Spălarea aerului Venta: Soiuri, Alegerea, Operațiunea

Starea de sănătate umană depinde în mod direct de ceea ce respiră. Nu numai puritatea aerului înconjurător, ci și nivelul umidității sale, temperatura. Cel mai adesea orice schimbare climatică în cameră îl face să se usuce. Găsirea durabilă într-o astfel de cameră cauzează disconfort. Ventilația constantă a camerei nu poate ajuta întotdeauna să instaleze un nivel confortabil de umiditate și temperatură în ea. În acest scop, diverse dispozitive climatice care ajută la menținerea unui microclimat favorabil în casă. Acestea includ – umidificatoarele de aer, aparate de aer condiționat, diverse convectoare și încălzitoare, precum și spălarea aerului, care vor fi discutate în detaliu mai jos.

Particularități

Compania germană Venta a fost înființată în Winggarten în 1981 de Alfred Hisser. Astăzi, marca este unul dintre liderii lumii care vând aparate de uz casnic și echipamente climatice. Sucursalele companiei au fost deschise în multe țări din Europa și Asia. De-a lungul timpului, Bunurile Venta au început să fie exportate în SUA, Federația Rusă și Piețele Japoniei, adică în țările cu cele mai mari și complexe piețe. Dezvoltatorii companiei sunt angajați în îmbunătățirea constantă a produselor, o creștere a eficienței activității sale, reducând în același timp consumul de energie electrică, utilizarea în producție. Materiale ecologice. Acum, întregul design al dispozitivului este potrivit pentru prelucrare.

O selecție imensă de purificatoare de aer face posibilă alegerea unui model sub o anumită zonă a camerei. Sistemul de evaporare la rece, pe principiul căruia dispozitivul funcționează, ajută la menținerea nivelului optim al umidității aerului în cameră, în timp ce aerul este curățat de praf și alergeni. Iar mobilierul nu va fi condensat, iar întreținerea constantă de 40-50% din nivelul de umiditate nu oferă mobilier din lemn sau parchet. Un design simplu al produsului face posibilă dezasamblarea dispozitivului pentru curățarea și colectarea din nou. Pe cel mai mic mod de operare, agentul de curățare cheltuieste doar 3% energie, ceea ce face posibilă operarea nori a dispozitivului.

Prezența unui „regim de noapte” și a sacașului de lucru face posibilă instalarea dormitorului de scufundare a aerului.

Principiul de funcționare a spălării aerului din Venta este de a suge aerul praf uscat într-un tambur rotativ, unde este curățat. Apa păstrează microparticulele de praf (dimensiunea de la 10 microni) și, în același timp, se evaporă, umezind aerul la nivelul necesar, vorbind ca un filtru. Purificatoarele de aer din Venta nu implică utilizarea filtrelor înlocuibile, deci cu îngrijire adecvată, astfel de dispozitive sunt foarte igienice.

Beneficii și daune

Spălarea aerului, ca orice alte dispozitive climatice, sunt concepute pentru a face o persoană să rămână în casă cât mai confortabilă. Există mai multe avantaje de achiziționare a unui astfel de aparat, și anume:

 • Aerul hidratant – o cameră cu umiditate scăzută creează condiții favorabile pentru reproducerea diferitelor tipuri de viruși și bacterii, ceea ce duce la o încălcare a sănătății umane, astfel încât crearea unui anumit nivel de umiditate a aerului în cameră reduce semnificativ riscul de gospodărie boală;
 • Este un purificator eficient de aer din murdăria și praful acumulat;
 • Prezența regulatorului evită aerul excesiv umezit, care este, de asemenea, dăunător;
 • Dispozitivul este procesat tot interiorul aerului;
 • Apa din rezervor nu se încălzește, ceea ce face ca funcționarea dispozitivului sigur;
 • Nu duce la elementele înconjurătoare de mobilier și tehnici de placă albă.
Citește mai mult  Cum se imprimă pe o imprimantă de la un computer?

În plus față de funcțiile de bază, multe spălări de aer sunt echipate cu un set suplimentar de opțiuni – un senzor din spatele nivelului apei, un higrostat, aerosol cu ​​o capacitate de cartușe, un cronometru, mai multe moduri de funcționare, un sistem de memento de curățare și așa mai departe.

În ciuda numărului mare de avantaje de cumpărare a chiuvetei de aer, există o serie de deficiențe ale unor astfel de echipamente climatice.

Principalul este considerat nu o îngrijire ușoară. Pentru interior în care este instalată spălarea, a existat întotdeauna un microclimat favorabil, este necesar să curățați complet dispozitivul cel puțin o dată la 4 zile. În acest caz, dispozitivul trebuie să fie complet dezasamblat și curățați fiecare dintre detaliile structurii și există multe. După care este necesar să asamblați cu atenție dispozitivul fără a afecta un singur element.

În plus, există încă câteva mici minusuri de mosseturi de aer, și anume:

 • Numai funcționarea continuă a dispozitivului face posibilă menținerea unui nivel confortabil de umiditate în cameră;
 • Un astfel de tip de umidificator nu prevede recunoașterea particulelor contaminate mai puțin de 10 microni;
 • Filtrele fine instalate trebuie schimbate în mod regulat la noi;
 • Curățarea neregulată a echipamentului poate duce la apariția mucegaiului și a ciupercilor pe corpul exterior al ventilatorului și rezervorului de apă, deci este extrem de important să spălați periodic dispozitivul complet;
 • Dispozitivul are un design destul de mare;
 • Costul destul de ridicat al bunurilor – de la 10.000 la 40.000 de ruble.

Gama

O gamă largă de purificatoare de aer este reprezentată de dispozitive care diferă în mărimea plăcilor plăcii cu tambur, puterea motorului, volumul rezervorului de apă. Toate modelele sunt disponibile în două culori – alb și negru. Printre o mare selecție de Miles de Air Venta, pot fi distinse mai multe modele populare.

 • Venta LW15 Purificator de aer. Acesta este conceput pentru a purifica aerul într-o cameră de 10 metri pătrați. M și camere hidratante de 20 de metri pătrați. M. Are un design compact, atât de perfect potrivit pentru un dormitor mic sau pentru copii. Dispozitivul include două moduri de funcționare, rezervor portabil, rezervor de apă pentru 5 litri. Puterea consumată în modul de funcționare este de 3-4 W. Producătorul oferă o garanție timp de 10 ani. Prețul produsului este de 15 000 de ruble.

 • Venta LW45 Purificator de aer. Acesta este conceput pentru spații cu o suprafață mare – până la 75 kV. M. Acest model este achiziționat pentru cazare în birouri, studiouri, săli, sali. Dispozitivul are trei moduri de funcționare cu un consum de energie de la 3,5 la 8 W. Volumul rezervorului de apă – 10 litri. Există un rezervor portabil, o funcție de închidere automată încorporată. Garanția producătorului – 10 ani. Prețul dispozitivului – 31.500 de ruble.

 • Air Wash Venta LW60T. O nouă serie de mașini de curățat calculate pentru instalare în camere mari – până la 150 kV. M. Performanța umidificatorului este de 700 ml pe oră, cu un volum de rezervor de apă 8 l. Dispozitivul are mulți parametri suplimentari – autorem, control prin Wi-Fi, programul de curățare, afișajul încorporat, afișarea temperaturii și nivelul umidității aerului, precum și modul de noapte și protecția copilului. Garanția producătorului este dată timp de 2 ani. Costul unui astfel de instrument este de 93.000 de ruble.
Citește mai mult  Ventilatoare de uz casnic: Tipuri, opțiuni și fabrică cu propriile mâini

 • Air Wash Venta LW62T. Cel mai scump model al lui Venta. Este proiectat pentru o zonă uriașă de până la 250 kV. M. Echipamentul are o performanță ridicată – 1000 ml pe oră și cinci moduri de operare. Afișajul încorporat afișează temperatura și nivelul umidității aerului. Dispozitivul poate fi conectat la alimentarea cu apă, este posibil să se controleze prin Wi-Fi, temporizator și regim de noapte. Garanția cu privire la curățător este dată timp de 2 ani. Costul unui astfel de model – 223 500 de ruble.

Cum de a alege?

Cumpărarea unei chiuvete de aer pentru casă trebuie rezolvată imediat, în ce cameră va fi, deoarece fiecare dispozitiv este proiectat pentru a curăța aerul în incintele unei anumite zone. prin urmare Este extrem de important ca purificarea eficientă a aerului să achiziționeze un dispozitiv cu privire la dimensiunea camerei în care va fi instalată. Mulți sunt confundați, presupunând dispozitivul ca un umidificator de aer mobil. Dispozitivul este conceput pentru a susține un microclimat favorabil într-o singură cameră și este transferat în altă cameră, puteți rupe nivelul de umiditate în camera suportată de Cleaner. Puterea produsului trebuie, de asemenea, să corespundă dimensiunii camerei.

Nu este nevoie să cumpărați un dispozitiv prea puternic într-un dormitor mic, pentru facilitățile de cameră de 50 kV. Metri spălarea perfect a mașinii cu indicator de putere de la 25 la 35 W.

Următorul criteriu de selecție este tăcut. Majoritatea modelelor sunt achiziționate în camerele de dormit sau pentru copii, astfel încât nivelul zgomotului dispozitivului este extrem de important. Vehiculul fiecărui purificator de aer indică indicatorul nivelului de zgomot. Cumpărarea dispozitivului, ar trebui să luați în considerare acest indicator, mai ales dacă se presupune că spălarea va funcționa noaptea. Eficiența agentului de curățare este o performanță ridicată a performanței sale. Se află în cantitatea de apă, care este consumată de dispozitiv timp de o oră, astfel încât rezervorul de apă trebuie să fie de cel puțin 5 litri.

Prezența funcțiilor suplimentare, cum ar fi aroma aeriană și dezinfecția acestuia, este necesară pentru a distruge bacteriile rău intenționate în aerul înconjurător și pentru a crea un miros plăcut în cameră. Astfel de opțiuni suplimentare au nevoie de purificator de aer, rezolvă numai cumpărătorul, deoarece costul unui astfel de produs va fi un ordin de mărime mai mare decât dispozitivul obișnuit.

Termeni de utilizare

După achiziționarea purificatorului de aer din Venta, este necesar să citiți cu atenție manualul utilizatorului, care vine cu un produs. Conținutul manualului de instrucțiuni include reguli scurte de siguranță atunci când se utilizează instrumentul, o descriere a dispozitivului, caracteristicile sale tehnice, regulile de funcționare, întreținerea și îngrijirea, eliminând posibilele depanare și așa mai departe.

Înainte de prima includere a purificatorului de aer, Venta trebuie privită cu următoarele cerințe principale ale funcționării sigure ale dispozitivului:

 • Dispozitivul trebuie să fie conectat la rețeaua de alimentare, care rezistă la nivelul tensiunii specificat în dispozitiv;
 • Toate purificatoarele de aer Venta pot fi conectate numai printr-un adaptor standard de alimentare, care este inclus;
 • Este interzisă acoperirea dispozitivului, precum și puneți obiecte pe ea sau deveniți-vă;
 • Ar trebui să limiteze accesul copiilor la cel mai curat, fără a permite să se joace cu acesta;
 • Depanarea în funcționarea dispozitivului trebuie efectuată numai de un specialist pentru repararea aparatelor de uz casnic;
 • Este imposibil să faceți apă la dispozitiv;
 • Dispozitivul non-de lucru trebuie deconectat de la sursa de alimentare;
 • Așezați chiuveta de aer trebuie să fie pe o suprafață plană la o distanță de cel puțin 50 cm de la elementele înconjurătoare.
Citește mai mult  Cum de a alege un radio BBK?

În plus față de dispozitiv, există un manual de utilizare, un prospect pentru produse, mai multe pliante publicitare și două bule de aditiv igienic (volumul unei sticle de detergent – 50 ml). Pe placa de control există un buton „On-Shutdown”, lumină indicatoare de funcționare, denumirea modului de funcționare, becul de oprire automată de închidere și butonul de selectare a modului de funcționare.

Posibile defecțiuni

Când încălcați purificatorul de aer, Venta Sunt posibile două tipuri de depanare.

 • Dispozitivul nu funcționează. Unul dintre motivele poate fi introdus sau nu inserat de dopul de alimentare în priză. Verificați și, dacă este necesar, introduceți până când se fixează cablul de alimentare în priză. Și adaptorul de alimentare nu poate fi conectat la sursa de alimentare. În acest caz, trebuie să reintroduceți sursa de alimentare la priză și să porniți aparatul de curățare apăsând butonul „Porniți pornirea”.
 • În mod constant arderea becului automat de închidere automată. Primul motiv poate fi o cantitate insuficientă de apă în partea de jos a dispozitivului. Pentru a corecta acest lucru, trebuie să opriți dispozitivul de la sursa de alimentare, să vărsați apă și să întoarceți din nou aparatul de curățare. Este important să știți: apă distilată – un dirijor rău, deci se blochează în dispozitiv, puteți, de asemenea, să vă confruntați cu problema unui bec roșu ars. Al doilea motiv poate fi un vârf deschis sau prost instalat al chiuvetei de aer. Pentru a elimina această problemă, este necesar să instalați fără probleme partea superioară a dispozitivului de pe fund, închideți-o strâns, apăsând pe margini. Apoi opriți și porniți din nou dispozitivul de curățare.
 • Indicator intermitent. Motivul poate fi orice defecțiune tehnică în funcționarea unității motorului. În acest caz, trebuie să apelați un centru de service pentru consultanță suplimentară cu un specialist.

Examinați recenzii

     Revizuirea recenziilor persoanelor care au deja timp pentru a testa aer spală Venta în practică destul de pozitiv. Aproape toată lumea sărbătorește o scădere semnificativă a nivelului de praf din cameră, capacitatea de a crea un microclimat confortabil în cameră, confortul de a pavaja designul în timpul curățării, precum și performanța ridicată a dispozitivului. Din dezavantaje, unii au implace zgomotul umidificatorului în timpul lucrării. În plus, cumpărătorii au fost mulțumiți de achiziția lor. Dar pentru mulți, a devenit o dezamăgire a unui preț ridicat al dispozitivelor acestei companii.

     VENTA Privire de ansamblu de spălare aeriană în Video.

     Evaluează articolul
     ( Nu există încă evaluări )
     Adauga comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: