Totul despre adaptoarele pentru căști iPhone

Pentru a asigura calitatea sistemului acustic, este necesar să se conecteze corect dispozitivul audio, cum ar fi căștile la sursa de sunet. Ca acesta din urmă, poate fi folosit un laptop, un computer personal, un centru de muzică, un televizor sau orice alt dispozitiv. Dacă vorbim despre un laptop, nu ar trebui să existe probleme deloc, deoarece dispozitivul are un conector standard cu un diametru de 3,5 mm, care este potrivit pentru toate tipurile de căști. Dar pentru a conecta setul cu cască la PC sau la alte echipamente non-standard profesionale, veți avea nevoie de un adaptor special. În acest articol, veți găsi toate informațiile necesare despre adaptoarele pentru căști iPhone.

Particularități

Conectarea căștilor la unitatea audio este realizată de unul dintre cele trei tipuri de conector TRS – așa-numitele cricuri.

 • Standard – diametru de 6,3 mm. Un astfel de conector este echipat cu căști profesionale, dar plăcile de sunet ale dispozitivelor nu le au.
 • Mini Jack – 3,5 mm. Cele mai multe căști și dispozitive de sunet sunt caracterizate de acest tip de conector.
 • Micro Jack – 2,5 mm. Acesta este cel mai rar tip de întâlnire în căști.

Sursele de sunet pot avea, de asemenea, diferite tipuri de conectori similari: poate fi atât un conector standard Mini-Jack, cât și un conector RCA analogic.Adaptoarele pentru căști iPhone pot fi selectate absolut pentru orice dispozitiv audio.

Pentru acest tip de căști, acestea sunt realizate astfel încât să asigure cel mai înalt nivel de calitate a sunetului și siguranța conexiunii.

Modele de revizuire

Pe piața modernă pentru conectarea dispozitivelor, o selecție largă și un sortiment de adaptoare diferite pentru setul cu cască iPhone de tot felul de producători. Vrem să vă oferim cele mai populare și de înaltă calitate adaptoare pentru căști iPhone 7, care pot fi achiziționate astăzi la orice magazin. Astfel încât astfel de modele se bucură în mare cerere.

 • Belkin Lightning la Lightning / Aux 3.5mm audio + taxă rockstar. Acest dispozitiv face posibilă ascultarea simultană a muzicii, urmăriți filmul și încărcați bateria telefonului. Suportă încărcarea audio de până la 12 W pentru iPhone. Compatibil cu iluminarea iOS 10.
Citește mai mult  Oferă fratele MFP

 • Wiwu LT01 Lightning Audio Adaptor Silver – prezentată sub forma unui splitter pentru căști și un încărcător. Modelul se caracterizează prin prezența unui cip de decorare încorporat, care vă permite să citiți datele cât mai repede posibil și să le reproduceți.

 • Adaptor de fulgere Onelounge pe Lightning Onelounge și ieșirea 3.5 mm pentru încărcare și căști – Utilizarea acestui dispozitiv Puteți încărca simultan telefonul și redați muzică. Acesta este un splitter, pe o parte din care există un conector de fulgere și pe cealaltă – fulger și mini mini 3,5 mm.

 • Baseus Ba02 Wireless Black – Adaptorul reproduce calitativ sunetele, ușor și ușor de gestionat și conectat. Se conectează la telefon printr-un dispozitiv Bluetooth, iar căștile în sine sunt conectate la adaptor.

Există multe alte modele de adaptoare pentru setul cu cască al iPhone-ului, fiecare dintre acestea având anumite funcții, caracteristici.

Cum de a alege?

Conectarea setului cu cască nu trebuie să fie nu numai de înaltă calitate, ci și fiabilă. Pentru a face acest lucru, trebuie să selectați corect adaptorul, ceea ce este ideal pentru căști și audio. Când cumpărați un adaptor, trebuie să luați în considerare:

 • Tipuri de conectori și dopuri pe echipament:
 • Tipul conectorului în căștile înșiși;
 • costul adaptorului;
 • Producător.

Este recomandabil să cumpărați un adaptor într-un magazin specializat ale cărui produse sunt certificate. La astfel de puncte de vânzare, veți avea ocazia să consultați un specialist care vă va ajuta, de asemenea, să alegeți versiunea perfectă a adaptorului și să vă spuneți cum să o conectați corect. Asigurați-vă că nu uitați să obțineți o garanție pentru bunuri.

Și cele mai bune dintre toate, desigur, cumpărați modele de branduri celebre.

Adaptor de ansamblu pentru iPhone 7 fulger în video de mai jos.

Citește mai mult  Difuzoare mici pentru calculator: specii, numire și sfaturi
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: