Totul despre scanerele HP

În ultimii ani, scanarea diferitelor documente și imagini devine din ce în ce mai necesară. Poate fi nu numai cerința fluxului de lucru. Unitatea este adesea folosită pentru casă, de exemplu, studenți și discipoli ai diferitelor instituții de învățământ. În articolul de astăzi, vom lua în considerare scanerele HP, cum să utilizați și să vă conectați la un computer personal.

Particularități

Scanerele mărcii descrise au multe avantaje:

 • scanarea de înaltă calitate și de înaltă precizie a fiecărui semn și linii;
 • Datorită gestionării simple și ușor de înțeles, fluxul de lucru are loc semnificativ mai rapid, astfel încât toată lumea să poată face față controlului;
 • Este posibil să conectați dispozitivul la tabletă;
 • Datorită unui număr mare de setări, software-ul vă permite să atingeți nivelul de scanare de care aveți nevoie;
 • Dispozitivul vă permite să plasați cu exactitate text și fotografii pe o foaie cu imprimare suplimentară.

  Ca și în cazul oricăror dispozitive de la scanere, modelele acestui producător au identificat dezavantajele lor:

  • Responsabilitate lungă la tastele de presare;
  • Perna de silicon moale pe capac este în mod constant dumping și sticlă murdară.

  Modele de revizuire

  Producătorul descris are o selecție largă de scanere diferite, ia în considerare unele dintre ele.

  • HP HD Pro 2 (42 „). Acest model are capacitatea de a scana documente în format HD. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei CCD, care oferă rezultate de înaltă calitate. Acest model a adăugat un număr mare de caracteristici îmbunătățite care vă permit să creșteți productivitatea și eficacitatea echipamentului. Dispozitivul descris, fără probleme, se poate conecta la imprimantele laterale HP. Modelul este potrivit pentru profesioniștii GIS și unitățile de copiere care trebuie să scaneze și să copieze documente cu înaltă definiție.
  Citește mai mult  De ce imprimante imprimante și cum să o rezolvați?

  • HP Scanjet Pro 2000 S1. Acest scaner este caracterizat de viteza ridicată de muncă și de posibilitatea de a efectua o gamă largă de sarcini. Are un mod de imprimare laser. Este capabil să efectueze atât lucrări simple la scanarea culorilor, cât și procesele complexe. Tehnica poate scana rapid și eficient proiecte mari la o viteză de 24 St / min. Dispozitivul descris are o valoare de recomandare la 2000. într-o zi. Este posibil să scanați filmul. Un astfel de model își va găsi aplicarea în organizații în care este necesară o dublă scanare rapidă cu cantități mari de lucru.

  • HP Scanjet Pro 3000 S3. Acest dispozitiv de streaming universal vă permite să scanați imagini la o viteză de 35 ppm., Este posibil să funcționeze de la dispozitive mobile, care vor permite să lucreze aproape în mișcare. Volume recomandate pentru această mașină 3000 p. într-o zi.

  Potrivit pentru instituțiile care sunt implicate în digitizarea tuturor tipurilor de imagini și lucrări.

  • HP Scanjet Pro 2500. Scanner de tip tabletă. Acest dispozitiv funcționează foarte rapid și echipat cu un sistem de scanare pe două fețe. Dispozitiv bun pentru cazare la întreprinderile mici și mijlocii.

  Cum se conectează?

  Pentru a conecta un scaner la un computer personal, va trebui să conectați dispozitivul la rețeaua de alimentare și să vă conectați la computer sau la laptop-ul prin mijloace. Apoi, trebuie să instalăm driverul dispozitivului nostru pentru funcționarea corectă. Instalarea poate fi făcută pe orice computer conectat la rețeaua locală. După instalarea driverului, trebuie să configurați opțiunile de imprimare dorite și să denumiți adresa IP. Acum trebuie să conectați scanerul la comutator și pe fiecare dintre computerele conectate la rețeaua locală, creați un nou protocol TCP.

  Acest lucru va crea un scaner de rețea care poate fi utilizat de pe toate computerele online.

  Uneori poate exista o nevoie de scanare a codurilor de bare. Nu este atât de greu dacă știi niște nuanțe. Pentru a face acest lucru, trebuie să introducem scanerul în modul de emulare RS232, adică să îl conectați la portul COM. Acum trebuie să introduceți dispozitivul în modul de programare, apoi să introduceți codul de bare din emulator și după ce ați citit-o, ieșiți scanerul înapoi în modul normal.

  Citește mai mult  Stiluri Apartament de studio de interior

  Ar trebui să fie amintit acest lucru Cunoașterea cu fiecare dispozitiv începe cu instrucțiunile de citire care vine cu produsul însuși. În ea, veți învăța nu numai regulile și metoda de funcționare, ci și despre cât de des și corect servirea corectă, precum și cu privire la noua dvs. achiziție.

  Îngrijirea aplicațiilor ar trebui să fie în timp util și să îndeplinească toate cerințele.

  Cum se utilizează?

  Treptat, am ajuns la luarea în considerare a problemei principale. După instalarea cu succes a software-ului și conectați scanerul la computer, puteți începe scanarea. Este posibil să se efectueze 3 moduri.

  • Documentul scanat este plasat sub capacul scanerului, după care trebuie să faceți clic pe butonul de scanare. Acum vom aștepta la sfârșitul procesului și vom trece la dosarul creat în avans și vom examina rezultatul. În mod implicit, pe Windows pentru a salva documentele grafice, folderul „Imagini” este servit.
  • După terminarea procesului de instalare, pe desktop va apărea o etichetă adecvată. Făcând clic pe ea de 2 ori, executați programul. Înainte de a începe procesul de scanare, trebuie să puneți documentul necesar pe geam. În proiectarea programului, se folosește o interfață simplă și ușor de înțeles, deci nu va fi atât de greu de înțeles.
  • Aplicația Abbyy Scan Station este bine cunoscută lucrătorilor de birou. Acest program este capabil să scaneze numai documente diferite, ci și să le combine într-o singură imagine. Acest utilitar este mai complicat de aplicația standard, dar funcțional este mult mai mult. Desenul poate fi atât vertical, cât și orizontal.

  Posibile defecțiuni

    Luați în considerare cele mai frecvente defecțiuni ale acestui tip de tehnologie.

    • Dispozitivul nu pornește, ceea ce indică o funcționare defectuoasă a modulului de comandă sau a sursei de alimentare. Eliminați această defecțiune va ajuta la înlocuirea unității sau reparației modulului.
    • Captura de hârtie nu se întâmplă sau surprinde o dată mai mult de 1 foaie. Aceasta indică uzura rolelor de alimentare sau defecțiunea defecțiunilor. Este necesar să înlocuiți rolele sau să reparăm cuplajul.
    • Dacă se aude sunete scârțâitoare în timpul funcționării dispozitivului, aceasta indică o lipsă de lubrifiant pe mecanismele rotative. În acest caz, trebuie să faceți revizuirea întregului dispozitiv.
    • Periodic, apare blocajul de hârtie. Aceasta indică contaminarea optopoders sau agățată de steagurile registratorului. Pentru a repara, este necesar să curățați și să înlocuiți părțile necesare.
    • Dispozitivul nu „vedeți” cartușul. Dacă nu este furnizat cipul de identificare sau nu este reprogramat la reîncărcarea cartușului. Acest lucru poate fi corectat prin reprogramare simplă.
    • Foaie clară. Acest lucru se întâmplă dacă există o defecțiune a manifestării cartușului, a blocului de înaltă tensiune, a lămpilor de scanare sau a blocului de scanare. Aceste detalii pot fi reparate sau înlocuite.
    • Eroare la blocarea blocului. Acest lucru poate însemna defecțiunea lămpilor de încălzire sau poate spune că senzorul termic a încetat să funcționeze. În ambele cazuri, este necesar să se înlocuiască.
    • Nu a reușit să stabilească comunicarea. Acest lucru se întâmplă atunci când contactul este pierdut pe conectori. Puteți rezolva problema eliminării firului de conectare și utilizând instalarea inversă.
    • Imposibil de conectat. Problema poate decide să reinstaleze pur și simplu șoferul.
    Citește mai mult  Înregistratoare de bandă "Jauza": Istorie, Caracteristici, descriere a modelelor

    Cu privire la modul de conectare a scanerului, uitați-vă în videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Nu există încă evaluări )
    Adauga comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: