Stiluri Apartament de studio de interior

Dacă intenționați să faceți reparații în apartamentul Studio, vă sugerăm să vă familiarizați cu diferite stiluri care sunt potrivite pentru designul ei. Dintre acestea, probabil veți alege opțiunea potrivită pentru dvs.

Caracteristici Apartamente Studio

Pentru a ridica stilul corespunzător pentru apartamentul dvs. de studio, trebuie mai întâi să vă dați seama ce este și ce avantaje au.

În clădiri noi, puteți găsi apartamente gata realizate de un astfel de aspect, în cazul în care casa de probă veche, cel mai adesea, pereții de capital sunt curățați, obținând o cameră spațioasă fără pereți. Uneori, bucătăria și zona dormitorului sunt separați de partiții mici.

Apartament studio este ales din două motive – datorită disponibilității prețurilor sau din cauza iubirii pentru creativitate și creativitate. Pe baza acestui fapt, va trebui să selectați și să stil pentru casa dvs., astfel încât să puteți fi confortabil și confortabil. Desigur, cu o abordare creativă a procesului acolo este locul unde să se rătăcească.

Dacă sunteți destul de conservator, ar trebui să acordați atenție unor stiluri mai stricte, restrânse, care se vor potrivi perfect în stilul planificării moderne.

Există, de asemenea, multe idei pentru cei care lucrează acasă și doresc să combine organic somnul și locul de muncă într-una, fără a se limita la pereții spațiului. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care acceptă clienții la domiciliu.

Stiluri populare

scandinav

Una dintre cele mai de succes soluții pentru studio, deoarece un astfel de aspect apartament și stil scandinav sunt la vârf de popularitate.

Este ales din mai multe motive, dintre care unul este un număr mare de nuanțe ușoare, care chiar și cel mai întunecat apartament va face mai ușoară.

Astăzi există mai multe direcții ale stilului scandinav, vom lua în considerare clasicul, din care puteți „dansa”, în funcție de preferințele dvs.

După cum am înțeles deja, stilul recunoscut face ca abundența culorilor luminoase în interior – alb, bej, pastel. Asigurați-vă că prezența diferitelor suprafețe din lemn de umbră naturală și un număr mare de culori, datorită căruia apartamentul va fi împușcat de stropi verzi.

Pe podea, un parchet de lemn stealth sau laminat, extern, cât mai aproape de copacul natural. Este important ca umbra sa să coincide cu culoarea blaturilor, rafturilor și a altor mobilier.

Pe pereți nu ar trebui să existe fundal de mișcare, de preferință orice lipsă de desen. Puteți împinge tapetul monofonic ușor sau folosiți vopsea pastel.

Citește mai mult  Totul despre televizoare Hyundai

Dar o cantitate moderată de textile decorate cu ornament mic este doar binevenită. Cel mai adesea, preferința este dată geometriei sau a unei imprimări floristice restrânse. Ei bine, în cazul în care desenele de pe covor, mobilier, paturi, perdele și perne vor elabora unul cu celălalt. Dar acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fie același – apartamentul va arăta prea plictisitor.

Puteți juca în contraste, alegerea mobilierului negru în bucătărie, care va arăta foarte impresionant. Datorită pereților luminii și a genului, nu va crea o atmosferă sumbră.

Nu uitați de ghelele de flori, imaginile și fotografiile de pe pereți, vase și figurine, răsturnate într-o anumită stilistrie.

Cel mai important lucru este că veți fi foarte ușor să separați locul de dormit, pentru că este destul de potrivit pentru o perdea albă Shirma. Dacă în orice alt stil va arăta ridicol, atunci scandinavul se va potrivi perfect.

Amintiți-vă că designul apartamentului în stilul scandinav ar trebui să fie simplu, dar funcțional și convenabil, dacă vă gândiți cu atenție, este foarte posibil să se facă față forțelor noastre fără a recurge la costuri extinse.

Loft

Loft Studio – o altă soluție modernă, funcțională și foarte la modă. Spre deosebire de scandinavian, în acest stil lumină mică și aer. Aici predomină culori „urbane”, cum ar fi pereții de beton gri sau zidărie de cărămidă de culoare roșie.

Pentru ca interiorul să arate mai luminos și nu a fost sumbru, asigurați-vă că plasați elemente decorative interesante în interior și adăugați culori suculente.

De exemplu – inserții din plăci decorative în zona de bucătărie, frigider luminos, perle pe scaune sau lămpi multicolore.

Astfel încât apartamentul este la fel de ușor și confortabil, dacă aveți ocazia de a introduce ferestrele franceze la podea.

Ca și în stil scandinav, podeaua ar trebui să fie din lemn, dar efectul compoziției este evaluat în tot, deci trebuie să alegeți un laminat sau un furnir cu un domeniu de aplicare. Dacă apartamentul este deja un podea sau parchet din lemn, este suficient să îl deschidă, îndepărtând vechea lac sau vopsea.

Grinzi pe tavan – Un alt element esențial al mansardei. Dacă nu au existat ele în apartamentul obișnuit, puteți construi fals de la gips-carton și puteți efectua finisajul de la bord la podea.

Nu uitați de elementele decorative – tablouri alb-negru pe pereți, cărți, lămpi și figurine din cupru și alamă.

Partiția dintre zona de oaspeți și dormitor poate servi ca un dulap, care va crește vizual spațiul datorat ușilor oglinzii.

Citește mai mult  "Lucrarea imprimantei este suspendată": Ce înseamnă și ce să faceți?

Minimalism

Acest stil implică utilizarea elementelor și formelor exclusiv necesare, aici puteți întâlni numai ceea ce este necesar pentru viață. Pentru un mic apartament studio, în care tot spațiul este în formă simplă, aceasta este o soluție minunată.

O mare influență asupra minimalismului a fost asigurată de stilul japonez, care implică, de asemenea, minimul de mobilier, utilizarea materialelor naturale și nu „volum de muncă”.

În designul interior, sunt utilizate culorile luminoase – alb, gri deschis, lapte. Mai bine dacă pereții sunt monofonici, să spunem un fel de perete pe un perete. Pe podea puteți pune un laminat sau parchet concis.

Designul nu ar trebui să fie utilizat mai mult de cinci culori, ideal dacă este curat, vopsele adânci – alb, gri, negru, albastru, roșu.

Mobilierul trebuie să fie, de asemenea, simplu și laconic, formă geometrică. Nu ar trebui să fie bucle sau alte elemente nefuncționale.

Numărul de mobilier ar trebui, de asemenea, să fie minimizat. Sofa suficient, perechi de fotolii, paturi și masă de cafea în partea principală a apartamentului. Instalați în zona holului un dulap mare, în care toate hainele dvs. ar trebui să se potrivească.

În zona de bucătărie întâmpină aparatele de uz casnic încorporate, deoarece ochiul ar trebui să fie vizibil doar suprafețe perfect netede, fără a fi dizolvarea diferitelor dispozitive de pregătire pentru gătit.

Ei bine, dacă sunteți gata să abandonați masa de luat masa, lăsând doar un raft de bar, care va servi simultan ca o partiție între bucătărie și camera de zi.

Este foarte important să se gândească corect la iluminarea și mobilierul cel mai funcțional – ei vă vor face casa nu numai elegantă, dar și confortabilă.

High Tech

În mod literal, tradus din engleză, high-tech este stilul de înaltă tehnologie. În conceptul său, este foarte asemănător cu minimalismul, deoarece implică absența decorului și funcționalitatea maximă a tuturor elementelor. În același timp, multe detalii cromate sunt folosite în design, iar astfel de elemente, cum ar fi țevile, fitingurile sau firele nu sunt ascunse, dar, dimpotrivă, sunt expuse spre exterior. Urbanismul, răceala și caracterul cosmic „fără viață” sunt expuse în prim plan. Cu toate acestea, cu o abordare adecvată, apartamentul din acest stil poate fi foarte confortabil.

Pentru a aranja studioul în stilul de înaltă tehnologie, dați preferință geometriei clare și simple. Nu există elemente complicate care sunt inerente futurismului.

Pentru bucătărie, alegeți mobilier încorporat și tehnică pentru culoarea pereților, astfel încât acestea să fie cele mai fuzionate cu interiorul.

Țevile cromate sunt binevenite în mobilier, lămpi avangardizate, luciu din sticlă și mobilierul mat poate fi folosit ca decor.

Citește mai mult  Alegeți o cameră de acțiune pe o casca

La spațiul zonat, utilizați partiții glisante. În baie și dormitor (dacă este localizat separat) poate conduce și o ușă glisantă.

În general, preferați materiale artificiale moderne – beton, plastic, sticlă care sunt mai des utilizate în clădirile industriale.

Sursele de lumină ar trebui să fie, de asemenea, foarte mult pentru a crea efectul spațiului liber și liber.

Schema de culori este predominant reținută și urbană, dar, spre deosebire de minimalism, pot exista stropi strălucitoare sub formă de roșu, zmeură, turcoaz, salată, galben.

Provence

Dacă toate stilurile anterioare aparțin relativ tinerilor și moderne, atunci Provence este bătut din imaginea generală, deoarece se traduce ca o „provincie”. Stil rustic, care este asociat cu confort, confort, textile multiple și culori decolorate. Cu toate acestea, acest stil vă permite să faceți un studio de apartament foarte confortabil și confortabil.

În plus față de culorile pastelate și multe perdele fără greutate cu Ryushkami, podele luminoase, modele florale, mobilier sculptat cu lumină și multe bauble ceramice și porțelane ar trebui să fie utilizate în interior.

Ca și în stil scandinav, există o cantitate mare de lumină aici, este rară pe pereți. Poți rareori să întâlnești tapetul, cel mai adesea este o vopsea brută sau „estompată”.

Mobilierul trebuie să fie nu numai funcțional, joacă și funcția decorativă. Neapărat sculptate, în vârstă, cu vopseaua de operare.

Pe canapea ar trebui să existe o multitudine de perne și acoperite, aici este de asemenea potrivit să se separe patul cu o perdea-shirma.

Nu uitați de flori – ornamente, desene, picturi, flori în vase, vase – ar trebui să fie peste tot.

Bucătăria este binevenită elemente forjate, poate fi, de asemenea, un set de ustensile, depuse. Desigur, ar trebui să fie sub stil – cupru sau smalț acoperită.

Soluții de design interesante

Un exemplu uimitor al unei combinații de două stiluri moderne – Loft și Scandinavian. Abundența și lumina strălucitoare și ușoară în interior, zidărie, dar vopsite în fire albe, goale, adiacente plăcilor ceramice strălucitoare, decorate cu modele scandinave. Două – galben și albastru au fost alese ca interior răcoritor, care servesc ca accente strălucitoare în apartament.

Apartament studio în stilul minimalismului, în care interiorul este gândit la cel mai mic detaliu. Există multe tehnici funcționale încorporate, suprafețe lucioase și părți cromate care creează un sentiment de libertate și spațiu mare. A fost utilizată o schemă de culoare alb-negru cu cheie, un accent luminos servește o zonă de dormitor cu lămpi roșii și dormitoare.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: