Cum se conectează tableta la imprimantă?

Imprimarea documentelor de la un computer și la un laptop Acum, nici o surpriză. Dar fișierele care merită ieșirea pe hârtie pot fi pe o serie de alte dispozitive. Prin urmare, este important să știți, Cum se conectează tableta la imprimantă și imprimați texte, grafică și fotografii și ce să faceți dacă nu există niciun contact între dispozitive.

Metode wireless

Cel mai bun lucru arată ca ideea de a conecta tableta la imprimantă prin Wi-Fi. Cu toate acestea, chiar dacă ambele dispozitive suportă un astfel de protocol, proprietarii echipamentului care așteaptă dezamăgire. Fără un set complet de drivere, nici o conexiune nu este imposibilă.

Se recomandă utilizarea pachetului PrintersHare, care aproape toate lucrările consumatoare de timp.

Dar puteți încerca și Programe similare (Adevărat, alegeți și utilizați-le – este mai degrabă o mulțime de utilizatori experimentați).

Pot fi folosite și Bluetooth. Diferența reală se referă numai la tipul de protocol utilizat. Chiar și diferențele dintre viteza de conectare este puțin probabil să fie capabili să detecteze. După conectarea dispozitivelor, va trebui să activați modulele Bluetooth pe ele.

Algoritmul de acțiuni suplimentare (pe exemplul de printersHare):

 • Rularea programului, faceți clic pe butonul „Selectați”;
 • Căutați dispozitive active;
 • Așteptați capătul căutării și conectați-vă la modul dorit;
 • Prin meniul indică ce fișier trebuie să trimiteți la imprimantă.

  Imprimarea ulterioară este foarte simplă – este făcută prin apăsarea unei perechi de butoane pe tabletă. Preferința PRINTERSHARE se datorează faptului că este ideal pentru acest proces. Programul este diferit:

  • interfața rusificată;
  • Abilitatea de a lega dispozitivele atât prin Wi-Fi, cât și Bluetooth în cele mai eficiente posibil;
  • Compatibilitate excelentă cu programele poștale și documentele Google;
  • Setarea completă a procesului tipărit pe o gamă largă de parametri.

  Cum se conectează prin USB?

  Dar imprimarea cu Android este posibilă prin cablu USB. Minimul de probleme va apărea atunci când utilizați gadget-uri care suportă modul OTG.

  Citește mai mult  Caracteristicile amplificatoarelor Denon

  Aflați dacă există un astfel de mod, acesta va ajuta o descriere tehnică de marcă. Este util să contactați și să Forumuri speciale pe Internet. În absența unui conector normal, va trebui să cumpărați un adaptor.

  Dacă aveți nevoie să conectați mai multe dispozitive simultan, trebuie să cumpărați un hub USB. Dar în acest mod, gadgetul va accelera descărcarea. Va fi necesar să îl păstrați în apropiere de la priză sau să utilizați Poverbank. Conexiunea pe un fir este simplă și în siguranță, puteți imprima orice document. Cu toate acestea, mobilitatea gadgetului rar scade, care nu se potrivește tuturor.

  În unele cazuri merită să le utilizați Aplicația HP ePrint. Trebuie să selectați programul pentru fiecare versiune a tabletei separat. Căutați aplicația oriunde, cu excepția site-ului oficial, nu este recomandată categoric.

  Va trebui să începem o adresă unică de corespondență pe @ Hpeprint. Com. Este demn de luat în considerare o serie de restricții:

  • Cantitatea totală de atașamente cu toate fișierele este limitată la 10 MB;
  • Fiecare scrisoare nu este permisă mai mult de 10 investiții;
  • Dimensiunea minimă a imaginilor prelucrate este de 100×100 pixeli;
  • Este imposibil să se imprimăm criptat sau care conține documente digitale de semnături;
  • Nu este așa de a trimite fișiere de la OpenOffice la hârtie, precum și să se angajeze în sigiliu duplex.

  Toate producătorii de imprimante utilizează soluțiile de imprimare speciale cu Android. Deci, trimiterea de imagini pe tehnica Canon este posibilă datorită aplicației PhotOpent.

  Nici o funcționalitate specială de la el să aștepte. Dar cel puțin nu se ridică cu încheierea fotografiilor. Atenția merită și scanarea Brother Iprint.

  Acest program este convenabil și, în plus, este simplu în structura sa. Pentru o recepție pe hârtie, este trimis maximum 10 MB (50 de pagini). Unele pagini de pe Internet sunt afișate incorecte. Dar nu ar trebui să existe alte dificultăți.

  Citește mai mult  Totul despre Patefones

  Epson Connect are toate funcționalitățile necesare, poate trimite fișiere prin e-mail, ceea ce permite să nu fie limitat la o platformă mobilă.

  Dell Mobil Print ajută la imprimarea documentelor fără probleme, trecându-le prin rețeaua locală.

  Important: În mediul iOS, este imposibil să folosiți acest instrument software.

  Imprimarea este posibilă atât pe jet de cerneală, cât și pe imprimantele laser ale aceluiași brand. Soluții de imprimare Canon Pixma Cu încredere funcționează numai cu o rundă foarte îngustă de imprimante.

  Retragerea posibilă a textelor din:

  • Fișiere în serviciile cloud (Evernote, Dropbox);
  • Stare de nervozitate;
  • Facebook.

  Kodak Imprimare mobilă – Soluție foarte populară.

  Acest program are modificări pentru iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone. Kodak Document Print face posibilă trimiterea nu numai a fișierelor locale, ci și pagini web, fișiere din depozitele online. Imprimarea mobilă Lexmark este compatibilă cu iOS, Android, dar numai fișierele din format PDF pot fi trimise la imprimare. A susținut atât imprimantele cu jet de jet de cerneală și deja eliminate.

  Este demn de remarcat faptul că tehnica Lexmark are o specială Coduri QR, care oferă o ușoară conexiune. Acestea sunt scanate și introduse în aplicația companiei. De la programele terțe pot fi recomandate Apple AirPrint.

  Această aplicație este caracterizată de versatilitate fenomenală. Conexiunea Wi-Fi va imprima aproape tot ceea ce poate fi afișat, în general, pe ecranul smartphone-ului în sine.

  Probleme posibile

  Dificultăți atunci când se utilizează imprimante HP pot apărea dacă gadgetul nu acceptă protocolul Mopria sau are Android OS de mai jos versiunea 4.4. Dacă sistemul nu vede imprimanta, este necesar să se verifice dacă modul Mopria este activat; Dacă această interfață nu poate fi utilizată, este necesar să aplicați soluția de imprimare HP Print Service. Pluginul Mopria este dezactivat, apropiindu-se adesea la faptul că imprimanta este în listă, dar nu puteți da comanda de imprimat. Dacă sistemul este conectat la imprimarea rețelei USB, trebuie să configurați cu atenție imprimanta pentru a trimite informații despre canalul de rețea.

  Citește mai mult  Interior de "Hrușciov" în diferite stiluri

  Apar dificultăți serioase dacă imprimanta nu acceptă nici USB, nici Bluetooth, nici Wi-Fi. Ieșirea devine înregistrarea dispozitivului de imprimare în Google Cloud Print. Un astfel de serviciu vă permite să oferiți o conexiune la distanță cu imprimantele tuturor timbrelor de oriunde din lume. dar Cel mai bine este să utilizați dispozitivele cloud Ready Class. Când conexiunea directă la serviciul Cloud nu este acceptată, va trebui să conectați imprimanta prin intermediul computerului.

  Cu toate acestea, dacă există deja un PC sau laptop, conexiunea la distanță prin intermediul serviciului nu este întotdeauna justificată. În format unic, se poate face prin aruncarea fișierului pe disc și apoi trimiteți-o pentru a imprima de pe un computer. Munca normală este posibilă atunci când utilizați contul Google și browserul Google Chrome. În setările browserului, selectați setările și apoi accesați secțiunea Setări avansate. Punctul inferior doar va fi Google Cloud Print.

  Prin adăugarea unei imprimante, în viitor veți fi întotdeauna să păstrați computerul pe care a fost creat un cont.

  Desigur, este necesar să vă conectați cu tableta, care conține fișierul necesar. Google Gmail pentru Android nu are opțiuni de imprimare direct. Ieșirea este de a vizita contul prin același browser. Când apăsați butonul „Imprimare”, comutarea Google Cloud Print, unde nici o problemă nu are nici o problemă.

  Citiți mai multe despre modul de conectare a tabletei la imprimantă, consultați videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Nu există încă evaluări )
  Adauga comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: