Flori interioare cu frunze albe-verzi

Plantele interioare sunt capabile nu numai pentru a decora interiorul, ci și curățați aerul, neutralizarea evaporării dăunătoare și îmbogățirea cu oxigen. Majoritatea florilor domestice provin din America de Sud și Africa, le-am iubit pentru o pretenție și aspect exotic. Adesea vă puteți întâlni între ele soiuri cu frunze neobișnuite de culoare albă. Ce sunt demn de remarcat și ce să se bazeze pe alegerea unei astfel de plante? Luați în considerare în detaliu această întrebare.

Soiuri

Combinația blândă de culoare albă și verde pe frunzele de plante interioare atrage multe apă de flori. Unii dintre ei sunt atractivi singuri, alții, pe lângă culoarea frumoasă a frunzelor, sunt, de asemenea, capabili să vă rog în flori luxuriante. Pentru a alege opțiunea corespunzătoare, vom analiza caracteristicile plantelor interioare înfloritoare și maldimensionale cu frunze albe-verzi.

Înflorit

Printre plantele înfloritoare cu o culoare alb-verde, puteți evidenția cele mai populare cele mai populare.

 • DIFFENBACHIE SPĂTTED. Această plantă la domiciliu crește până la 1 metru în înălțime. Diffenbachy are o frunze mari de o formă eliptică, cu capete ascuțite ale unei culori piedestal, tulpini puternice drepte. Stropirea sub forma unui cupru alb de zăpadă gătit într-o frunză delicată verde. După maturare de la patch, se formează o mică grămadă de fructe de culoare roșie strălucitoare de formă ovală. Planta preferă pauză și udare abundentă. La transplantarea și alte manipulări, se recomandă purtarea mănușilor, ca suc otrăvitor și poate provoca iritarea pielii.

 • Pedilantus timiloid. Clădirea clară a crescut până la 1,5 metri înălțime. Frunze mari, cu capete ascuțite, verde în mijloc, cu marginea albă în jurul marginii, unele soiuri sunt acoperite cu variolă. Inflorescențele umbrelă au o culoare roșie roz sau bogată, unele varietăți sunt flori albe. Lungimea medie a unei flori este de aproximativ 2 cm.

Pedilantul este nepretențios în îngrijire: pentru dezvoltarea normală și înflorirea abundentă, este suficient să o aranjați pe pervazul estic sau occidental, precum și apă ca uscarea solului. Nu tolerează proiectele.

 • Afialia. Planta spectaculoasă provin din zonele tropicale ale Americii. Pe o tulpină puternică, până la 70 cm înălțime, sunt frunzele mari lucioase de culoare verde închis, cu dungi albe. Floare mare galben strălucitor, sishkovoid. În unele soiuri, frunzele sunt acoperite cu spini mici, iar florile sunt decorate cu o margine roșie sau portocalie. Înflorit foarte frumos și lung. Planta iubește camerele însorite, bine luminate, totuși, din razele directe de scoruri, este mai bine să se ocupe de.
Citește mai mult  Cum să apăsați flori de cameră?

Non-vis

Printre plantele aromate pot fi distinse și de trei soiuri cele mai populare.

 • Hipotaetes. Planta mare de la Madagascar, crescând până la 60 cm înălțime. Frunze în formă de ouă cu capete ascuțite. Punctul culminant al acestei flori este o culoare verde strălucitoare de frunze cu un krapin alb dăunător, se pare că a fost stropit de vopsea albă. Unele soiuri de nuanță nenorocită. Hypoetes LOODLY, nu tolerează curenți și diferențe de temperatură ascuțite.

Iubește udarea moderată, necesită irigare frecventă a frunzelor.

 • PIVEYA KADIER. Erbacee ursreen perene, chiar de la Indochina. Crește până la 30-40 cm înălțime. Frunze largi, ovale cu capete ascuțite și dungi albe longitudinale. Suprafața frunzelor nervoase. Unele soiuri înfloresc cu mici inflorescențe albe. Există o vedere pitică a acestei plante care crește până la 10 cm înălțime. Piezy Cadier iubește lumina soarelui împrăștiată, este mai bine să o postați pe pragurile ferestrei estice sau de sud-est. Iubește umiditatea și udarea abundentă.

 • Ficus Benjamin Starlight. Acest tip de FICUS are o tulpină rustică rustică și ramuri stropitoare. Frunzele sunt mici (aproximativ 5 cm lungime), verde cu pete albe haotice, frunze abundente, luxuriante. Margini de frunze ușor ondulate. Home Starlight crește până la 1,2 m înălțime, speranța de viață poate ajunge la 20 de ani. Iubește căldura și umiditatea, tolerează prost curenți. Are nevoie de iluminare luminoasă, multiple. Ficus Starlight Curăță perfect aerul din formaldehidă, benzen, se saturează cu oxigen.

Ce să alegeți?

Pentru cei în primul rând o calitate decorativă importantă a plantei, puteți alege următoarele soiuri:

 • DIFFENBAHIA văzută;
 • Pedilantus titimimaloid;
 • Afialia;
 • Rulment japonez;
 • Tradesska.

Pentru cei care doresc să îmbunătățească microclimatul în cameră sunt potrivite:

 • Ficus Starlight;
 • clorophytum;
 • Sansevieria;
 • Begonia (Ziua de Moning Soi);
 • DIFFENBAHIA.
Citește mai mult  Dimensiuni standard pentru picturi pentru picturi

Toate plantele dormitorului de mai sus combină caracteristica generală – aceasta este o culoare alb-verde de frunze. De asemenea, atunci când alegerea ar trebui luată în considerare Localizarea ferestrelor într-un apartament sau o casă. Astfel încât planta să se dezvolte bine, Este important să se asigure condiții confortabile pentru aceasta. Deci, dacă ferestrele apartamentului dvs. merge la nord, alegeți flori de descărcare și opusul. Când alegeți o floare de cameră, acordați atenție stării sale. Instalația nu trebuie achiziționată dacă are următoarele semne:

 • frunze incolore sau îngălbenite;
 • răsucite în frunzele tubului;
 • albă sau negru raid pe orice parte a florii;
 • MIDGES sau insecte mici în sol;
 • Vedere deghizare.

Amintiți-vă, planta de pacienți nu numai că nu este capabilă să purifice aerul, dar poate, de asemenea, să arunce, de asemenea, să fie substanțe otrăvitoare, în special varietățile de origine din Africa și Madagascar.

Exemple în interior

Pentru planta de interior decoreaza interiorul, este important sa alegi locul potrivit pentru aceasta si optiunea de cazare. Când alegeți un piept, acordați preferință speciilor de neutre, deci nu va distrage atenția din partea plantei în sine, ci doar subliniază frumusețea sa naturală.

Tradecare – Planta de plante, deci se va uita perfect intriga suspendata.

Sansevieria Puteți aranja pe podea, transplantați într-o oală mare, dacă este o plantă adultă cu frunze lungi.

Young Differbahia Se va simți minunat într-o oală largă și joasă, care poate decora o masă de cafea sau un tub situat în apropierea sursei de lumină.

Ficus Starlat Într-un vas mare în aer liber, umpleți spațiul gol lângă perete, creând o atmosferă confortabilă.

Citește mai mult  Dispozitiv de șemineu: tipuri și principiu de lucru

Ziua Beculentului Moning Va fi foarte impresionant să vă uitați la terciul alb de zăpadă de pe desktop sau pe raft.

Pe particularitățile pedilantuluiAbia aștept.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: