Monitorizați căștile: tipuri și clasificați cele mai bune

Există multe tipuri de căști. Într-o categorie separată, pot fi atribuite dispozitive moderne de monitorizare, caracterizate de o calitate excelentă și o dimensiune impresionantă. Modelele de acest tip sunt vândute în multe magazine. În timpul existenței sale, căștile de monitorizare au reușit să achiziționeze o masă de fani. În articolul de astăzi, vom fi familiarizați cu o astfel de tehnică și vom afla cum poate fi selectată.

Ce este?

Sub denumirea „Căști de monitorizare”, de obicei, se referă la accesoriile de înaltă calitate și de dimensiune completă, care transmit sunetul minunat de înaltă calitate și definiție. În cele mai multe cazuri, aceste dispozitive sunt utilizate pentru a înregistra voci, seturi DJ, aranjamente, scriere și monitorizare muzică. Aceste dispozitive populare de studio pot fi excelenți ingineri de sunet sau muzicieni.

În timpul înregistrării pieselor din condițiile de studio, experții ar trebui să facă cea mai bună modalitate de a captura sunetul, observând orice fulguri și distorsiuni. Doar atunci, după cum se poate obține un rezultat, într-adevăr, produs audio de înaltă calitate, lipsit de defecte. Spectrul de frecvențe reproductibile în căștile curentului de monitor poate fi comparat cu sunetul difuzoarelor complete și mari, care sunt incluse în diferite evaluări ale celui mai bun echipament pentru DJ și operatori de sunet.

Particularități

Căștile moderne de tip monitor sunt prezentate într-un sortiment bogat. Multe modele sunt aplicate în zone profesionale și sunt foarte populare. Rezervarea unor astfel de echipamente de înaltă tehnologie nu este surprinzătoare – căștile de monitorizare au o mulțime de caracteristici pozitive care atrag nu numai producători de sunet, ci și a utilizatorilor obișnuiți.

 • Căștile similare pot funcționa cu izolație maximă a zgomotului, care este foarte convenabilă.
 • Majoritatea căștilor de monitor sunt foarte convenabili. Ele sunt strâns puse pe capete, nu provoacă senzații neplăcute. Pentru mulți utilizatori, aceasta este o condiție importantă în alegerea accesoriilor de muzică.
 • Monitoare moderne sunt prezentate într-o gamă largă. Ele produc multe branduri mari. Puteți găsi multe dispozitive care diferă unul de celălalt în cei mai diferiți parametri. Doar clasic, dar și copii wireless, care sunt una dintre cele mai convenabile în uz, sunt așezate pe rafturile de magazin, deoarece nu are nevoie de cabluri suplimentare și fire pentru a le conecta. Nu mai puțin populare și mai speciale – căptușeli intra-canale care aleg mulți consumatori.
 • Astfel de căști pot fi diferite ca eticheta de preț pe ele. Aceasta înseamnă că multe dintre dispozitivele au o valoare democratică.
 • Cele mai multe căști de monitor se laudă o înaltă calitate a sunetelor reproductibile. Piesele sunt reproduse fără interferențe, zgomot și distorsiuni inutile. De aceea, astfel de dispozitive bine gânditoare sunt adesea exploatate în sfere profesionale.
 • Multe căști de monitor sunt realizate din materiale practice și durabile. Mai ales popular accesorii de astăzi realizate din aliaj metalic sau aluminiu. Astfel de produse sunt gata să lucreze de mai mulți ani. Ele sunt greu de deteriorat sau deformat, care nu se pot spune despre dispozitivele ieftine din plastic ieftin.

Defecte grave, astfel de modele de căști nu au. Nemulțumirea utilizatorilor poate fi doar în accesorii închise prea strânse și strânse. Cu toate acestea, această caracteristică nu trebuie atribuită Contrarii acestor dispozitive – acestea sunt caracteristicile lor cu care trebuie să fiți luați în considerare dacă doriți să auziți sunetul de cea mai bună calitate.

Citește mai mult  Cele mai bune modele de centre muzicale Hyundai

Unele dispozitive sunt foarte scumpe. Acestea sunt, de obicei, accesorii profesionale destinate exploatării în condiții de studio. Puteți găsi astfel de modele la vânzare, a căror costuri depășește 40 de mii de ruble.

Desigur, calitatea și caracteristicile lor sunt destul de justificative prețul final, dar mulți consumatori astfel de numere nu se potrivesc deloc.

Revizuirea speciilor

„Monitoare” sunt diferite. Astfel de produse produc mulți producători bine-cunoscuți, astfel încât accesoriile sunt disponibile cu caracteristici diferite unul de celălalt. Vom analiza mai multe, pe care tipurile sunt căștile de monitorizare sunt împărțite și ce caracteristici posedă.

Deschis

Aceste modele de căștile de monitor sunt considerate una dintre cele mai populare și mai convenabile în funcțiune. Ele sunt mai frecvente decât restul soiurilor. Confortul „monitoarelor” deschise se datorează celei mai „moi” și acoperire curată a urechilor. Nu se simte neplăcut stoarcerea capului, iar calitatea sunetului este impecabilă și cea mai clară.

Este necesar să se considere că atunci când utilizați căști profesionale de tip deschis, trebuie să uitați de nivelul ridicat de izolare a zgomotului.

Imersia absolută în procesul de ascultare nu va reuși, ceea ce respinge unii utilizatori care caută în „monitoare” care sunt exact.

Închis

Căști de monitorizare închise, create literalmente pentru funcționarea studioului de înregistrare. Aceste produse se laudă cu cele mai mari indicatoare de izolare a zgomotului. Printre alte modele de căști, sunt opțiuni închise care se disting prin astfel de caracteristici pozitive.

Căștile de monitor închis se disting prin faptul că sunt echipate cu o bandă destul de tougy și dur. Această caracteristică este inerentă unor astfel de „monitoare” datorită denaturării frecvențelor joase în cazul unei potriviri libere de „cupe” la urechile ascultătorului. Acest fapt trebuie luat în considerare prin selectarea acestor dispozitive.

Modelele închise ale căștilor de monitor în majoritatea cazurilor sunt echipate cu ambuscadă specială. Este în detrimentul acestor componente importante, se asigură o potrivire strânsă a dispozitivelor la capul ascultătorului. Fețele laterale ale „cupelor” unor astfel de accesorii nu sunt echipate cu găuri suplimentare, astfel încât sunetul nu depășește niciodată dispozitivul.

Căștile de monitor închis sunt considerate o soluție ideală pentru iubitorii de muzică care iubesc să asculte muzică de rock sau metal.

BASI în astfel de dispozitive sunt deosebit de vizibile – aceasta este una dintre caracteristicile lor principale.

Semi-deschis

Căști de monitorizare a tipului specificat aparțin subclasa modelelor deschise. Ca și varietatea principală, aceste dispozitive se demonstrează foarte convenabil în funcțiune. Ele nu provoacă senzații neplăcute și nu apăsați capul ascultătorului.

Astăzi, mulți producători mari produc astfel de căști de monitorizare.

Multe dispozitive se disting printr-o valoare democratică.

Evaluați cele mai bune modele

Producătorii moderni produc o mulțime de modele de căști de monitor de înaltă calitate. Dificultățile în selectarea unei opțiuni adecvate constau doar într-o gamă largă de modele. Luați în considerare o mică evaluare a celor mai bune modele din diferite mărci.

AUDIO-TECHNICA ATH M30X

Acestea sunt ieftine, dar căștile de înaltă calitate, aparținând clasei bugetare. Aceste dispozitive asigură un cablu detașabil special. Într-un set cu căști există două fire necesare: un 1 metru și al doilea este de 3 metri. Tehnica dezvoltată pe baza tehnologiilor AKG.Sensibilitatea acestor căști este de 98 dB / MW.

Sony MDR-7506

Căștile japoneze moderne de la Sony sunt în mare cerere. Modelul specificat este foarte convenabil de utilizat atât acasă, cât și pe stradă și la locul de muncă într-un studio profesional. Aceste dispozitive ar putea provoca interesul DJ datorită calității excelente a pieselor sonore. Gama de echipamente este de la 10 la 2000 Hz. Sensibilitatea acestor căști este puțin peste medie și atinge o marcă de 100 dB. Impedanță – 63 ohm.

Citește mai mult  Caracteristicile dictanelor digitale

SENNHEISER HD 280 PRO

Căști fiabile și practice, distinse de calitatea excelentă a sunetelor reproductibile. Producătorul țării a acestor dispozitive populare – Germania. Aceste căști aparțin categoriei clasice și sunt potrivite pentru informații sau înregistrate. Ele sunt foarte des folosite în studiourile contemporane. Tehnica are o unitate spirală. Se poate întinde la 3 metri. Există un tip dinamic de redare cu un interval de la 8 la 25000 Hz.

Beyerdynamic DT770 PRO (250 ohm)

Acestea sunt căștile germane populare, aspectul căruia nu poate fi numit tinerețe sau prea prezentabil. Ele arata cele mai simple si joase. Echipat cu boluri laterale mari conduse de un tip spiralat. Dispozitivul are o acoperire specială embosată. Tehnica pare masivă, dar cântărește doar 270 g. Căștile sunt echipate cu un cadru metalic fiabil, bandă de cap din piele. Beyerdynamic DT770 PRO este foarte convenabil așezat pe capul ascultătorului, deoarece partea adiacentă este efectuată cât mai moale și plăcută. Tipul de sunet redat – dinamic, rame de frecvență sunt limitate la valori de 5-35000 Hz.

Shure SRH1540

Popular american monitoare de înaltă calitate legate de clasa premium. Aceste dispozitive au fost concepute special pentru muzicieni profesioniști și ingineri de sunet. Gama dinamică de tip variază de la 5 la 25000 Hz. Sensibilitate – 99 dB / MW. Accesorii are o greutate foarte mică – doar 286 g.

Se caracterizează printr-o calitate excelentă, deoarece baza aliajului de aluminiu aviatic se bazează pe.

AKG K712 PRO

Acestea sunt căștile austriece de înaltă calitate, concepute special pentru inginerii profesioniști de sunet. Colectarea manuală a modelului specificat și are o execuție cu adevărat unică a designului. Căștile sunt echipate cu „cupe” confortabile și moi, din care nu sunt obosiți chiar și după o șosete lungi. Rezistența dispozitivului este de numai 62 ohmi, astfel încât să puteți utiliza în siguranță și tehnici de mare putere pentru a reda sunetul. Intervalul de lucru al dispozitivului este de 10-39800 Hz.

Aceste produse sunt ideale pentru acele cazuri atunci când este necesar să audă sunetul de cea mai bună calitate și căștile și de la scenă.

Beyerdynamic dt990 pro

Acestea sunt căștile germane de înaltă calitate, care, dacă se dorește, pot fi utilizate pentru înregistrare, deși nu sunt destul de potrivite pentru acest lucru. În informațiile acestor dispozitive este foarte dificil să găsiți concurenți. Dispozitivul este perfect echilibrat, se distinge printr-un răspuns chiar de frecvență, practic nici o deplasare. Intervalul de frecvență este de la 5 la 35.000 Hz. Sensibilitatea acestor căști de monitor este de 95 dB.

Ele sunt realizate din metal durabil și durabil, ceea ce le face rezistente la uzură și de uzură.

Roland Rh-A30

Acestea sunt căști japoneze de înaltă calitate, care sunt proiectate să funcționeze în condiții de muncă în studio cu echipament semi-profesional. Puterea de intrare a acestui dispozitiv este de 1600 MW. Produsul se distinge printr-un design de designer atractiv și elegant, pe care mulți utilizatori le place. Carcasa este realizată din aluminiu durabil, sunt furnizate garnituri de țesături.

Dacă utilizați aceste dispozitive pentru o lungă perioadă de timp, nu există riscul de a experimenta disconfort deoarece sunt foarte confortabile.

SENNHEISER HD650

Acestea sunt căștile populare de performanță germane impecabile. Accesorii pot, vă rugăm să vă bucurați de sunet clar și versatilitate. Gama acestor accesorii este de la 10 la 41000 Hz. Sensibilitatea ajunge la 103 dB.

Impedanța este de numai 300 ohmi – Acesta nu este cel mai bun indicator al dispozitivului în cauză.

Fostex T50RP MK3

Închideți cele mai bune modele cele mai bune pentru căștile de monitorizare japoneze de înaltă calitate. Accesorii are un design destul de simplu, nu blocat. Aceste căști de studio sunt mai diferite decât „umplerea internă”, mai degrabă decât datele externe. Gama de funcționare a acestor produse este de la 15 la 35.000 Hz, iar puterea maximă ajunge la 3000 MW.

Accesoriu are o bandă de susținere confortabilă și moale cu ajustare automată.

Criteriile de alegere

Dacă doriți să cumpărați căști de monitorizare de înaltă calitate, care vă vor dezamăgi ulterior, atunci ar trebui să fiți mai atenți atunci când sunt selectați. Vom analiza articolele, ce parametri ai dispozitivelor ar trebui să acorde atenție, căutând cea mai bună opțiune.

 • Scopul achiziției. Primul lucru pe care trebuie să-l acordați atenție este obiectivul potrivit al achiziționării căștilor de monitorizare. Dacă cumpărați un dispozitiv exclusiv pentru utilizarea obișnuită la domiciliu, nu are sens să căutați dispozitive foarte scumpe concepute pentru exploatare profesională. Dacă sunteți în căutarea unui model mai bun pentru înregistrarea studioului, rezolvarea sarcinilor mai serioase, atunci ar trebui să acordați atenție unui model mai grijuliu cu parametri tehnici bogați.

Toate caracteristicile sunt cele mai bune pentru a verifica documentația însoțitoare.

 • Conforturi. Căștile de monitorizare profesionale trebuie să fie în mod necesar confortabile pentru dvs. Puteți încerca dispozitivul înainte de a cumpăra, dacă există o astfel de oportunitate. Luați în considerare faptul că modelele deschise din șosete sunt mai libere, iar închisul poate părea ategrat – aceasta nu este lipsa lor de. Cea de-a doua opțiune trebuie să fie astfel pentru redarea sunetului de înaltă calitate.

Asigurați-vă că gadgetul se află în mod normal, fără a cădea și fără a provoca dureri.

 • Proiecta. Acesta nu este cel mai important parametru în alegerea căștilor de monitorizare, dar mulți utilizatori plătesc o mulțime de atenție. La urma urmei, produse atractive folosesc mai plăcut. Producătorii moderni produc o mulțime de modele care au aspect simplu și original, izbitoare.

Alegerea opțiunii optime rămâne numai pentru consumator.

 • Construiți calitatea. Nu fi leneș să inspectați cu atenție accesoriul pe care v-ați plăcut. Nu vă grăbiți să plătiți pentru modelul dvs. preferat pentru căști. Luați în considerare cu atenție. Dispozitivele nu trebuie să fie corupte de zgârieturi, zgârieturi sau chipsuri. Piesele slab fixe și de corutare în proiectarea accesoriului nu ar trebui să fie.

Dacă ați observat cel puțin una dintre deficiențele enumerate, este mai bine să refuzați să cumpărați – trebuie să căutați o altă opțiune sau să vizitați un alt magazin.

 • Calitatea sunetului. Este recomandabil să ascultați ce sunet căștile de monitorizare ați reprodus. Ar trebui să fie curat, lipsit de denaturare, zgomot și alte defecte posibile. Dacă au fost observate astfel de dvs., ar trebui să vă sunăm anumite îndoieli.

Dispozitive care lucrează incorect cumpărarea nu ar trebui.

 • Marca. Cumpărați căști de monitorizare exclusiv de marcă. Astfel de produse și servește mai mult și arată mai atractiv. Dispozitivele similare sunt vândute în multe magazine specializate, unde sunt implementate aparatele audio sau de uz casnic. În astfel de locuri vă veți permite să examinați dispozitivul în detaliu, precum și să îl încercați. În magazinele de marcă, împreună cu dispozitivele de brand, se emite o carte de garanție, cu care vă puteți întoarce la locul de cumpărare în caz de căsătorie sau defectuos în activitatea tehnologiei.
Citește mai mult  Stil norvegian în interior

Samson SR850 Monitor Revizuirea căștilor în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: