Reguli de utilizare a bioșemineului

Vrei să trăiești în confortul apartamentului tău din oraș și să poți sta pe un scaun confortabil și să privești cu indiferență flăcările seara..? Timp pentru a cumpăra un bioșemineu.

Focar plat

Biokanal – O soluție pentru romanticii urbani. Nu este realist să faci un șemineu din lemn într-un apartament: numai locuitorii de la etajele superioare sau clădiri mai vechi cu coșuri de fum separate au o șansă de a instala unul. Dar totuși, pentru orășeni, o cameră de zi cu șemineu vis realizabil! Până la urmă, există o soluție simplă, tehnologic avansată și fără fum: bioșemineul. Astfel de șeminee în camera de zi nu lasă funingine pe pereți și tavan.

Cum funcționează. Rolul focarului în biocombustibili este jucat de blocuri de oțel, care se toarnă cu biocombustibil neutru alcool etilic denaturat pur. Când este ars, emite puțină căldură, abur și dioxid de carbon care reprezintă substanțele normale pe care oamenii le expiră în mod constant. Pentru a obține o nuanță frumoasă, roșiatică și naturală a flăcării, se adaugă aditivi inofensivi la combustibilul de marcă.

Reguli de instalare

?Cum se instalează Nu aveți nevoie de un coș de fum sau de un sistem de ventilație: puteți deschide pur și simplu o fereastră pentru a ventila încăperea. Singurul lucru de care trebuie să ai grijă Bază robustă care împiedică răsturnarea acestuia.

Citește mai mult  Foișoare panoramice

?Unde se instalează Șemineele din camera de zi trebuie să fie plasate departe de obiecte inflamabile ( perdele, rafturi ) și surse de lumină, astfel încât acestea să nu "fure frumusețea flăcării.

Șemineele în stil modern, modelele montate într-un portal de șemineu sau care imită un șemineu tradițional nu necesită un coș de fum și ventilație.

  • Biokanal A 02 de la fabrica Planika
  • Bioșemineul Fontana din fabrica GlammFire
  • Biokanal Calvados Cherry de la Planika
  • Biocanal Vulcanu de la fabrica GlammFire

Un 02 Biokanal de la fabrica Planika.

Reguli de manipulare a combustibilului

?Se poate folosi alcool obișnuit? În principiu, da, dar flăcările vor fi albăstrui și incomode. Nu merită să economisiți pe combustibilul de marcă, mai ales că prețul acestuia este destul de democratic: o canistră de cinci litri costă aproximativ o mie de Leu.

?Cum se umple Biocombustibilul trebuie turnat la un nivel care să nu depășească 2 cm până la marginea superioară a blocului de combustibil.

?Cât timp durează combustibilul Durata arderii depinde de capacitatea aparatului și este de aproximativ 2-3 ore.

?Poate fi completat combustibilul în timpul combustiei Niciodată, niciodată! Pentru a umple din nou, stingeți șemineul și așteptați până când se răcește complet, altfel există un risc extrem de ridicat de incendiu.

?Este posibil să se lase combustibil în bloc nerecomandat. Se recomandă utilizarea înainte de arderea completă a combustibilului: etanolul tinde să se evapore și să se transforme într-un gaz periculos.

?Cum se depozitează Bioîncălzitorul în sine trebuie păstrat gol, iar cel mai bun loc pentru a depozita combustibilul este în o cameră întunecată, bine ventilată și ferită de copii și animale.

Nu trebuie să se plaseze obiecte inflamabile, cum ar fi ziare, perdele etc., în apropierea..

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: