Erori mașini de spălat vase Siemens

Siemens Mașini de spălat vase sunt de mare popularitate în rândul utilizatorilor, deoarece se caracterizează printr-o funcționalitate excelentă, detalii ridicate și design interesant și datorită unei game uriașe și unei game largi de prețuri, dispozitive sunt disponibile pentru fiecare cumpărător mediu.

În ciuda calității demne a Adunării, utilizatorii se confruntă uneori cu eșecurile funcționalității, care sunt afișate pe afișaje sub formă de cipuri și coduri de neînțeles. Probleme corecte în mod independent posibil dacă vă familiarizați cu valorile de codare.

Codurile de eroare ale mașinii cu afișaj și eliminare

Aproape fiecare mașină de spălat vase Siemens este dotată cu o funcție de auto-diagnosticare, datorită căruia dispozitivul se oprește imediat când apare o defecțiune și îl semnalează cu un cod special. Pentru a decripta și a depana în continuare sau defecțiuni, este suficient să înțelegem valoarea acestui cod sau alt cod de eroare.

Pentru a verifica cum defalcarea gravă sau este doar un eșec în sistem, este suficient să efectueze o repornire a unui dispozitiv de uz casnic, care constă din mai multe etape:

 • Deconectați echipamentul de la sursa de alimentare;
 • Așteptați 20-30 de minute;
 • Conectați dispozitivul la sursa de alimentare.

Dacă codul a dispărut după repornire, înseamnă că puteți continua să utilizați mașina de spălat vase în modul obișnuit. Dacă eroarea a apărut din nou pe afișaj, trebuie să descifrați corect codul și să încercați să fixați dvs. defecțiune.

Deci, mai jos sunt cele mai frecvente coduri de eroare cu care se confruntă utilizatorii de mașini de spălat vase Siemens.

 • E09 este un semnal de rupere a elementului de încălzire (TENA). Este tipic pentru dispozitivele cu zece. Elementele de detaliu pot eșua ca rezultat al scurtcircuitului sau al curajului. Pentru a elimina ruperea, trebuie să înlocuiți contactele suflate sau să înlocuiți bronzul.
 • E15 înseamnă ceea ce a funcționat opțiunea de protecție Aquastop, AVERTISMENT Despre scurgeri în dispozitiv. Este posibil ca apa găsită în palet (200 ml să aibă suficientă). Este necesar să găsiți o scurgere și să efectuați o evacuare a apei manual sau prin intermediul prietenei. Poate fi un rezervor, un loc de conectare a unui furtun de scurgere sau de admisie, precum și un cauciuc de etanșare a ușii buncărului.
 • E19 Indică o funcționare defectuoasă a compartimentului de detergent.
 • E22 – înseamnă că nu există contacte pompă cu modulul dispozitivului. Este necesar să se diagnosticheze tehnici de control electronic, precum și să verifice sănătatea pompei în sine.
 • E24 – Acestea sunt probleme cu scurgerea. Poate că problemele cu sistemul de canalizare, furtunul de scurgere înfundat și necesită curățare, sau undeva există cerșetor. Pentru curățarea furtunului și a filtrelor există mijloace speciale.
 • E25 vorbește despre procesul greșit de scurgere a apei. Motivul pentru aceasta poate fi micșorarea obișnuită a filtrului sau a furtunului de evacuare și, eventual, pompa de scurgere este blocată sau sifonul este blocat. După curățarea atentă totul va restabili.
 • E27 semnalează tensiunea insuficientă în sursa de alimentare. Acest lucru se întâmplă uneori în seara când rețeaua este supraîncărcată. Soluția optimă și prevenirea acestui lucru vor fi instalarea stabilizatorului de tensiune.
Citește mai mult  Totul despre mașinile de spălat vase leran

Împreună cu codurile de eroare de pe afișaj, utilizatorii întâlnesc uneori faptul că indicatorul este pornit în timpul lucrării, unde se trage macaraua. Aceasta indică aprovizionarea insuficientă a apei. Motivele pot fi mai multe: plasa de filtrare înfundată sau supapa de alimentare cu apă electromagnetică a eșuat. Pentru a rezolva problema, trebuie să curățați filtrele folosind peria, precum și clătiți furtunul.

Se întâmplă, de asemenea, astfel încât afișajul să clipească, iar unitatea nu începe să funcționeze. Motivul pentru aceasta poate fi închiderea incorectă a ușii, o aderență liberă. În acest caz, este posibilă defectarea blocării ușii sau eșecul senzorului de ușă.

În cazul oricăror probleme și defecțiuni, există o mare asistentă – instrucțiuni, precum și accesul la centrul de service.

Erorile mașinii fără ecran

Utilizatorii de mașini de spălat vase USEEMENS, care nu sunt echipate cu un afișaj LED, de asemenea, se confruntă uneori diferit de defecțiuni și defecțiuni ale funcționalității. Determinați punctul de vedere al defalcării, eliminați cauzele poate fi posibilă numai dacă problema este determinată corespunzător.

Iată cele mai frecvente greșeli.

 • LED-ul „macara”, care notifică cu aprovizionarea cu apă slabă sau despre terminarea completă a primii sale. Cauzele pot fi diferite: Ați uitat să deschideți robinetul de alimentare cu apă, mărirea furtunului sanitare, presiunea slabă, a eșuat la senzorul de nivel al apei. În plus, dacă închideți ușă ușa buncărului, atunci programul începe să nu se întâmple deloc.
 • Indicatorul luminos „Crane” clipește. Aceasta indică disfuncționalitățile tehnice ale unității. Pentru a determina problema, va fi necesară testarea de service.
 • Pâlpâind disponibilitatea condusă a sarei speciale, Ceea ce nu vorbește despre scara excesivă sau raidul asupra vârstei. Elementul de încălzire cu scară poate fi afectat negativ de funcționalitatea unității.
Citește mai mult  Caracteristici și varietăți de aspiratoare Dewalt

În plus, utilizatorii după o perioadă lungă de funcționare observă uneori o clipă intensivă a tuturor indicatorilor în același timp, ceea ce este un semn de ușă incorectă închisă a buncărului. Se recomandă să resetați toate setările specificate și să reporniți aparatul.

Dacă nimic nu sa schimbat, atunci motivul poate fi în vina blocării ușii, pierderea interacțiunii dintre senzorul de ușă și sistemul de control, care necesită o intervenție specializată.

Când sunt necesare reparații profesionale?

Dacă toate încercările de auto-diagnosticare a defecțiunii de spălat vase Siemens s-au dovedit a fi zadarnice, specialistul va fi necesar. Apelul la centrul de servicii sau la comandantul este necesar atunci când:

 • Pe ecran apare un cod de eroare E01 care indică o defalcare a unității electronice de control;
 • Se afișează codul E2 sau E02, ceea ce indică probleme grave cu încălzirea apei;
 • Se afișează codul E6, care semnalează daunele de baterii care controlează calitatea și rigiditatea apei.

Uneori, defecțiunile grave pot fi evidențiate de intermitent intermitent al tuturor indicatorilor simultan sau becurile de reaprovizionare a detergenților. Nu efectuați în mod independent repararea unor astfel de elemente ca o pompă de scurgere, un bord și un motor.

Recomandări

Pentru modulul Siemens Makasher pentru o perioadă lungă de timp și eficient, este necesar să se utilizeze dispozitivul de întâlnire, nu-l suprasolicitați, nu utilizați când este conectat la adaptoarele de rețea și la cablurile de prelungire, precum și să asigure îngrijirea corespunzătoare. Iată regulile de bază.

 • Ventilarea regulată a buncărului. După fiecare ciclu de spălare, trebuie să lăsați dispozitivul cu o ușă deschisă să se usuce.
 • Controlul detergenților și mijloacelor auxiliare. Rinser și sarea ar trebui să fie întotdeauna prezente în compartimentele de spălat vase, deoarece aceste fonduri avertizează formarea de scară și placă albă pe părțile unității.
 • Curățarea tuturor filtrelor. Mașina de spălat vase nu este un elicopter de deșeuri, astfel încât resturile de alimente minore să se acumuleze, supraîncărcând sistemul de filtrare. Sistemul de drenare trebuie să curețe la fiecare 6 luni.
 • Mașină periodică de spălare. O dată pe lună este necesar să spălați dispozitivul folosind mijloace speciale.
Citește mai mult  Prezentare generală a Cuptorului Neff

Operarea corectă a agregatului pentru spălarea mâncărurilor în zeci de ori va reduce probabilitatea eșecului său.

Despre erori Mașini de spălat vase Siemens Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: