Erori de mașini de spălat vase Hansa

Mașinile de spălat vase moderne sunt echipate cu o mulțime de funcții. Pentru a urmări performanța dispozitivului, producătorul oferă sisteme de control și auto-diagnostic. Merită luarea în considerare a erorilor larg răspândite ale mașinilor de spălat vase Hansa.

Coduri de eroare și eliminare

Dacă apare o defecțiune pe afișajul mașinii de spălat vase apare codul de eroare. Cu aceasta, este posibil să se determine starea echipamentului, tipul și severitatea spargerii. Mai jos sunt codurile de eroare Hansa Makashasher.

Cod de eroare

Valoarea erorii

Care este defecțiunea?

E1

Semnalul de verificare este oprit la includerea mașinii de blocare a ușii sau blocarea lipsește deloc.

Motivul nu poate fi complet închis. În acest caz, ar trebui să acordați atenție starea firelor care leagă controlerul și blocarea ușii. Poate fi, de asemenea, o defecțiune în blocarea însăși sau a comutatorului terminalului. În cele din urmă, consultați starea cablului cm.

E2

Timpul de umplere a rezervorului a fost depășit la nivelul necesar. Depășirea a fost de 2 minute.

Problema constă în presiunea scăzută a apei. De asemenea, poate apărea o eroare ca urmare a înfundării furtunurilor, pentru care apa intră în mașină sau nu reușește:

 • Costuri de presă;
 • controlor;
 • Electroclatanov.

Modele mai scumpe care merită acordarea atenției la activitatea ASJ-Systems Aqua Spray.

E3

Timp de o oră, apa din mașina de spălat vase nu se încălzește la temperatura dată în program.

Eroare apare atunci când o defalcare a unuia dintre detaliile responsabile pentru încălzirea apei. Aceste părți includ.

 • Senzor. În acest caz, vorbim despre un senzor termic sau un termistor, care este necesar pentru a diagnostica și înlocui când apare o eroare.
 • Senzor de nivel. Atunci când o defalcare a dispozitivului, o cantitate excesivă de apă poate fi blocată în cameră.
 • Termistor. Dispozitivul funcționează incorect și trebuie înlocuit.
 • Lanț de control al elementelor de încălzire. Ar putea lua o pauză. Schimbarea lanțului este opțională, uneori este suficientă pentru a suna elementul și strângeți contactele.
 • Încălzitor. Dacă ar fi ars, poate fi înlocuit numai.
 • Controlor. Necesită, de asemenea, înlocuirea în caz de eșec.

De asemenea, cauza erorii poate fi închisă în lanțul bronzului, motiv pentru care lichidul începe să curgă.

E4

Presiune de apă prea puternică. De asemenea, apare o eroare în cazul depășirii fluidului.

În cazul unei presiuni mari, supapa este mai dificilă pentru a face față fluxului de fluid de intrare. Consecința devine o cantitate mare de apă în cameră. Modalități posibile de a rezolva problema.

 1. Sunați sanitare. Specialistul va diagnostica, reduce presiunea din sistem.
 2. Acoperiți robinetul de alimentare cu apă la mașina de spălat vase. Poți să o faci singur.
 3. Înlocuiți supapa dummy.
 4. Verificați starea de cablare și fixați-o dacă este nevoie.
 5. Schimbați senzorul de nivel.

De asemenea, cauza erorii poate fi eșuată în rețeaua electrică. În acest caz, este suficient să resetați setările dispozitivului.

E6

Apa nu se încălzește.

Motivul este senzorul termic eșuat. Din acest dispozitiv, informațiile incorecte începe să intre în mașina de spălat vase, din cauza căreia lichidul încetează să se încălzească până la nivelul dorit.

Puteți rezolva problema în următoarele moduri.

 1. Verificați starea cablajului care leagă senzorul sau zece. Prin diagnosticare, va fi posibilă estimarea fiabilității contactelor de fixare, a conectorilor. Când se detectează defalcarea, va fi capabil să se corecteze rapid. Citiți anterior instrucțiunile.
 2. Înlocuiți senzorul care ar putea eșua.
 3. Efectuați diagnosticarea profesională în cazul eșecului controlerului.

Acesta din urmă necesită o invitație a unui specialist.

E7

Defecțiunea protectorului termic.

Dacă aveți loc pe panoul de control al acestei erori, trebuie să efectuați aceleași acțiuni care sunt enumerate pentru eroarea E6.

E8

Apa încetează să intră în mașină.

Problema apare din cauza unui comutator defect care se suprapune la accesul la lichid. În acest caz, ieșirea este una – înlocuiți dispozitivul rupt.

Dacă problema nu este în supapă, merită verificarea furtunului de evacuare pentru prezența inflexiunii. În cele din urmă, problema poate apărea datorită închiderii sindicorului. Motivul similar va necesita prezența unui profesionist.

E9

Eroare la apărurea senzorului de comutare.

De obicei, problema poate fi asociată cu contaminarea panoului de control al atingerii sau a butoanelor pe acesta. Eroare apare dacă comutatorul este apăsat mai mult de 30 de secunde. Soluția este destul de simplă: curățați tabloul de bord.

Citește mai mult  Vacanțe Zelmer: Caracteristici, tipuri și sfaturi

De asemenea, în timpul funcționării mașinii de spălat vase Hansa poate clipea indicatorul de pornire / întrerupere intermitentă. Problema se află în capătul dispozitivului acoperit ușa. Dacă indicatorul clipește chiar și după re-lovirea ușii, merită să contactați maestrul.

Când este nevoie de un ajutor specializat?

În timpul funcționării mașinii de spălat vase Hansa, există diferite dificultăți și probleme din cauza uzurii elementelor, dispozitivelor, consumabilelor. Cele mai multe erori care apar pe tabloul de bord datorită funcționării senzorilor pot fi eliminate independent. Dar există cazuri în care este necesar un ajutor specializat.

Apelul principal va avea nevoie dacă:

 • Codurile de eroare continuă să strălucească pe ecran chiar și după repararea dispozitivelor;
 • Mașina de spălat vase începe să publice sunete, vibrează;
 • devine o deteriorare evidentă vizibilă a dispozitivului.

Ignorați niciuna dintre opțiunile listate nu este recomandată. În caz contrar, riscul de ieșire rapidă a elementelor și dispozitivelor de proiectare nu este în ordine, ceea ce va duce la terminarea echipamentului și necesitatea achiziționării unei noi unități.

Un specialist va conduce un diagnostic aprofundat și va ajuta la rezolvarea problemei într-un timp scurt.

În același timp, vrăjitorul nu numai că va restabili eficiența mașinii de spălat vase, dar va contribui, de asemenea, la salvarea datorită soluției în timp util a problemei.

Măsuri de prevenire

Extindeți durata de viață a mașinii de spălat vase. O serie de sfaturi vor ajuta la aceasta:

 • Înainte de a instala vasele din chiuvetă, acesta trebuie curățat cu atenție din resturile de alimente;
 • Înainte de a rula mașina, merită verificarea echipamentului corect al echipamentului;
 • În cazul utilizării modelelor scumpe, se recomandă instalarea unei mașini de protecție.
Citește mai mult  Cum de a alege mobilierul sub cooktop și cuptor?

Folosind pe acesta din urmă, va fi posibilă prevenirea deteriorării dispozitivului în timpul repornirii rețelei. În cele din urmă, experții sfătuiesc să se bucure de detergenți de înaltă calitate, care nu vor dăuna designului echipamentului.

Mașinile de spălat vase Hansa se disting printr-o durată lungă de viață și de caracteristici de înaltă performanță. Studiul codurilor de eroare va împiedica defalcarea prematură a dispozitivului și va contribui la extinderea duratei de viață a echipamentului.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: