Ratingul MFP pentru casă

Indiferent dacă aveți nevoie de o imprimantă pentru birou sau pentru casă, MFP – o soluție excelentă. Deși toate modelele pot efectua aceleași sarcini, cum ar fi imprimarea, scanarea, imprimarea, unele dintre ele au caracteristici suplimentare, de exemplu, un mecanism automat de alimentare a documentelor.

La cumpărarea unui MFP, este de asemenea important să se ia în considerare sistemul de cartușe și, altfel, trebuie să le schimbați mai des, iar în cele din urmă veți suporta cheltuieli mari pe termen lung.

Top firme

Există mulți producători pe piață care oferă MFP-uri de înaltă calitate cu o varietate de caracteristici utile. Cea mai bună marcă este cea care are cerneală mai ieftină, demonstrează funcțiile utile utilizator pentru procesarea hârtiei, inclusiv imprimarea automată pe două fețe.

Wi-Fi încorporat devine din ce în ce mai frecvent și acest lucru este important dacă utilizatorul dorește să împărtășească o imprimantă cu membrii familiei. PhotoFitters ar trebui să caute un model cu o tavă pentru hârtie foto, sistemul de cartușe cu 6 culori de cerneală și capacitatea de a imprima pe transportatori speciali CD și DVD.

Epson Technology ocupă una dintre pozițiile de lider din segmentul MFP al categoriei medii de preț.

Aceasta este întotdeauna o afacere profitabilă pentru utilizator.

În ceea ce privește bugetul, va trebui să cheltuiască aproximativ 100 de dolari pentru a cumpăra un dispozitiv de calitate. MFP de la acest producător este compact, ușor de utilizat. Majoritatea modelelor au USB și Wi-Fi.

Un alt avantaj al marcii specificate este ieftin, ceea ce este destul de acceptabil pentru imprimarea cu trecere redusă. Imprimarea duplex (dublu-verso) este efectuată manual și numai pentru utilizatorii de PC-uri.

Există multe modele bune printre MFP de clasă mijlocie. Mai ales linia HP Photosmart puternică. Astfel de dispozitive sunt echipate cu un panou de control al atingerii și se referă la cerneală ieftină. Unele MFP are o tavă specială pentru fotografii.

Acestea sunt întotdeauna dispozitive utile cu caracteristici suplimentare convenabile, inclusiv alimentarea automată a documentelor.

Nu se poate menționa tehnica lui Canon, care include scanari și filme integrate, imprimare CD / DVD și 6 cartușe rezervoare. Modelele avansate produc fotografii excelente lucioase. Din păcate, nu există ADF în unele dispozitive.

Perfect MFP ar trebui să fie compact, să mențină o viteză de decentă de imprimare, echipată cu comunicații fără fir.

Astăzi, imprimantele cu jet de inaltime de înaltă calitate depășesc laserele de culori de calitate scăzută, deoarece oferă utilizatorului o viteză mai bună, calitatea imprimării și costurile minime de consumabile.

În segmentul bugetar, merită să acordați atenție modelului HP.

Acestea sunt evidențiate de o tavă de hârtie spațioasă pentru 250 de coli.

Care sunt cele mai bune modele?

În clasamentul mijlociu pentru casă există toate companiile bine-cunoscute. Acestea oferă dispozitive de înaltă calitate ale bugetului, a segmentului mijlociu și a modelului premium.

Compact 3 din 1 MFP cu sigiliu față-verso au devenit mai accesibile.

Buget

Brother MFC-J995DW

Ieftin, dar fiabilitatea este o unitate decentă în care cerneala este păstrată până la anul. În interiorul cartușelor MFCJ995DW, permițând obținerea de economii excepționale și imprimare neîntreruptă în termen de 365 de zile.

Citește mai mult  Alegeți un set cu cască pentru un computer

Există compatibilitate cu sistemul de operare Windows 10, 8 PC.1, 8, 7, Windows Server 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 Mac-OS X V10. unsprezece. 6, 10.12. X, 10.13. X

Construit în senzor inteligent de cerneală. Imprimarea posibilă de pe dispozitivele mobile utilizând AirPrint, Google Cloud Print, Brother și Wi Fi Direct.

Pentru utilizare cu Brother original de cerneală: LC3033, LC3033BK, LC3033C, LC3033M, LC3033Y, LC3035: LC3035BK, LC3035C, LC3035M, LC3035Y.

Protocoale de rețea acceptate (IPv6): Server TFTP, server HTTP, Client FTP, NDP, RA, MDNS, LLMNR, LPR / LPD, PORT PORT PORT 9100, Client SMTP, SNMPv1 / V2C / V3, ICMPv6, LDAP, servicii web.

Epson WorkForce WF-2830

Imprimanta bugetară de înaltă calitate pentru uz casnic. Tip: Inkjet. Rezoluție maximă de imprimare / scanare: 5760 / 2400dpi. Cartușul costului 4. Există imprimare mono / color și abilitatea de a conecta USB, Wi-Fi.

La prima vedere, aceasta este o imprimantă surprinzător de ieftină, având în vedere că vă permite să efectuați toate sarcinile obișnuite de scanare, fotocopierea. Suportă faxul și chiar are un alimentator automat de documente, care poate găzdui până la 30 de pagini.

Dispozitivul acceptă etanșare automată față-verso. Având doar 4 cartușe, nu este perfect în fotografiile imprimate, dar se confruntă bine cu documentele color.

Există cartușe separate pentru toate cele 4 culori la vânzare, dar imprimanta vine cu „instalare” cu putere redusă, care se poate termina imediat după cumpărarea unui dispozitiv. Cu toate acestea, există opțiuni pentru înlocuirea opțiunii XL cu o capacitate mare.

Acestea contribuie la reducerea costurilor de exploatare.

Segmentul mediu de preț

Canon pixma ts6320 / ts6350

Cea mai bună imprimantă universală din segmentul de preț mediu, combinând viteza și versatilitatea cu o calitate uimitoare. Din caracteristicile tehnice:

 1. Tipul cu jet de cerneală;

 2. Rezoluție maximă de imprimare / scanare – 4800/2400 dpi;

 3. Cartușe – 5;

 4. Viteza de imprimare mono / color – 15/10 ppm;

 5. Conexiune – USB, Wi-Fi;

 6. Dimensiuni (WXL) – 376x359x141 mm;

 7. Greutate – 6,3 kg.

Combinația de coloranți bazată pe culori albastre, violet, galben și negru oferă o calitate impecabilă a documentelor de culoare mono și color, precum și o excelentă raportare a fotografiilor.

Acest model de linie de linii are caracteristici inteligente pentru procesarea rapidă a hârtiei, inclusiv o tavă compactă motorizată, avansată în față, o casetă internă pentru introducerea hârtiei, precum și un dispozitiv de încărcare din spate, care este ideal pentru hârtie fotografică și formate alternative.

Imprimarea automată cu două zpindel este de asemenea disponibilă pentru utilizator.

În ciuda lipsei unui ecran tactil, un sistem de control intuitiv de la bord se bazează pe un afișaj OLED de înaltă calitate.

Canon pixma ts3320 / 3350

Cea mai bună versiune ieftină. Printre avantajele sale – este ieftin, mic și ușor.

Dispozitivul salvează un loc în casă. Având 4 cartușe, funcționează pe imprimarea mono- și tricolor. Cartușele suplimentare XL ajută la reducerea costurilor. Viteza de imprimare nu este destul de rapidă, iar imprimarea față-verso poate fi efectuată numai manual, dar chiar și în acest caz, acest model este o opțiune bugetară bună.

Clasa premium

Epson Ecotank et-4760 / ET-4700

Imprimantă perfectă pentru imprimarea volumelor mari. Specificațiile sunt după cum urmează:

 1. Tipul cu jet de cerneală;

 2. Rezoluție maximă de imprimare / scanări – 5760/2400 dpi;

 3. Cartușe – 4;

 4. Viteza de imprimare mono / color – 33/15 ppm;

 5. Conexiune – USB, Wi-Fi, Ethernet;

 6. Dimensiuni (WXL) – 375x347x237 mm;

 7. Greutate – 5 kg.

Citește mai mult  Playere CD: Istorie, Caracteristici, Prezentare generală a modelului, Criterii de alegere

A avantajelor:

 1. Rezervoare de cerneală de mare capacitate;

 2. Prețul redus pentru imprimarea la scară largă.

Defecțiuni:

 1. preț ridicat de achiziție inițial;

 2. Doar 4 culori de cerneală.

Această achiziție relativ scumpă este capabilă să tipărească până la 4500 monocrable sau 7500 de culori. Flacoanele înlocuibile de mare capacitate (dacă aveți nevoie de ele) costă mult mai ieftin cele mai ieftine cartușele obișnuite.

Alte caracteristici convenabile includ: imprimare duplex automată, alimentator automat de documente pentru 30 de coli și faxuri directe de trimitere cu o memorie / număr de memorie de setare rapidă.

Canon pixma ts8320 / ts8350

Pentru imprimarea fotografiilor, aceasta este opțiunea perfectă.

Designul oferă un sistem cu 6 cerneală pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor. Există un control atingător intuitiv.

Pe baza patrimoniului bogat Canon constând din 5 cartușe de cerneală, acest model a fost îmbunătățit. Utilizatorul primește un amestec convențional de pigment negru și colorant bazat pe CMYK, precum și cerneală albastră pentru fotografii mai vii, cu gradări și mai bune. Aceasta este cea mai bună imprimantă foto format A4 de pe piață. Este la fel de bine să se confrunte cu orice sarcină.

Viteza de imprimare mono și culori este ridicată și există o funcție a unui duplex automat.

Brother MFC-L3770CDW

Cea mai bună imprimantă laser pentru uz casnic. Este posibil să lucrăm cu ADP și fax de 50 de coli.

Imprimanta laser relativ ieftină. Bazat pe matricea LED. Tehnologia vă permite să ștampilați documentele la o viteză de până la 25 de pagini pe minut. Utilizatorul poate face fotocopii sau le poate scana pe computer, precum și trimite un fax.

Navigarea ușoară a meniului oferă ecran tactil de 3.7 inch. În funcționalitatea NFC, în plus față de setul obișnuit de opțiuni: USB, Wi-Fi și Ethernet.

Costurile de operare pentru imprimarea alb-negru mică, dar culoarea este scumpă.

HP Color LaserJet Pro MfP479FDW

Acest model este un raport excelent al prețului și al calității. Pentru țara noastră, destul de scumpă.

Această imprimantă laser color LED este ideală pentru imprimarea de până la 4000 de pagini pe lună. Vine complet cu un alimentator automat de documente cu 50 de coli, precum și duplex automat pentru copiere, scanare și fax. Puteți scana direct prin e-mail și PDF.

În versiunea FDW, Wi-Fi este activat. Viteza de imprimare 27 pagini pe minut pentru documentul monocrom și color. Cartușe suficient pentru 2400 de pagini de culoare alb-negru și alb și 1200 de culori. Tava principală de hârtie găzduiește 300 de coli. Acest parametru poate fi mărit la cantitatea de 850 de piese prin instalarea unei tavă suplimentară de 550 de coli.

Imprimanta este ajustată rapid și ușor, ușor de controlat de un ecran tactil de culoare intuitivă cu o diagonală de 4,3 țoli.

În general, acest HP este un excelent laser color pentru uz casnic.

Epson Ecotank et-7750

Cea mai bună imprimantă universală cu cea mai bună protecție. Acesta suportă ecranul lateral A3+. Cartușe în interiorul unei capacități mari. Scanerul are doar dimensiune A4.

De obicei, în linia de imprimante Epson, acest dispozitiv are recipiente de cerneală de volume mari în loc de cartușe.

Nu se poate imprima în mod repetat mii de documente alb-negru și color sau până la 3400 de fotografii de 6×4 inci.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru a alege MFP-ul drept pentru uz casnic, trebuie să înțelegeți, Ce sarcini necesită astfel de echipamente pentru a efectua. Pentru o imprimare bună foto, merită acordată atenție modelelor mai scumpe, pentru documente alb-negru, puteți cumpăra un dispozitiv și mai ieftin.

Citește mai mult  Ce trebuie să faceți dacă tonerul sa încheiat în imprimantă?

În principiu, a doua opțiune este suficientă pentru un student, dar un fotograf profesionist va trebui să stabilească o sumă considerabilă.

În primul rând, este necesar să se determine mărimea viitorului MFP. Loc unde va sta, trebuie să măsurați din toate părțile. La spațiul obținut și va trebui să puneți dispozitivul.

Alegeți între tehnologia cu jet de cerneală și laser. Inkjet MFPS au fost una dintre cele mai populare opțiuni din ultimii ani. Acest lucru sa întâmplat deoarece au o valoare inițială mult mai mică decât dispozitivele cu laser.

Ele vă permit să faceți o imprimare mai bună a fotografiilor, dacă vom compara cu laserul.

Cu toate acestea, dispozitivele cu jet de cerneală funcționează mai lent, dau un rezultat rău dacă o sursă de calitate scăzută sau o rezoluție scăzută.

Imprimantele laser sunt mai potrivite pentru imprimarea rapidă și în volume mari, dar sunt mai mari în dimensiune.

Dacă utilizatorul va fi imprimat numai documente text, laser MFP – cea mai bună alegere. El este rapid, fără pretențios în serviciu și se distinge de înaltă calitate. Deși modelele cu jet de cerneală pot imprima cu o calitate similară, lucrează mai lent și necesită fonduri de servicii mult mai multe servicii.

Dacă intenționați să imprimați adesea în culori, trebuie să alegeți un MFP cu jet de cerneală. Spre deosebire de imprimarea alb-negru, culoarea de pe dispozitivul laser necesită 4 toner, ceea ce crește semnificativ costurile de întreținere. În plus, MFP-urile laser colorate sunt mult mai scumpe.

Când intenționați să imprimați fotografii, Inkjet MFP este cea mai bună alegere. Unitatea laser nu imprimă prost pe hârtie specială.

Ca rezultat, imaginile sunt întotdeauna de calitate scăzută.

Dacă intenționați să vă angajați în fotografie, trebuie să cumpărați un dispozitiv cu un cititor de carduri de memorie care merge la camera utilizată. Astfel încât să puteți imprima imagini direct. Unele dispozitive de imprimare foto sunt echipate cu un ecran LCD pentru vizualizarea și editarea fotografiilor înainte de imprimare.

Pentru cei care au nevoie de un scaner, sfătuiți să achiziționați un dispozitiv cu percepție de înaltă calitate. MFP-urile standard emite adesea imagini de calitate scăzută. Cu toate acestea, cei care merită acordați atenție vor fi costisitoare pentru utilizator.

Cele mai multe MFP sunt echipate cu o funcție de fax. Unele, de la segmentul premium, vă permit să stocați sute și chiar mii de numere și să le folosiți pentru un set rapid. Modelele separate au capacitatea de a ține faxul de ieșire la ora programată.

În ceea ce privește funcționalitatea suplimentară, atunci toată lumea decide pentru el însuși. Pe modele scumpe există abilitatea de a imprima pe ambele părți ale hârtiei. Recent, astfel de dispozitive au devenit echipate cu capacitatea de a se conecta la Internet.

Acest lucru vă permite să reproduceți direct conținutul sau să îl trimiteți.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: