Mobilier pentru apartament studio

Adesea, prețurile uriașe pentru locuințe fac ca familiile tinere să caute soluții extraordinare. Iar primul lucru care vine în minte este un apartament studio de dimensiuni mici. Astăzi, un astfel de aspect nu este doar foarte popular, dar și practic. Pentru a vă simți confortabil la domiciliu, este necesar să ridicați corect mobilierul pentru apartamentul studio.

Dezvoltăm un proiect de proiectare

Înainte de a începe alegerea mobilierului, trebuie să știți exact ce este apartamentul Studio. Un astfel de nume este spații în care partițiile sunt complet lipsite. Veți avea o singură cameră mare șterse numai în zona de recreere, de lucru, gătit. Avantajul imens al studiourilor de apartamente este capabil să-și proiecteze liber propriul design și să încorporeze idei creative în realitate.

Cu toate acestea, în cazul în care apartamentul de vis este încă departe, este necesar să plătiți un timp la un aspect atent. Principalul lucru nu este doar de a alege, ci și de a pune mobilierul drept. În apartamente mici, disponibilitatea mobilierului compact – prima condiție. Nu creați partiții suplimentare care vor ocupa un loc. Fiecare element de mobilier trebuie să fie perfect combinat și armonie cu alții.

Utilizați cu mintea în tot spațiul. De exemplu, un serviciu bun poate servi dulapurile încorporate la tavan, paturi agățate, sertare pentru lenjerie. Preferă nuanțele calde, ușoare, precum și suprafețele lucioase și oglinzii. Astfel de manipulări simple vor permite extinderea vizuală a camerei. O soluție bună va cumpăra, de asemenea, un apartament cu un balcon în care puteți organiza un loc de dormit, un studiu sau o bucătărie.

Alegeți pentru dormitor și living

În apartamente mici, combinați camera de zi cu dormitorul – cea mai bună alegere. Gândindu-se în poziția fiecărei unități de mobilier se află la cel mai mic detaliu. Cel mai adesea, mulți proprietari nu își pot permite să cumpere un pat și să echipeze un loc separat pentru ea. În acest caz, se recomandă cumpărarea unei canapele transformatoare, care este ușor de descompune în noaptea. O opțiune interesantă va fi paturi ascunse care sunt atașate la perete în după-amiaza și nu interferează cu libera circulație.

Citește mai mult  Totul despre camerele Kodak

Pentru salvarea spațiului, paturile pe termen lung sunt bine potrivite, mai ales dacă aveți copii. Sub astfel de paturi bine postați sertare largi unde puteți pune pături, perne și lenjerie de pat. Pentru copiii mici, alegerea optimă va fi patul de masă. În după-amiaza, copilul o va folosi ca loc de muncă pentru jocuri și noaptea este o zonă de dormit magnifică.

În ceea ce privește alte mobilier, toate beneficiile au un dulap. Ușile din ea nu deschid o scară și se îndepărtează liniștit. Este dificil să se supraestimeze și de capacitatea unor astfel de dulapuri. Și în prezența unei suprafețe oglindă, ea poate fi decorată cu modele de sablare și imprimare foto, care va completa numai interiorul.

Apartamentul Studio ar trebui să evite dulapurile swinging, canapele mari și dresser.

Mobilier modern de bucătărie

Bucătăria este cel mai adesea un loc foarte compact, astfel încât mobilierul merită alegerea astfel încât să economisească spațiu. Separat, este necesar să menționăm tehnica încorporată care nu va supraîncărca camera. Poate fi o suprafață mică de gătit, cuptor cu microunde încorporată, mașină de spălat îngustă. Asigurați-vă că achiziționați o capotă bună, deoarece aromele de alimente sunt consumate în cârpă.

În ceea ce privește dulapurile, dați preferință modelelor montate cu o varietate de rafturi.

O opțiune bună va fi separată de zona de bucătărie din barul rezidențial. Nu numai că arată elegant, dar vă permite să aveți un loc de luat masa. Sub rezistență, puteți plasa cutiile în care vor fi stocate mâncărurile și accesoriile de uz casnic. Spațiul de deasupra rack-ului merită, de asemenea, în valoare de – câteva dulapuri goale pentru cereale și condimente nu vor fi inutile.

Citește mai mult  Apple coloane de ansamblu

Din culori alegeți tonuri ușoare și piatră naturală, astfel încât bucătăria va arăta proaspătă și strălucitoare.

Cum să aranjați?

Corectați mobilierul este ușor chiar într-un apartament studio mic. Opriți alegerea dvs. pe modelele încorporate: acestea vor ajuta la salvarea multor spațiu datorită unui mecanism special de alunecare. O soluție bună va face astfel de mobilier la comandă, apoi comandantul va lua în considerare planificarea exact spațiului dvs. de locuit. Excelent Dacă apartamentul are o formă dreptunghiului, atunci dulapurile și rafturile vor fi instalate în mod optim de-a lungul pereților, lăsând mijlocul camerei liber pentru a se deplasa.

În loc de un pat masiv, achiziționați un transformator de canapea. De asemenea, poate fi plasat lângă perete. Din partea ferestrei, va fi bine să plasați o masă mică pentru lipici: ochelari, șervețele, sticle de apă. Spațiul peste canapea ia rafturi elegante la care puteți pune cărți, fotografii sau accesorii decorative. În apartamente, partiția dintre dormitor și camera de zi va arăta mai bine – un alt loc pentru trifale.

Este mult mai greu să se ocupe de hol. Aici nu conține dulapuri luxoase cu oglinzi, va trebui să vă limitați la cuier. O soluție excelentă va fi instalarea de antlesole care pot fi utilizate pentru stocarea lucrurilor volumetrice. Nu va fi o bancă sau geantă inutilă. Ca un punct luminos, alegeți o imagine frumoasă sau o floare în aer liber.

Luați în considerare interiorul

Când plasați mobilier în apartamentul studioului, trebuie să vă gândiți mereu la asta și dacă vă va potrivi. Există mai multe cele mai cunoscute stiluri interioare, ideale pentru studio. Primul dintre ei este „Loft”, care este tradus din engleză ca „mansardă”. Pentru acest stil, simplitatea și gama de spațiu deschis sunt caracterizate. Mobilier pentru un astfel de apartament Alege în nuanțe întunecate, accesorii și o altă setare – în culori albe și gri.

Citește mai mult  Stil venețian în interior

Apartament în stilul „modern” – insula perfectă a modernității. Toate mobilierul și tehnica ar trebui să fie un design actual modern. Elegant arată o canapea de canapea mică de nuanțe luminoase, mese de cafea întunecate, o varietate de bufe, scaune de picurare. Ca partiții între bucătărie și dormitor, este recomandabil să montați rack-ul barului.

Stilul de înaltă tehnologie arată foarte minimalist – Găsiți pentru iubitorii de comandă. Într-un astfel de apartament, totul este comandat, toate în locurile lor. Linia și perfecțiunea liniilor – principiile stilului de bază. Alegeți un mobilier neglijent de nuanțe reci solide: gri, argint, metalic. Atmosfera totală poate fi diluată cu o cantitate mică de accesorii luminoase.

Pentru fete tinere, o soluție bună va fi o decizie bună de a rămâne pe stilul rustic „Provence”. Mobilier tapițat confortabil, Bafies decorative, perdele florale și compoziții florale – toate aceste caracteristici caracteristice ale stilului. Alegeți mobilierul cu o varietate de tipărite dot dungi sau polka și este recomandabil să plasați scaune moi în bucătărie.

Soluții frumoase de designer

Stil modern – unul dintre cele mai populare pentru studioul de apartamente. Separarea eficientă a zonei vă permite să distingeți locul pentru odihnă și gătit. Adăugați o lămpi elegante, flori în aer liber sau un covor spectaculos mic. Se pare interesant și apartamente cu culori contrastante.

Locul de dormit situat în nișă – Perfect Designer truc. Lângă ea arată o bucătărie modernă mare, cu o abundență de nuanțe albe, gri și de cărămidă. Dacă opțiunea separată nu vă place, încercați să faceți un spațiu unic în care fiecare obiect este pozitiv. Accesorii elegante reîmprospătează astfel de spații.

Studiourile de stil romantic sunt foarte populare. O combinație chic va fi alb cu roșu, dar nu o exagerat cu luminozitate. Anaturaje va completa perdele transparente, lămpi de podea și picturi moderne. Lampa ușoară cu lampă cu lămpi.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: