Cum să conectați și să activați căștile fără fir?

Recent, tot mai mulți oameni preferă să folosească căști fără fir în loc de fir. Desigur, există multe avantaje în ea, dar uneori apar probleme atunci când sunt conectate. În acest articol, ne vom ocupa de ce fel de probleme și cum să facem față cu ei.

Cum să activați telefonul?

Pentru a conecta căștile fără fir la telefon, trebuie să faceți O serie de acțiuni:

 1. Verificați dacă căștile sunt încărcate complet și sunt incluse;
 2. Configurați volumul sunetului și microfonului încorporat în setul cu cască (dacă este acolo);
 3. Conectați-vă printr-un smartphone Bluetooth și căști;
 4. Evaluarea cât de bine se aude sunetul la apel și ascultați muzică;
 5. Dacă este necesar, re-produceți toate setările gadget necesare;
 6. Dacă salvarea automată nu este disponibilă în dispozitiv, salvați parametrii setați în mod independent, pentru a face aceeași acțiune de fiecare dată.

Este important să observați că pentru multe dispozitive există aplicații speciale care pot fi descărcate pentru telefon, apoi se configurează direct prin ele.

Dacă ați conectat setul cu cască, dar apoi am decis să o schimbăm la cea nouă, va trebui să anulați asocierea pe dispozitiv. Pentru a face acest lucru, accesați setările telefonului, găsiți modelul de cască conectat, apoi opțiunea „Anulați conjugarea”, faceți clic pe acesta și confirmați acțiunile dvs. printr-un singur clic pe „OK”.

După aceasta, puteți conecta cu ușurință un alt model la același dispozitiv și îl puteți salva ca o constantă, după ce ați făcut aceleași acțiuni descrise mai jos.

Instrucțiuni de conectare Bluetooth

Pentru a conecta căștile prin Bluetooth, trebuie mai întâi să vă asigurați dacă există o Bluetooth pe dispozitivul dvs. Cel mai probabil, dacă telefonul este modern, va fi acolo, pentru că aproape toate modelele noi și în multe vechi tehnologie este construită, datorită căreia căștile sunt conectate fără fire.

Regulile de conectare constau în mai multe elemente.

 • Porniți modulul de pe telefonul smartphone care este proiectat pentru Bluetooth.
 • Activați modul de conectare pe căștile.
 • Aduceți setul cu cască la dispozitiv cu Bluetooth la care doriți să vă conectați, dar nu mai mult de 10 metri. Ex: citiți prin citirea ghidului Setări pentru căști, inclus în kit atunci când cumpărați sau pe site-ul oficial al producătorului.
 • Porniți căștile.
 • Găsiți în lista de dispozitive de pe dispozitivul dvs. de cap. Cel mai adesea ele vor fi înregistrate în același mod cum sunt numite.
 • Faceți clic pe acest nume, iar dispozitivul dvs. va încerca să se conecteze la acesta. Apoi poate necesita o parolă de la dvs. Introduceți 0000 – Cel mai adesea aceste 4 cifre sunt codul de conjugare. Dacă nu se potrivește – mergeți la manualul utilizatorului și găsiți codul corect acolo.
 • Apoi, când conexiunea sa întâmplat cu succes, căștile trebuie să fie umplute sau indicatorul de lumină se va aprinde pur și simplu, ceea ce va fi un semnal de conectare reușit.
 • Unele căștile care sunt vândute cu un caz de depozitare și încărcare au un loc special pentru a aplica un smartphone acolo. Acest lucru ar trebui, de asemenea, să fie scris în manual. Această procedură este simplă și fiecare va face față cu ea.
 • După ce ați reușit cel puțin o dată să vă conectați în acest fel, o altă dată când dispozitivul în sine va vedea căștile în sine și nu trebuie să le conectați de fiecare dată – totul se va întâmpla automat.
Citește mai mult  Studiourile din bucătăria cu stand bar

Cum să activați?

Pentru a activa lucrarea căștilor, trebuie să găsiți butonul de includere din carcasă sau pe căștile înșiși. Apoi puneți una sau ambele câștiguri în urechi. După ce ați găsit butonul și ați apăsat-o, păstrați degetul timp de câteva secunde până când sunetul de conectare în ureche va fi semănat sau indicatorul nu strălucește pe căștile.

Adesea setul cu cască are 2 indicatoare: culori albastre și roșii. Indicatorul albastru semnalează că dispozitivul a pornit, dar nu este gata să caute noi dispozitive, dar se poate conecta la acele dispozitive la care anterior conectat. Intermantarea indicatorului roșu înseamnă că dispozitivul a pornit și este deja pregătit pentru căutarea de dispozitive noi.

Cum să activați la un laptop?

Dacă majoritatea smartphone-urilor au încorporat inițial funcția Bluetooth, permițându-vă să conectați cu ușurință și rapid o căști fără fir la acesta, atunci este mai complicat cu computerele și laptopurile. Totul va depinde de cât de nou este laptopul dvs. și de ce are setările.

Avantajul laptopurilor este că în absența setărilor necesare în sistem puteți încerca întotdeauna să instalați noi drivere de pe Internet și alte actualizări potrivite pentru laptop-ul dvs.

Setarea conexiunii căștilor la un laptop este destul de simplă.

 1. Se deschide meniul laptop și opțiunea Bluetooth este selectată. Are același aspect ca și în telefonul smartphone, numai eticheta este mai des albastră. Trebuie să faceți clic pe ea.
 2. Apoi trebuie să porniți setul cu cască.
 3. După pornirea laptopului în sine, va începe să caute modelul dvs. Activați rezoluția de căutare – Pentru a face acest lucru, adăugați setul cu cască la „permis” – va salva timpul de căutare și va accelera următoarele conexiuni.
 4. Introduceți codul PIN dacă este necesar.
 5. Când conexiunea este aprobată, acesta trebuie salvat automat și data viitoare pentru a avea loc mai repede – va fi necesar să faceți din nou clic pe semnul Bluetooth.
Citește mai mult  ASUS Căști: Prezentare generală a sortimentului

Cum se conectează la player?

Conectați o set cu cască fără fir la playerul în care nu există Bluetooth încorporat, posibil printr-un adaptor special Bluetooth. În mod tipic, astfel de adaptoare au o intrare analogică, iar conversia dublă are loc prin aceasta: de la numerele la analog și a doua oară în figură.

În general, este mai bine să vedeți instrucțiunile și la jucător și la setul cu cască. Poate că vor fi descrise în metodele de conectare sau puteți contacta centrul de service, unde maeștrii experimentați vor examina ambele dispozitive și vor putea să vă rezolve problema.

Probleme posibile

Dacă nu reușește să se conecteze la Bluetooth, Există o serie de motive pentru aceasta.

 • Ați uitat să porniți căștile. Dacă nu sunt incluse, smartphone-ul nu va putea detecta acest model. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea cu acele modele care nu au un indicator de lumină care le semnalizează asupra incluziunii lor.
 • Căștile nu mai sunt în modul de conectare. De exemplu, un standard de 30 de secunde sub care sunt disponibile căștile pentru împerecherea cu alte dispozitive. Puteți să vă întrerupeți prea mult cu setările Bluetooth din telefonul smartphone, iar căștile au reușit să se oprească. Uitați-vă la indicatorul luminos (dacă există) și veți înțelege dacă sunt incluse.
 • O distanță mare între setul de cască și cel de-al doilea dispozitiv este inacceptabil, astfel încât dispozitivul nu le vede. Este posibil să vă aflați la o distanță mai mică de 10 metri, de exemplu, în camera de lângă ușă, dar între perete, și poate interfera și cu conexiunea.
 • Căștile au fost numite nu sunt numite modelul lor. Atât de des se întâmplă cu căștile China, de exemplu, cu Aliexpress. Ele pot fi chiar desemnate de hieroglife, deci va trebui să vă rupeți capul, indiferent dacă dispozitivul pe care încercați să îl conectați. Pentru a face acest lucru a fost mai ușor și mai rapid, faceți clic pe „Căutare” sau „Actualizare” din telefon. Un dispozitiv va dispărea, dar va rămâne ceea ce aveți nevoie.
 • A drosit căștile acumulatorului. Adesea, modelele avertizează că indicatorul se află în jos, dar nu se întâmplă cu toată lumea, astfel încât o astfel de problemă este, de asemenea, posibilă. Încărcați dispozitivul printr-un caz sau USB (în funcție de modul în care modelul oferă), apoi încercați să vă conectați din nou.
 • Reporniți smartphone-ul. Dacă s-au apărut o problemă cu telefonul și ați decis să o reporniți, poate afecta negativ conectarea dispozitivelor fără fir la acest telefon. Acestea nu se pot conecta automat și va trebui să faceți acțiunile descrise mai sus, încă o dată.
 • O altă problemă comună: Telefonul nu vede niciun dispozitiv după actualizarea sistemului de operare (se aplică numai iPhone-urilor). Acest lucru se datorează faptului că cele mai recente versiuni ale driverelor nu pot fi combinate cu firmware-ul pentru căști. Pentru a le repara și a se conecta cu succes, trebuie să vă întoarceți la vechea versiune a sistemului de operare sau să descărcați un nou firmware pentru căștile dvs.
 • Uneori se întâmplă, de asemenea, că semnalul Bluetooth este terminat datorită faptului că Bluetooth din setul cu cască și în telefonul smartphone nu corespunde reciproc. Acest lucru poate fi rezolvat numai prin contactarea centrului de service, dar puteți returna aceste căști de garanție și puteți achiziționa cele noi care vor potrivi dispozitivului.
 • Când conectați un set cu cască fără fir la un laptop, uneori există o astfel de problemă: PC-ul nu văd dispozitivul pe care încercați să îl conectați. Pentru ao rezolva, va trebui să scanați de mai multe ori, în timp ce deconectați și includeți protocolul de comunicare.
 • Uneori nu există un modul în laptop pentru a conecta alte dispozitive și va fi necesar să o achiziționați separat. Puteți cumpăra un adaptor sau un port USB – este ieftin.
 • Uneori, dispozitivul nu este conectat datorită faptului că în sistemul de operare smartphone-uri a existat o eroare. Astfel de probleme se întâmplă rar, dar uneori există încă. În acest caz, trebuie să opriți telefonul și să îl activați. După aceea, încercați să conectați din nou setul cu cască.
 • Se întâmplă că doar o cască este conectată la telefon, Și ați vrut să conectați două o dată. Acest lucru se datorează faptului că utilizatorul sa grăbit și nu a avut timp să sincronizeze căștile unul cu celălalt. Mai întâi trebuie să auziți alertă de la ambele căști pe care le sunt conectate unul cu celălalt. Poate fi un semnal scurt sau o alertă de text în limba rusă sau engleză. Apoi porniți doar Bluetooth și conectați setul cu cască la telefonul smartphone.
Citește mai mult  Par în apartament: cum să-l faci singur?

Cum se conectează căștile fără fir la un laptop și la computer, consultați mai jos.

Am dezmembrat toate modalitățile posibile de a conecta căștile fără fir la diferite dispozitive, precum și problemele care pot apărea cu procesul.

Dacă citiți cu atenție instrucțiunile și toată lumea nu se grăbește, toată lumea va face față acestui proces, deoarece problemele când se conectează căștile fără fir, în general, este extrem de rar.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: