Zoning Studio apartament

Apartamentul studio sunt foarte populare în ultima vreme. Ei nu au partiții tradiționale, ca în locuințe cu aspectul obișnuit. Astfel de pătrate au nevoie de zonare competentă, astfel încât toate obiectele de mobilier și decor să fie în locuri potrivite.

unsprezece

Fotografii

Tipuri de partiții

Partițiile pot fi utilizate pentru a separa zonele funcționale. Detalii similare pot avea cel mai diferit design. Se recomandă selectarea acestor opțiuni care se potrivesc în stilistul general interior.

Septuri din diferite materiale, de la bambus la materiale plastice. Puteți alege opțiunea perfectă pentru fiecare gust și portofel.

7

Fotografii

Luați în considerare modelele de partiție populare și căutate, care sunt potrivite pentru zonare într-un apartament studio la modă.

Sticlă

Multe interioare se potrivesc partițiilor de sticlă. Nu cu mult timp în urmă, astfel de elemente au fost prezente numai în restaurante, birouri sau baruri. Astăzi sunt relevante pentru proiectarea apartamentelor rezidențiale.

Producătorii moderni produc produse cu ochelari foarte durabili, astfel încât să funcționeze astfel de partiții sunt absolut sigure. Principalul lor avantaj este versatilitatea. Aceste structuri sunt nedeterminate împotriva microclimatului în interior. Ele pot fi în camere cu aer uscat și umed.

Multe apartamente de la Home Studio sunt tratate pentru partiții de sticlă datorită rezistenței lor la formarea mucegaiului și a ciupercilor.

De lemn

Nu mai puțin popular. Ei au o ușoară greutate. Există opțiuni modulare și cadru. Instalarea unor astfel de elemente nu este dificilă și poate fi efectuată independent.

Cu ajutorul partițiilor din lemn, este posibilă distingerea camerei de înaltă calitate, fără a încărca podeaua. Pentru montarea unor astfel de sisteme nu vor avea nevoie de fitinguri suplimentare.

Designerii recomandă puternic supliment de astfel de produse în mansardă și în stil ecologic.

Este imposibil să nu rețineți ecologia partițiilor din lemn. Ei nu vor proveni din evaporarea dăunătoare, chiar dacă camera va deține temperaturi ridicate.

Arborele este un material suplu și ușor procesat. Deci, puteți face o partiție unică cu modele sculptate, acoperiți-o cu lac, vopsea sau decorați cu o varietate de amprente.

Citește mai mult  Stil baroc în interior

Lipsa unor astfel de copii este necesitatea unui tratament regulat de suprafață cu compoziții antifungice speciale și mijloace pentru a proteja împotriva matriței.

Nu este recomandat să instalați partiții din lemn dacă aerul din apartament este prea umed sau uscat. Nu țineți astfel de detalii sub lumina soarelui, deoarece acestea pot refuza timpul și crack.

Plastic

Modelele din plastic sunt comune astăzi. Ele sunt foarte simple în funcțiune și posedă design modern. Pe suprafața plasticului, praful nu se stabilește, perdelele sau modelele cu draperii nu se pot lăuda.

Inserțiile din sticlă în astfel de versiuni au o grosime mică, astfel încât întregul design poate fi, de asemenea, subțire. O mulțime de partiții din plastic nu vor avea loc, dar va arăta foarte atent.

Astăzi, diverse firme oferă un număr mare de partiții din plastic cu cel mai diferit design design. Apartament poate fi echipat cu modele tradiționale matte sau strălucitoare lucioase.

Interstant

Partițiile de alunecare interioară sunt ideale pentru apartamentul studio. Acestea sunt efectuate în astfel de condiții nu numai un rol funcțional, ci și un rol decorativ. Din acest motiv, persoanele creative care preferă interioarele originale și creative sunt tratate mai des.

Modelele de alunecare sunt fabricate din materiale diferite. Unele dintre cele mai populare sunt specimene de sticlă. Ele sunt adesea decorate cu autocolante mari de vinil cu diferite modele.

Produsele din lemn sunt mai potrivite pentru interioare clasice sau minime. La selectarea unor astfel de opțiuni merită foarte atent. De exemplu, o partiție de lemn întuneric mare este mai potrivită pentru gardul zonei de dormit sau de lucru. În condițiile camerei de zi, nu va arăta foarte armonioasă.

Metode de separare a spațiilor pe zone

Există multe modalități de a zona în apartamentul studio. Luați în considerare cele mai populare și spectaculoase opțiuni:

  • Puteți distinge spațiul folosind plafonul. Trebuie să se facă multi-nivel și să formeze diferențe de înaltă altitudine la intersecția a două zone funcționale. Mulți oameni adaugă, de asemenea, la demarcația luminii pe astfel de suprafețe.
  Citește mai mult  Nișa sub televizor: Idei de design

  • O altă separare convenabilă a suprafețelor este Paul. De exemplu, separarea bucătăriei și a camerei de zi cu ajutorul a două acoperiri diferite de podea: puneți o placă în zona de luat masa și în camera de zi – laminate. Diversitatea speciilor de podele poate fi amânată drept, arsă, de-a lungul și peste. Cu opțiuni similare pentru design și spațiu de separare va arăta mai interesant și mai strălucitor.

  • Adesea proprietarii studiourilor se transformă într-un astfel de divorț ca și podiumul. Dar cu astfel de obiecte merită să fiți atenți. Ascensorul lor nu ar trebui să fie mai mic de 45 cm.

  • Împărțiți camera pe zone folosind arcașul și colonul. Ele instalează adesea rafturi din sticlă destinate stocării deșeurilor decorative. Astfel de soluții arată foarte scumpe și aristocratice, mai ales dacă există un interior adecvat în jurul lor. Opțiunile similare sunt cele mai des separate de bucătărie din camera de zi.

  • Într-un mic studio, puteți contacta un separator care nu ocupă spațiu liber – ziduri accente. Ele sunt separate prin materiale contrastante care identifică o anumită zonă. În mod tipic, astfel de tehnici sunt folosite pentru a separa camera de zi sau dormitorul. Zidurile de accent sunt situate pe perete la un colț ușor și un televizor, precum și patul.

  Zonarea culorii

  Se pare foarte interesant pentru apartamente în care există o zonare a spațiilor funcționale cu culoare.

  Această tehnică poate afecta pereții, tavanul sau pe podea. De exemplu, este posibilă separarea zonei de bucătărie din camera de zi cu ajutorul zidurilor albe și a pardoselilor bej, iar în camera de zi, este nevoie de această suprafață cu o nuanță albastră și gri deschis în camera de zi.

  Pe podea, laminat de diferite culori este adesea pus. Astfel, dormitorul poate fi separat prin laminat brun deschis, iar pe teritoriul camerei de zi și bucătărie, puneți acoperirile de colorat ciocolată întunecată.

  Fii atent cu contraste. Culorile ar trebui să se uite în ansamblul general armonios. Ochii din zonarea multicoloră nu ar trebui să fie răniți și obosiți, astfel încât selecția materialelor ar trebui tratată foarte serios.

  Mulți proprietari de apartamente disting zona cu ajutorul materialelor care diferă unul de celălalt cu nuanțe. De exemplu, bucătăria se ridică alb, pentru camera de zi Bej, și pentru tapetul de ciocolată din dormitor.

  Citește mai mult  Revizuiți MFP Xerox

  Exemple de proiecte de proiectare

  Dacă vă plac pătratele frumoase și spațioase, cu obiecte de mobilier contrast, puteți contacta următorul ansamblu:

  • Bej sau Dim o canapea de lămâie. Poziționați rack-ul încorporat și puneți televizoare acolo.
  • Canapele ar trebui să fie echipate cu o zonă de bucătărie: puneți un set de căști întunecate cu un frigider și o sobă de-a lungul peretelui. Este posibil să se împartă camera de zi și o zonă de luat masa folosind un bară neagră în spatele back-ului mobilier tapițat.
  • Utilizați culori diferite pentru separare. Laminat maro deschis în camera de zi, și în bucătărie – țiglă albă cu romb de negru de negru. Un interior similar va fi spectaculos pe fundalul pereților de bej alb sau ușor și a tavanului.

  Un interior foarte frumos și confortabil poate fi realizat într-un mic studio utilizând următoarele materiale și articole de mobilier:

  • Zona de bucătărie din camera de zi separă o țiglă maro închis și laminat similar.
  • Camera de zi Abonează Bej sau Caramel Light Caramel. Așezați fotolii moi și un pahar pentru un televizor cu rafturi înalte.
  • În spatele zonei de locuit pot fi echipate cu locuri de dormit cu pereți de ciocolată neagră. Ar trebui să fie separat folosind partițiile glisante cu ochelari mați.

  Nuanțele luminoase sunt capabile să extindă vizual spațiul. Luați în considerare o opțiune spectaculoasă a acestui design al studioului la modă:

  • Depuneți camera de zi cu tencuială albă și puneți laminat întunecat pe podea.
  • În această zonă, puneți o canapea cremă, adent și cafea.
  • Vedere laterală a instrumentelor de locuit a unui dormitor. Împărțiți spațiul cu ajutorul unor rafturi albe cu cărți.
  • În zona de dormit pe fundalul paturilor luminoase vor fi căutate în mod armonios un perete alb din cărămidă, suplimentat cu un model mare de contrast.
  • Plafonul trebuie lăsat alb și încorpora mai multe lămpi mici cu tăiere metalică.

  Evaluează articolul
  ( Nu există încă evaluări )
  Adauga comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: