Cum se conectează Sony PlayStation la TV?

În ultimii 15 ani, computerele au fixat semnificativ consolele de joc ca principal dispozitiv de joc video, dar o astfel de redistribuire a influenței este cauzată de versatilitatea PC-ului, care este, de asemenea, potrivită pentru muncă și pentru jocuri. În ceea ce privește jucătorii Avid, mulți dintre ei nu cred că plăcerea deplină din proces nu poate aduce o consolă bună. Printre alte mărci și modele, diferite versiuni ale PlayStation de la Sony au fost întotdeauna luate în considerare printre cele mai bune pe piață, iar această declarație nu și-a pierdut încă relevanța. În aceste elemente, luați în considerare în detaliu cum să conectați Sony Playstation la televiziune.

Caracteristicile conexiunii

Farmecul Sony PlayStation este că îl puteți conecta la televizor poate cântări diferite moduri. Din acest motiv Nu aveți nevoie de un televizor specific pentru prefixul unui model specific – în majoritatea cazurilor, prezența cel puțin a unor conectori vă va permite să conectați consola și la vechiul și la noul televizor. În unele cazuri, Adevărul, adaptoarele vor trebui să fie separat, dar ele încă costă Gameman mult mai ieftin decât înlocuirea televizorului la un model mai modern.

Din punct de vedere mecanic, procedura de conectare a consolei de joc este aceeași pentru toate versiunile PS, dar, în același timp, un set de interfețe disponibile pentru conectarea fără adaptoare suplimentare va fi diferit.

Astfel, prezentată în 2006, dar până acum, în unele locuri, PS3 actual are un set complet de lalele, în timp ce PS4, care a căzut pe piață numai la sfârșitul anului 2013, prin intermediul lalele este deja conectat numai prin intermediul Adaptor, pentru că, de când a început să recruteze popularitate Universal HDMI conector. În același timp Raritatea reală este PS2 – a apărut înainte de dezvoltarea primului standard HDMI, astfel încât să-l conectați la cel obișnuit astăzi nu este întotdeauna un televizor pur și simplu – toate cablurile se termină cu lalele.

După calcularea pentru a atașa consola la televizor prin adaptor, este necesar să se țină seama de faptul că nu toată lumea este potrivită pentru un anumit model de PlayStation. Abilitatea oficială de a ține conectorul în cuib nu vorbește încă despre compatibilitate. Asa de, Convertor, care lucrează la principiul „din HDMI în VGA”, nu va funcționa cu PS4, deși pe cuiburi, se pare că totul este în ordine. Prin achiziționarea unui prefix și a unui adaptor într-un magazin specializat, nu ezitați să stabiliți o întrebare de consultant cu privire la compatibilitate – acest lucru va contribui la evitarea diferitelor surprize neplăcute.

Metode

Cele mai recente modele PS sunt deja permise teoretic de a face fără fire, dar totuși calitatea maximă a imaginii poate fi obținută numai datorită cablului, setarea de sincronizare are loc și prin aceasta, și nu toate televizoarele moderne sunt deja legate de categoria „Smart”. Pe scurt, vom avea nevoie cu siguranță de un cablu, iar producătorul japonez vă permite să alegeți una dintre numeroasele opțiuni, datorită căruia vă puteți conecta la orice televizor care este încă capabil să dau o imagine.

 • HDMI. Acest standard a fost luat în considerare pentru mulți ani pentru a fi cel mai relevant mod de conectare a consolei la televizor. Orice televizor modern este un astfel de conector trebuie să fie. Metoda este bună, deoarece un cablu este transmis și imaginea și sunetul și imaginea este afișată în calitate maximă și fără agățare. În Playstation modern, cablul dorit vine în pachet.
Citește mai mult  Xiaomi Aer condiționat: Pro și Contra, Specii, Alegerea

 • HD / AV. Această opțiune este o alternativă decentă la metoda descrisă mai sus cu HDMI – cel puțin, imaginea ar trebui să obțină, de asemenea, de înaltă calitate și nu frânează. Un alt lucru este că cablul necesar nu este niciodată inclus în consola, deci va trebui să fie cumpărat separat în orice caz. Rețineți că conectorii corespunzători nu sunt în fiecare televizor, dacă modele vechi sau noi, deci nu pierdeți bani până când vă asigurați că această metodă de conectare este potrivită pentru dvs.

 • Rca. Dacă cablul anterior a fost similar cu lalele, atunci sunt în forma lor clasică. Pentru modelele moderne TV, acest format, poate, este deja depășit – chiar dacă conectorii corespunzători sunt păstrați, imaginea va fi sinceră cromată. Un alt lucru este că modelele vechi de televiziune au fost de fapt ascuțite la acest format de transmisie a semnalului, iar a priori nu au o imagine impresionantă contemporană, deci nu ar trebui să existe o denaturare semnificativă. În setul PS3, cablurile cu lalele sunt prezentate în mod implicit, astfel încât proprietarul consolei poate încerca o astfel de conexiune gratuită.

 • S-Video. Astăzi este deja atât de învechit de a se conecta la televizor, care este folosit numai pentru a lucra cu modele vechi TV și pe aceeași logică Acest standard nu pare rezonabil pentru utilizarea cu un PS4 relativ nou. Pentru a obține imagini mai mult sau mai puțin de calitate de la un astfel de conector pur și simplu nu va funcționa – acest standard a fost larg popular în anii ’90 din secolul al XX-lea și nu sa dezvoltat de atunci și și-a pierdut locul la noi standarde noi, prin urmare calitatea va fi relevantă. Din motive evidente, un astfel de cablu nu va fi în configurația standard; nici consola, nici un televizor nou, ci și să-l cumpere separat, pentru că nu a fost în nevoie de mult timp. Pentru a fi sincer, astăzi această opțiune se află într-o rezervă profundă atunci când proprietarul consolei nu dorește să cumpere un televizor nou în țară sau în sat, dar este gata să ia cu el în astfel de călătorii.

 • Scart. Acesta este un echivalent al unei interfețe RCA relativ bune, dar este mai puțin probabil să se întâlnească și oferă o calitate mai scăzută, adică asemănarea conectorilor este doar că echipamentul are întotdeauna RCA, fie SCART, dar nu ambele simultan. Până în prezent, aceasta este o opțiune de conexiune foarte rară care nu va emite o calitate deasupra depășirii a 480R.

 • VGA. O altă apariție din trecutul îndepărtat, care este cel mai adesea asociat cu conectarea la monitorul vechi al computerului, dar de fapt un astfel de cuib la un moment dat a fost caracteristic unor televizoare. Este o mare raritate în timpul nostru, dar dacă alte soluții nu sunt potrivite, va trebui să luați cablul în sine și adaptorul, deoarece există pur și simplu o ieșire corespunzătoare în cazul consolei.
Citește mai mult  Reconducerile de bandă Legend: Istorie, Caracteristici, Revizuire Model

Setare

Dacă ați fost cel mai corect mod și conectați-vă la HDMI, mai întâi conectați-vă la consola de cablu de rețea și fixați-o în priză. Dacă dispozitivul funcționează și totul este în ordine cu el, lumina roșie se aprinde – apoi introduceți cablul HDMI în conectorii corespunzători de pe televizor și consola. Când este conectat cu succes, va fi auzit un clic caracteristic. Configurarea afișajului Mai departe este extrem de simplă – cu telecomanda de la televizor, selectați ca sursă a semnalului HDMI-Jack, puteți instala orice jocuri și jocuri.

Cablul HD / AV este dificil de confundat cu altceva, deoarece la sfârșitul unui cablu vor fi de la o dată cinci dopuri, unele dintre care lalele obișnuite sunt amintite durerii.

Fiecare dintre ele trebuie inclusă în cuibul corect, dar pentru a ușura înțelegerea, fiecare ștecher este indicat nu numai litera, ci și marcajul de culoare este o sarcină logică la nivelul grădiniței. Dacă sunteți interesat, l este canalul stâng al semnalului audio, R este corect, iar ceilalți trei sunt responsabili pentru transferul imaginii în calitate excelentă.

RCA – Recunoscută cu trei dopuri rotunde de culori albe, galbene și roșii, dar fără conectori largi suplimentari. Ca și în cazul HD / AV, ele sunt marcate în mod specific cu nuanțe diferite, astfel încât atunci când este conectat, a fost dificil de confundat cuiburile. Ca și în cazul standardului de mai sus, fișa roșie este canalul audio drept, albă – stânga și dopul galben este responsabil pentru transmiterea semnalului video.

S-Video – un dop caracteristic cu un „perimetru” rotund gros și mai multe vârfuri în interiorul acestuia, capabil să cheme o mulțime de nostalgie la acei oameni care își amintesc încă „vremurile vechi”. Marcajul de culoare este prezent pe astfel de lalele „primitive”, nu întotdeauna, deci este necesar să se concentreze cu atenție pe alfabetică. Firele sunt introduse numai în televizor oprit, porniți unitatea antedilu orb după. Nu merită să sperăm că o astfel de tehnică în sine va determina conexiunea, deci trebuie să armați o telecomandă și să o explicați exact ce sursă de semnal dorim să afișăm pe ecran.

Dintre toate acestea, am fost privite mai sus, SCART este o modalitate de a se conecta, în cazul în care altfel, așa cum se spune, va trebui să „danseze cu o tamburină” până când tehnica începe să lucreze în mod normal.

Acest cablu nu este pur și simplu nu este furnizat complet cu consola – este, în principiu, nu este echipat cu ieșire de un astfel de standard, deci trebuie să cumpărați un adaptor special care se conectează la ieșirea tipului AV. Subtilitatea conexiunii se află în faptul că mai multe prize, dar dezvoltatorii standardului nu s-au deranjat să-i marcheze cel puțin într-un fel, astfel încât buzunarul va avea la întâmplare – până când se ajunge la un rezultat acceptabil.

Conexiunea prin VGA este, în general, o experiență specială în viața jucătorului, deoarece standardul este proiectat să transmită numai semnalul video, iar sunetul rămâne undeva în spatele scenei. Problema, desigur, este rezolvată, dar atunci nu aveți nevoie de un adaptor, dar convertorul – acceptarea semnalului compozit din consola, afișează o imagine de pe afișajul TV, dar pentru sunet la o mufa specială pe convertor va fi trebuie să conectați căști independente sau un sistem audio. Adaptoarele HDMI-VGA pot presupune un conector de alimentare USB separat sau pot face fără ea – pentru PlayStation, este de obicei nepropioasă. În același timp, vechiul televizor sau monitorul uneori jură, apelând semnalul de intrare nu face parte din intervalul său de operare – înseamnă că dispozitivul pur și simplu nu trage 1080p. Ieșirea aici este una: resetați complet setările consolei, apoi reconfigurați-l pe emiterea de 720p – imaginea nu va fi aceeași, dar va fi capabilă să joace cel puțin într-un fel.

Citește mai mult  Alegeți o telecomandă

Probleme posibile

Se întâmplă că ați făcut-o, pare a fi corectă, dar televizorul nu vede consola, nu există sunet sau imagine. De fapt, acest lucru nu este încă un motiv pentru a vă supăra sau a provoca maeștri – există mai multe motive pentru care astfel de „trucuri” sunt posibile și sunt încă eliminate chiar și un nou venit la domiciliu. Dacă din anumite motive ați schimbat cablul de conectare, nu trebuie să fiți surprins că consola nu se conectează – televizorul pur și simplu nu înțelege că acesta este dispozitivul care a fost deja configurat complet. Specialiștii vă sfătuiesc să îndeplinească resetarea completă a consolei – cel puțin în cazul PS3 funcționează aproape întotdeauna. Faceți clic pe butonul Start timp de zece secunde până când dispozitivul afișează o scânteie dublă – după aceea puteți încerca să vă conectați din nou.

De mai sus, am descris consecințele înlocuirii cablului, iar cablurile nu sunt doar schimbate așa – în timp pot fi uzate și deteriorate, iar specimenele defecte nu funcționează inițial.

Dacă prefixul nu se aprinde după scăparea, este posibil ca problema să fie în cablul însuși, mai ales dacă nu este nouă. Pentru a realiza diagnostice complete în acest caz, doar mai complicate – aveți nevoie fie fie un dispozitiv special, fie un alt prefix pentru a încerca să îl conectați prin același cablu. Puteți încerca să rezolvați problema și la întâmplare, după ce ați calculat în prealabil că cablul este răsfățat și achiziționând același lucru.

Adesea, televizorul pur și simplu nu dorește să treacă la consola conectată – acest lucru este evidențiat prin continuarea demonstrației eterice a canalului TV în loc să descarce interfața de sistem. Această problemă este, în general, rezolvată foarte simplu – trebuie doar să luați o telecomandă și să treceți manual la un semnal pentru a demonstra din acel conector la care este conectat PlayStation. Am văzut deasupra că consola teoretic poate fi blocată aproape în oricare dintre intrări, astfel încât pur și simplu selectați meniul pe care ele le-ați ales să vă conecteze.

  De asemenea, nu este exclus o opțiune foarte tristă atunci când nu faceți doar PS. Dacă un indicator special nu arde pe locuințe, nu puteți chiar să vă îndoiți. Oamenii cu experiență sunt, de obicei, sfătuiți să nu încerce să repare consola independent – este mai bine să contactați magazinul în care l-ați cumpărat sau un centru de service autorizat.

  Cum se conectează Sony PlayStation la TV, uită-te în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Nu există încă evaluări )
  Adauga comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: