Cum se configurează televizorul inteligent pe televizoarele Samsung?

Smart Television este o tehnologie modernă care vă permite să utilizați pe deplin Internetul și serviciile interactive pe televizoare și console speciale. Prin conectarea la Internet, puteți vizualiza conținutul video din rețelele sociale populare, filme, muzică. Smart TV Samsung poate înlocui cu ușurință calculatorul în parte de divertisment. Puteți instala mai multe aplicații și chiar jocuri la un astfel de televizor.

Cum se conectează prin cablu?

Conexiunea cu fir Smart TV pe televizoarele Samsung nu poate fi numită foarte convenabil datorită nevoii de a trage sârmă și cumva „masca” în interior. Din acest motiv sunt cele mai multe televizoare Samsung este echipat cu un modul Wi-Fi, cu toate acestea, cea mai mare rată de transfer de date poate fi furnizată numai cablului conectat la Internet.

Dacă vă puteți împrumuta la cablul LAN TV, vă va permite să vizualizați filme și alte materiale media în cea mai înaltă calitate fără întârzieri și întârzieri.

De asemenea, puteți vizualiza transmisia pentru a înregistra de la domiciliu și utilizați resurse torrent la maxim.

În televizoarele moderne, după conectarea cablului, nu este nevoie să configurați tipul de conexiune, acest lucru se întâmplă automat. În televizoarele Samsung Smart TV 2012, eliberarea și mai în vârstă vor trebui să configureze manual tipul de conexiune După cum urmează: „Rețele” – „Setup de rețea” – „Tipul de rețea” – „Cablu”. După o conexiune de succes, faceți clic pe OK – și puteți începe să utilizați televiziunea inteligentă.

Pentru a conecta televizorul la rețea, trebuie să îl conectați cu un cablu care vine de la router. Acest tip de conexiune este optim decât cablul LAN care merge direct la televizor.

Faptul este că unii furnizori pot folosi un alt tip de conexiune și nu poate fi întotdeauna compatibil cu televizorul inteligent. prin urmare, Dacă nu există un router, este de dorit să îl achiziționați.

Conexiune prin Wi-Fi

Principalul avantaj al conexiunii wireless Samsung este lipsa firelor. Cu toate acestea, calitatea semnalului poate fi uneori pierdută, de exemplu, datorită unei conexiuni instabile sau a interferențelor, inclusiv a pereților și a elementelor interioare voluminoase care separă routerul și televizorul. În majoritatea televizoarelor Wi-Fi, modulul este deja construit în producător. Dar dacă nu este, puteți achiziționa suplimentar adaptorul Samsung-wis12Abgnx și le puteți conecta la conectorul dispozitivului USB.

Citește mai mult  Evaluarea celor mai buni purificatori de aer

Înainte de a începe conectarea Samsung TV la Internet, ar trebui să verificați și, dacă este necesar, să modificați setările pentru primirea adreselor DNS IP B. Acest lucru se poate face după cum urmează: „Rețea” – „Starea rețelei” – „Configurarea IP” – „Obțineți automat”. Apoi, puteți activa routerul și verificați dacă rețeaua Wi-Fi a distribuit în mod constant internetul.

Pentru a conecta Smart TV, reveniți la meniul „Setări de rețea” și faceți clic pe butonul Start. După căutare, dispozitivul va afișa o listă de conexiuni disponibile, puteți selecta rețeaua dvs. de domiciliu. În continuare va trebui să introduceți cheia de securitate (parola din rețeaua Wi-Fi). Pe această configurație a conexiunii la Internet se încheie – puteți continua să utilizați toate caracteristicile pe care le oferă Smart TV.

Cum se utilizează?

Cele mai avansate modele Samsung Smart TV sunt considerate a fi unul dintre cei mai buni reprezentanți ai televizoarelor inteligente. Acest lucru este posibil nu numai datorită calității ridicate a videoclipurilor și a audio, ci și o interfață foarte simplă și intuitivă în care chiar și o persoană poate să-și dea seama, foarte departe de tehnologiile moderne. Browserul încorporat vă permite să utilizați TV ca computer cu drepturi depline, ca parte a caurând articole, materiale video, foto și audio. Toate televizoarele sunt echipate cu o telecomandă convenabilă, unde există butoane inteligente de apel TV (cub multicolor).

După conectarea televizorului în rețea, puteți continua să utilizați și să instalați direct:

  • Programele și aplicațiile sunt interesate;
  • Widget-uri pentru confortul și viteza utilizării capacităților digitale.

Televizoarele inteligente ale mărcii Samsung au o mulțime de caracteristici utile și unice, ceea ce face liderii lor de vânzări în segmentul lor. Puteți găsi toate aplicațiile pe care le puteți vedea aplicațiile Samsung. Serviciile pentru vizionarea filmelor și a serii TV sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor: Megogo, Zoomby, YouTube, Vimeo, Ivi. Aplicația însăși va sugera versiuni populare și clasice, subliniind-le în recomandări.

Citește mai mult  Vorbitori ai companiei JBL

Pentru aplicațiile de joc Pentru o utilizare mai convenabilă, puteți adăuga tastatura wireless TV și mouse-ul pentru a vă conecta la conectorii USB disponibili.

Probleme posibile

Dacă televizorul inteligent de pe Samsung TV refuză să lucreze în mod normal sau nu pornește deloc, atunci pot exista mai multe motive pentru care.

  1. Viteza mică de conectare la internet sau absența acesteia. Dacă televizorul este conectat prin Wi-Fi, iar motivul pentru instabilitate este exact o conexiune lentă, puteți încerca să conectați televizorul la router prin cablu LAN. Dacă nu există nicio legătură, aceasta poate fi cauzată de probleme pe serverul sau furnizorul producătorului Samsung.
  2. Memoria depășește din cauza încărcării unui număr mare de widget-uri. Periodic, este necesar să curățați memoria televiziunii, ștergerea aplicațiilor neutilizate. Când există o mică memorie liberă, dispozitivul începe să încetinească.
  3. În cache-ul browserului „bate”. De asemenea, este necesar să curățați în mod regulat. Aceasta va elibera memoria și va evita agățarea.
  4. Versiunea firmware este depășită. Când introduceți noua actualizare, televizoarele care utilizează versiunea veche încep să frâneze. Puteți descărca actualizarea la adresa televizorului (dacă viteza conexiunii la Internet este ridicată) și încărcați utilizând un PC pe unitatea flash și apoi conectați-o la dispozitiv prin actualizarea acesteia.

Motivul pentru atârnă de un televizor inteligent poate fi, de asemenea, setarea sa incorectă. Foarte des, până în acest punct, televizorul bine lucrat începe să declanșeze, dacă copiii sau adulții au devenit inadecvate pentru a schimba setările în ea. Soluția problemei este Smart TV Samsung Reset la setările din fabrică. După ce trebuie să reporniți dispozitivul.

Dar cel mai adesea că televizorul nu funcționează, consola este de vină. Aceasta este cea mai frecventă cauză a manipulării utilizatorilor către specialiștii centrelor de servicii. Consola poate eșua din diferite motive, în primul rând trebuie să verificați elementar – poate bateriile. Atunci trebuie să le înlocuiți. De asemenea, atunci când utilizați elemente de intensitate scăzută a energiei, televizorul nu răspunde imediat la presarea telecomenzii, dar tehnica însăși este în ordine perfectă.

Citește mai mult  Moss pe perete în interior

Verificați dacă totul este în ordine cu telecomanda sau va fi obligat să se repare, puteți utiliza camera de orice smartphone. Pentru a face acest lucru, trebuie să activați aparatul foto pe dispozitiv și să îl aduceți pe telecomandă, faceți clic pe orice buton. Dacă în cameră veți vedea lumina roșie de la senzorul de la distanță – înseamnă că este corect. Dacă nu există nicio reacție, atunci trebuie să contactați centrul de service.

Dacă televizorul inteligent împiedică brusc și nu răspunde la nicio acțiuni, atunci poate fi repornit. Pentru a face acest lucru, opriți dispozitivul din rețea timp de 5-10 minute, apoi porniți din nou. De regulă, această recepție simplă ajută, deoarece televizoarele inteligente sunt foarte amintite de conținutul lor intern și smartphone-urile și au nevoie și de o repornire.

Recomandări

Televizoarele inteligente moderne Samsung sunt completate de telecomandă, cu toate acestea, cele mai „proaspete” modele fac posibilă controlul dispozitivului fără un control la distanță folosind gesturi sau voci. Pentru a face acest lucru, există o cameră încorporată care reacționează la mișcările mâinilor. Unele modele se pot sincroniza cu alte aparate de uz casnic pentru casă (frigider, mașină de spălat și t. D.) producător samsung și le permite să gestioneze.

Pentru a utiliza toate caracteristicile Smart TV la maxim, urmați recomandările enumerate.

  1. În ciuda caracteristicilor minunate ale televizoarelor inteligente, Volumul memoriei lor fizice este extrem de mic, în special în comparație cu PC-ul. Prin urmare, este foarte important să curățați în mod regulat cache-ul datelor browserului, precum și să ștergeți aplicațiile neutilizate. Acest lucru va permite menținerea vitezei optime a dispozitivului.
  2. Înainte de a modifica setările în televiziunea inteligentă, examinați cu atenție instrucțiunile. Acest lucru va evita multe probleme și vă va permite să vă bucurați pe deplin de un dispozitiv multimedia inteligent.

Smart TV de la compania sud-coreeană Samsung este o simbioză a calității testate și a tehnologiilor moderne, permițându-ne să transformăm televizorul obișnuit într-un dispozitiv de divertisment cu posibilități nelimitate.

În următorul videoclip, veți afla ce este Smart TV și ce este.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: