Romantism Provence: Apartament în stil american Interior

Provence – Unghiul de frumusețe de frumusețe din Franța, unde soarele strălucește întotdeauna, se îngrijește aspectul mării mediteraneene calde, parfumuri parfumate lavandă ascunsă în păduri de viță de vie; sate miniaturale. Interiorul stilului Provence sunt aceleași blânde, nu coborate, provinciale, cu pulverizare elegantă și rafinată a antichității.

Un pic de poveste

Spune bine: Fiind determină conștiința. Din viața satului francez al secolului al XVII-lea, stilul Provence ia începutul – aceasta este aceeași țară, dar cu imitarea sud-est a Franței. El și-a moștenit numele de numele țării din țara de același nume. Spre deosebire de tradițiile engleze ale țării, este respectuos și păstrează cu atenție caracteristicile etnice naționale.

Acest stil a început să iasă din profunzimea vieții vii din mediul rural, munca deplină, legată inextricabil de natura uimitoare a acestei regiuni. Rezidenții provinciali, respectându-se, au încercat să creeze un mediu în casele lor pentru o odihnă deplină după muncă grea de zi cu zi: un confortabil, care are o inspirație creativă, practică, fără benzile și detalii bogate în interior, dar cu un indiciu de Grace și gust delicat.

În acest moment, poziția financiară a burgheziei și a inteligenței mici și a familiilor întregi de medici, profesori, avocați și industriali au dorit să aibă proprietăți generice în provincie. Cu confort și grație specială, au început să-și echipeze proprietățile lor rurale, îngrijindu-se pentru confortul și atmosfera maximă, contribuind pe deplin la odihnă.

Astfel, stilul țării franceze sau Provence – „provincia”, – a devenit o alternativă minunată la uscarea clasicismului urban.

În secolul al IV-lea, acest stil a câștigat popularitate bine meritată în întreaga Europă, iar împingerea lumii și armonie cu natura au acoperit toate domeniile vieții Franței din timp. Coasta d’Azur (așa-numita Riviera Franceză) a fost considerată pe bună dreptate muzeului Pablo Picasso și Henri Matisse, Cezanne și Onor de Balzac, Van Gogh și Mark Chagall. Până în prezent, elita creativă se întinde în aceste locuri, iar stilul Provence bate înregistrările în relevanță și popularitate.

Trăsături de caracter

Țara franceză este o tandem de simplitate rustică și sofisticare nobilă, ale cărei caracteristici:

 • Simplitatea și naturalitatea vieții; Pentru stilul pompozității inacceptabile și a Baurocco, sau tendințe moderne moderne. Un farmec special de Provence în simplitatea sa, apropierea de natură, unele arhaice și de mult timp au format un salvamar salvamar. Interiorul din acest spirit este capabil să ne transfere în Franța romantică, unde locuiau, eroii legendari au fost luptați și s-au îndrăgostit;. Duma.

 • Scaune de delicate pastelate domină: alb, bej, lactate, ocru, galben deschis, lavandă, măslin. Toate vopselele ca și cum ar fi fuzionate în soare și dorește ușor de la bătrânețe.
 • Utilizare în proiectarea materialelor naturale și a țesăturilor: lemn, piatră, metal, porțelan, ceramică, in și bumbac. Mobilier și accesorii ușor Shabby, cu efect antic.
 • Camera din Spiritul Mediteraneanului francez este întotdeauna umplut cu lumină și soare.
 • Decorul în stilul de măsline este un anturaj spiritual manual, lucruri drăguțe inimii mici, lucruri amuzante, miracol găsite pe piața de purici, și baublele memorabile aduse de la călătorie. Vasele și alte ustensile nu sunt acceptate în dresser, este expusă pe rafturile deschise ca suveniruri scumpe.
Citește mai mult  Stil georgian în interior

 • În interior există un sentiment de căldură și haina de origine.
 • Atributul indispensabil al Provence este un șemineu sau imitația lui pricepută.
 • Abundența textilelor – este unul dintre principalele materiale decorative. Motivele florale predomină în ornament, liniile geometrice sub formă de benzi și celule. Țesăturile sunt concepute pentru a reflecta aroma națională a provinciei franceze.

Pentru a încorpora interiorul tradițional de măslini, așa cum am menționat deja, în principal țesături naturale și materiale naturale cu înflorire antică.

Pereți

Pentru stilul satului francez, căptușeala pereților tencuială este, de preferință, albă. Minunat dacă este texturat, cu mici scuffs și nereguli. Pentru a crea efectul de acoperire provincială naturală, puteți recurge la ipsos decorativ.

O altă opțiune de succes a plăcilor de perete – tapițerie cu console din lemn. Pentru ei, o paletă pastelă dezactivată sau o nuanță naturală naturală este potrivită. Nu se recomandă să se deranjeze cu o gamă largă de pereți din cameră, și chiar mai mult în întregul apartament, panourile tandem și tencuiala vor fi preferabile.

Imaginile de fundal în această direcție sunt rare „oaspeți”, deși pot fi folosite și în finisaj, nu numai într-o gamma monofonică. În Provence există întotdeauna un loc în ornament floral, gustul modelului selectat de la țesături de crengi de măsline sau inflorescențe ale lavandă delicată pe acoperirile de perete va fi așa cum poate.

Podea

Podelele dintr-o cameră poate reprezenta un amestec de materiale multiple. Adesea, această tehnică este utilizată pentru apartamente studio sau apartamente cu mai multe camere, unde camera de zi este îmbinată cu bucătăria. Preferința, așa cum sa aflat deja, este dată plăcilor și plăcilor din lemn. Prin urmare, excludem laminate, linoleum, covor, parchet și alte materiale artificiale. În schimb, folosim o bucată de masiv solid, iar dacă bugetul este limitat, puteți face placa de parchet castel, dar de preferință o versiune cu o singură bandă.

Decorarea culorilor este binevenită luminoasă, se potrivesc organic în interiorul apartamentului de măslini Paul bej-cafea gamma. Efectul punctajului și vechii vechi nu va împiedica materialele în aer liber. Frecvent utilizate pentru finisarea podelei nelegiuite. Tint natural adaugă căldură și confort spre interior.

Tavan

Provence Alien Materiale tehnologice artificiale și moderne. Împiedică crearea unui design real în acest stil. Dar pentru proiectarea spațiului de tavan în această direcție, tavane întinse nu sunt absolut potrivite, o suprafață netedă lucioasă este dificil de imaginat în casă în care lucrurile de epocă sunt stocate și tradițiile familiale sunt stocate. Din același motiv, merită abandonarea utilizării structurilor complexe de gips carton.

Citește mai mult  Ventilatorul USB: Ce este și cum să faceți acest lucru singur?

Detalii în acest interior emit simplitate, astfel încât plafonul albului sau vopsea albă de vopsea, aplicați tencuială decorativă, aplicați decorațiuni stucco.

Educația la spiritul casei franceze din lemn va ajuta grinzile de tavan decorative. Materialul pentru ele utilizează lemn natural sau imitații de înaltă calitate. Culoarea grinzilor variază de la contrastarea întunecată cu umbra albită în culoare.

Selectăm mobilier

Cartea de vizită Provence este un mobilier care combină funcționalitatea și eleganța utilă. Este ea care stabilește starea de spirit și culoarea. În mod tradițional, numai materialele naturale au fost folosite pentru fabricarea sa: o matrice de lemn, rattan, stuf. Dressers și bufete pe picioare, scaune cu elemente sculptate – elemente de interior clasic din țara franceză. Astfel de mobilier a fost caracterizat prin simplitate și a fost adesea antic, cu o prăbușire caracteristică a antichității.

În zilele noastre, ambele antichități reale pot fi folosite în interiorul măslinelor și produse în vârstă artificială din console MDF cu fisuri caracteristice, chipsuri, pierderi. Vintage – nu singura cerință, mobilierul trebuie să fie în primul rând bun și puternic.

Nu proiecte străine în spiritul Provenței și a elementelor forjate. Utilizarea produselor decorative de forjare poate reînvia camera, o face elegantă și atractivă, deoarece modelul tijelor metalice arată elegant și dinamic.

Printre opțiunile pentru mobilier din fier forjat: canapele lungi viitoare, mese complicate de cafea, scaune deschise, rafturi elegante și rafturi. Forjarea trebuie să fie dispărută și ușoară, subiecții dur și masivi aici nu este un loc.

Textile contează

Pentru a sublinia atmosfera provinciei franceze, va ajuta textilele din in de in, bumbac, Sitz, lână. Modelele de flori și vegetale reflectă toată măreția naturii înconjurătoare. Mugurile înflorite de trandafiri și trandafiri, inflorescența lavandei, buchetele de flori mici sălbatice seamănă cu o grădină minunată, ca și cum ar fi în mișcare în cameră.

Motivele florale sunt adesea animate cu fluturi și păsări – simboluri de dragoste și bunăstare. Compozițiile de flori, dantelă și ruffele sunt prezente peste tot – pe perne, cu pat, șervețele și fețele de masă manuală.

O atenție deosebită în Provența textilă merită perdele. Perdelele ideale din spiritul satului francez sunt țesături de aer și perdele translucide într-o paletă delicată de acuarelă ușoară. Perdele grele de culori sumbre și draperii complexe aici nu sunt relevante. Este destul de potrivit să se asambleze partea de sus și interceptarea pe laturi, perdele lungi în podea decorate cu o margine largă și lambrenă moale. Un pachet poate fi diversificat: motive floristice, o celulă sau o bandă delicată, dar țesăturile monofonice sunt considerate o opțiune câștigătoare.

Elementele excelente ale decortelor completate cu mâini: brodate cu perne de dragoste Duma, decorate cu spate pe scaune, bucătărie. Dar este mai bine să nu exagerați și să rămâneți la stilistul interior general.

Pentru lenjeria de pat utilizează adesea ryushi și broderie.

Citește mai mult  Alertă pentru antena TV: Cum să alegeți și să vă conectați?

Paleta de culori textile trimite toate pajiștile înflorite – Lavandă, roz, măsline și salată, Olver și galben, albastru deschis.

Nuanțe importante

Designerii sfătuiesc să-și amintească câteva momente la finalizarea premiselor în Olive.

 • Provence – un stil multi-strat, plumb cu detalii diferite. Nu-l strudule, încercați să o dați un ordonat. Camera tradițională din spiritul provinciei franceze nu are idealul „cu un ac”. Pentru a crea o atmosferă reală de măsline, uneori lipsită de mici lucruri mici: un coș de răchită cu tricotat, de la care se scurge colanda, sau banda estompată ridicându-se pe perdea.

 • Plantele verzi dau un interior de aromă specială. Dacă permiteți ferestrei, puteți să aterizați în cutii de lemn înguste ierburi parfumate, cum ar fi busuiocul sau rozmarinul. Verzii proaspeți nu vor decora doar spațiul și încântarea cu arome plăcute, dar au și la îndemână în pregătirea mâncărurilor europene rafinate. Plantele și fructele vor fi impresionante în interior chiar și într-o formă uscată, făcând un spirit special de antichitate.

Flori bulbe de primăvară în vase sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru acest stil. Decorați camera cu zambile și lalele proaspete – o soluție foarte reușită.

 • Minimalismul și reținerea în titluri nu însoțesc niciodată interiorul de măslini. Aici nu trebuie să vă fie frică de accesorii, uneori specifică ritmul potrivit. Caseta de ceai de epocă realizată într-o tehnică de decupare, o oală veche de cafea de cupru, cumpărată pe o piață de purici, – orice lucru, selectat cu atenție și cu gust, poate fi o lovitură finală importantă a compoziției interioare.

Provence nu are tendința de a ascunde obiectele de uz casnic. O atribute integrale ale stilului francez sunt considerate vopsite cu motive rustice strălucitoare, mâncăruri ceramice, borcane multicolore pentru condimente, sticle cu uleiuri, plasate cu iubire pe rafturi de lemn deschise.

Idei și exemple de proiectare

Provence este foarte potrivit atât pentru setarea unei case de țară mari, cât și a interiorului apartamentului standard cu 2 dormitoare. Chiar și proprietarul unei locuințe modeste își poate permite repararea în spiritul Vechiului Franța. În această direcție, puteți aranja o cameră separată dacă proprietarul său este aproape de atmosfera spirituală a Mediteranei.

Pentru realizarea spiritului de măsline în dormitorul unei tinere sau a unui copil, puteți alege finisarea materialelor bej strălucitoare și mobilier lacoic simplu din fildeș. Și spiritul provensal accentuează abundența textilelor de gamma roz-roz.

Ce utilizare a materialelor?

Flying perdele translucente, arcuri girling pe patul de pat, atingând perne sub formă de uriaș, perii blânde, care sunt legate de scaunul banchetei, motivele tradiționale florale în decor – ceea ce va aprecia orice reprezentant al frumosului sex.

Coroana interiorului poate fi decorată în aceeași venă de baldahină de la tul de blând, luată pe laturi de haine decorative.

Despre cum să emită un interior al unui apartament în stil francez, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: