diferite formate, care este foarte interesată de reprezentanții sexului puternic. Puteți specifica o modalitate acceptabilă de a intra în profil printr-o parolă sau prin recunoașterea tehnicii feței dvs. Dacă menționați „Pentru a recunoaște fața”, este necesar să vă înregistrați. În plus, în secțiunea „Schimbarea profilului”, puteți schimba imaginea principală și chiar dezactivați pornirea automată.

Cum să creați un cont de dezvoltare, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: