Proprietati cu flori rosii

Multe produse de flori preferă plantele cu flori roșii. Toate nuanțele de contrast roșu și luminoase, simbolizează dragostea și completitudinea vieții. În acest material vă veți familiariza cu cele mai populare varietăți de plante interioare cu flori roșii.

Revizuirea speciilor

Printre plantele dormitorului cu muguri roșii la domiciliu se găsesc mai mult de 100 de soiuri separate. Mai jos sunt descrierile numai a florilor cele mai populare cu inflorescențe roșii, aluminiu sau burgundă, precum și desemnați pe scurt particularitățile îngrijirii fiecăreia dintre aceste plante.

Azalee

Un alt nume al acestei flori – Rhododendron. Azaleea este populară nu numai din cauza florii lor roșii, dar, de asemenea, datorită frunzelor verzi închise cu un mare mare mare lucios.

Azalea este o plantă de arbuști veșnici din familia Rhododendron. Principala caracteristică distinctivă – inflorescențe luxuriante și teroare, asemănătoare cu flori de geraniu. Azalea frunzele sunt relativ mici, ovale, lucioase cu în aer liber și mat din interior. Perioada de înflorire a Azaleei – iarnă, datorită faptului că această floare și apreciați multe flori de flori.

În grija pentru Azalia trebuie să știți o mulțime de subtilități. Plasați cea mai bună floare în condițiile unei lumini de jumătate sau împrăștiate. Azaleea este foarte umiditate, nu tolerați aerul uscat și uscarea solului.

Cel mai bine este pentru creșterea substraturilor acide cu o mulțime de turbă. Înlăturarea solului trebuie evitată – rădăcinile florii sunt foarte fragile.

Temperatura optimă pentru înflorirea și creșterea azaleei – +20 grade, iarna – nu mai mică de +12. Transplantul de plante este realizat anual (Young), dar cele mai vechi transpranți nu mai mult de o dată în 3 ani. Azaleas iubesc îngrășămintele minerale sub formă de superfosfați, în lunile de primăvară și de vară, hrănirea este introdusă în pământ 1 timp pe săptămână.

Anthurium

Printre plantele interioare, Anthurium este imposibil de confundat cu altceva. Aspectul unic al acestei flori ia dat cel de-al doilea nume popular – „Fericirea masculină”. Se crede că Anthurium este capabil să dea un bărbat de masculinitate, să consolideze forțele, precum și să aducă succes.

Anthurium se referă la plantele verzi din familia Aronechniki. Numele florii este o combinație de două cuvinte grecești antice – „floare” și „coadă”. Aceasta este planta medie (până la 1,2 metri înălțime) cu tulpini groase, pe care sunt amplasate frunzele cărnoase în formă de inimă, întreg, lopată, multi-solidă și complexă.

Cultivarea activă a anthiumului se datorează nu numai unei inflorescențe unice înconjurate de un pat roșu, ci și frunzele de culoare verde deschis, cu o luciu sau catifea. În exterior, plantele arată ca niște flori populare Calla, totuși, acestea din urmă diferă în alb. Culorile roșii au următoarele soiuri de Anthurium: „Treuenza”, „Dakota”, „Sherecer”, „Sierra Magic”, „Bugatti Weiron”.

În ceea ce privește părăsirea Anthurium este o floare suficient de arogantă. În iluminat, el preferă condițiile unei lumini de jumătate sau împrăștiate, tolerează foarte rău curenți și stagnarea apei, ar trebui să fie apă numai cu apă caldă.

în afară de, În mod regulat, are nevoie de pulverizare, deoarece praful se acumulează pe frunzele sale cărnoase. De asemenea, planta are nevoie de un transplant (1 timp pe an pentru florile tinere). Pentru o creștere activă și înflorire, anthuriumul necesită sol fertil și slăbit, care ar trebui să includă nisip, turbă, teren cu frunze, cărbune, mușchi și conuri.

Balsam

Aceasta este una dintre cele mai populare flori interioare, care, în popor, au primit un număr mare de nume – „Lady”, „Spark” și chiar vanka umed. Ultimul nume a apărut datorită picăturilor de umiditate, care se formează la vârfurile frunzelor balzinei în condiții de umiditate ridicată.

Rod Balzine are mai mult de 500 de soiuri. Acestea sunt anuale erbacee sau plante perene din familia balsaminei. Balsaminele sunt plante cu o înălțime mică (până la 20 cm înălțime), cu frunze carnale de verde, roșcat sau bronz. Inflorescența lui Balsamine, în plus față de roșu, poate fi roz, alb și portocaliu cu stropi caracteristice sau dungi. La domiciliu Bloom Balzamine nu se oprește pe tot parcursul anului, flori mici, dar numeroase, seamănă cu trandafirii și garoafe. Printre soiurile cu flori roșii puteți aloca „Scarlett”, „Hocker”, „Waller”, „Niamesky”, „Novogyvinsky”, „Terry”, „Tom Tamb”.

În grija balsaminelor sunt nedeclarate. Planta poate crește în orice condiții de iluminare, cu excepția unei umbre complete. În raport cu floarea temperaturii poate înflori calm atât la +12 cât și la +26 grade.

Singurul moment – Floarea iubește foarte mult apa și, prin urmare, este necesar să se monitorizeze solul în cercul de rulare al florii a fost întotdeauna umed. Frecvența Balzamin are nevoie numai în timpul înfloririi. Pentru aceasta, orice îngrășăminte pentru plantele înflorite cu conținut scăzut de azot va fi. La solul balsaminelor nu există cerințe stricte, nu trebuie doar să fie hrănitoare și libere.

Citește mai mult  Ficus Pumil: Descrierea și regulile

Wallota

Wallota – unul dintre cei mai vii reprezentanți ai familiei amarilice. O caracteristică distinctivă a acestei plante bulboase este considerată frunze lungi, reprezentative și înguste, care își pot schimba culoarea – culoarea roșiatică în baza se mișcă fără probleme la sfaturile bogate-verzi.

Valvetieile lungi pentru perioada de înflorire pot da până la 3-4 muguri sub formă de crin sau clopot, fiecare dintre acestea poate fi în diametru de până la 10 cm. Blamarea de supapă pot avea loc de două ori pe an, dar de obicei durează între august până în septembrie.

În ceea ce privește îngrijirea, atunci Vallotul este dificil de a apela floarea exigentă. Cel mai bun dintre toate se simte ca balcoanele și balcoanele din partea sudică sau est a apartamentului, dar nu tolerează lumina directă a soarelui.

Temperatura optimă pentru cultivarea florii este de 22 de grade în sezonul de vară, 16 – iarna. Udarea Vallotului nu merită adesea, floarea nu tolerează stagnarea umidității, udarea complet încetează în timpul odihnei.

În ceea ce privește hrănirea, există nuanțe – Organicul ar trebui să alterneze cu îngrășăminte minerale și să pună în sol la floare nu mai mult de 1 săptămână în 2 săptămâni În perioada de creștere reală.

Hibiscus

Genul de plante de arbuști din familia malviană, numele în viața de zi cu zi – „Rose chineză”. Include o cantitate imensă de soiuri, inclusiv mai multe specii olandeze, fiecare dintre acestea se distinge de roșu sau roz.

În exterior, Hibiscus este reprezentat sub forma unui arbust, care într-un mediu natural poate ajunge la o înălțime de 3 metri. O trăsătură distinctivă a unei flori – un krone în vrac, care constă din frunze verzi verzi închise (cu stropi albe) sub formă de trillery. Fiecare dintre frunze este atașată la tulpina plantei (acoperită cu crusta la flori adulte) cu materiale lungi. Hibiscus Volumetries Volumetric, de obicei constau din 5 petale.

În îngrijirea Hibiscus relativ nedeclară – toate condițiile de cultivare sunt standard pentru toate plantele interioare.

Hibiscus tolerant aparține proiectelor, care nu suferă în mod deosebit de irigare rară și este bine menționată la o lumină de jumătate și împrăștiată. Singura subtilitate în cultivarea florii este o tăietură anuală care este necesară pentru formarea de coroane și noi inflorescențe. Fertilizați Hibiscus Este necesar numai în primăvară cu ajutorul îngrășămintelor complexe cu potasiu și fosfor, dar fără azot. Solul pentru Hibiscus ar trebui să fie alcătuit din turbă, nisip și pământ obișnuit de luncă.

Hippeastrum

Hippeastrum – o floare bulboasă pe termen lung care poate crește până la 0,7 m înălțime. Este un reprezentant luminos al familiei Amarylline și include mai mult de 90 de soiuri. În natură, hipadastrul poate fi găsit în regiunile subtropicale și tropicale ale Americii.

Planta este popular ca datorată culorilor Terry și în vrac (fiecare dintre acestea poate crește până la 20 cm în diametru în condiții favorabile) și frunze verzi verzi cu o caracteristică lucioasă. Defectele de plante goale, pot include până la 7 muguri. Soiurile de interior sunt caracterizate de flori mai mici, care nu pot mirosi deloc. Bloom trece de două ori pe an.

HyPadastrum – nu este deosebit de pretențios, este bine tolerați atât raze de soare drepte, cât și jumătate.

În lunile de vară, se simte bine la temperaturi de până la 25 de grade, în perioada de iarnă temperatura nu trebuie să fie mai +13. Floarea nu se aplică ancorarii solului.

Îngrășămintele (exclusiv minerale) Se recomandă depunerea numai în perioada de creștere activă, iarna, hrănirea este interzisă. Cu debutul răcelilor, floarea a măturat, după care ar trebui să fie plasată într-un loc întunecat cu umiditate scăzută.

Rodie

Rodie este rar crescută la domiciliu, dar poate fi perfect adecvată pentru rolul unei plante decorative. În condiții favorabile, cultivarea și îngrijirea conștiincioasă vor fi încântați nu numai cu inflorirea abundentă, ci și cu fructele.

Camerele de rodie sunt hibrizi pitici (până la 1 metru în înălțime), Cele mai populare dintre care pot fi considerate „Rubin”, Baby și Nana. Cameră din spațiul extern, rodie este un sat miniatural cu un număr mare de crengi subțiri, fiecare dintre acestea fiind acoperite cu vârfuri subțiri. Frunze scăzute, verde deschis, cu vârfuri ascuțite. Florile de rodie a lui Terry și de poluare au o formă unică sub forma unui lummy, pot exista până la 20-30 de bucăți pe copac. Perioada de înflorire durează mai mult de 3 luni și începe în aprilie.

Îngrijire

Rodia este dificil de a apela o plantă non-aditivă. De exemplu, o oală excepțional de largă și un teren de lut fertil va fi adecvat pentru cultivarea sa. în afară de, RAST grenadele au nevoie de partea de sud a apartamentului, mai bine pe loggia sau balconul.

Tineri grenade (până la 5 ani) în fiecare an transplantate într-un sol nou, mai nutritiv. În ceea ce privește alimentarea rodie, foarte plăcute îngrășăminte minerale complexe – Opțiunile pentru plantele interioare sunt potrivite.

Alimentatorul în sine este de obicei realizat numai în perioada de creștere activă și înflorire – de 2 ori pe lună. Udarea unei grenade de cameră ar trebui să fie rară, dar foarte abundentă – costă în apă de îndată ce solul într-o oală de grenadă se va usca cu 1,5-2 cm. De asemenea, grenada iubește iluminatul bun și transferă calm căldura de vară până la 30 de grade.

Citește mai mult  Violet "AV-Ecstasy": Caracteristici, descriere și creștere

Gusmania

Gusmania este una dintre cele mai non-aditive, dar foarte frumoase plante, care, datorită frunzelor sale saturate și mugurilor roșiatice, se pot mișca cu multe culturi de grădină.

Gusmania este un Epiphet din familia Bromelin, în mediul natural crește pe copaci. Caracteristicile cheie ale plantei – o priză mare formată din frunze extinse și alungite, colectate compact la baza plantei. În centrul rozetei există o floare sub formă de săgeți – au petreceri mari, constau dintr-un număr mare de frunze mici, cu bracțiuni contrastante pe partea de sus. Luând în considerare înălțimea culorii gusmania, poate crește până la 0,8 m înălțime.

Îngrijirea pentru această floare este destul de simplă. Preferă praguri de fereastră Husmaniy pe partea de sud a casei, dar nu suferă lumina directă a soarelui.

Temperatura optimă de cultivare – de la +16 la +24 grade. Udarea plantei pe care trebuie să o încerci de multe ori să cadă cu apă în ieșirea frunzelor (cu o umiditate inutilă inutilă pe care trebuie să o ștergeți). Furinatiile la sol la ghidaje sunt fabricate in fiecare luna in perioada de crestere activa si înflorire.

Depunere

Absolvirea a venit pe teritoriul țării noastre de subtropicele Americii, această floare poate fi găsită în creștere sub forma unui mic Busta sau Liana.

Crearea se referă la familia laterală, cursa de flori are mai mult de 50 de soiuri separate, Cu toate acestea, aproximativ 4 specii sunt cultivate de flori. Calitățile sunt excelente caracteristici roșii flori mari. Plăci de frunze de flori verde deschis, cu maree caracteristică lucioasă. Pe o singură plantă poate conține mai mult de 10 flori, fiecare dintre ele exuda un parfum plăcut, dar puternic. Planta se caracterizează prin rate rapide de creștere și înflorește anul următor după aterizare. Caracteristică distinctivă – o perioadă lungă de înflorire, care poate dura mai mult de șase luni.

În ceea ce privește îngrijirea, atunci pariurile sunt o floare destul de capricioasă. Este nevoie de creșterea în condiții de umiditate în mod constant ridicată – acest lucru este asigurat de conținutul unei flori în paleți largi cu pietricele umede. Înainte de perioada de creștere reală, taxele fertilizează îngrășămintele de azot în timpul înfloririi însuși – minerale (fosfor-poteze). Îngrășămintele ar trebui utilizate exclusiv în formă lichidă. Solul pentru această floare trebuie să fie alcătuit din nisip, turbă și humus, pentru o mai bună slăbire pentru a adăuga perlită sau argilă.

Koller

Această floare a venit și în Rusia din America, dar deja de la tropice. În ciuda condițiilor relativ simple de cultivare, în mare cerere printre flori de flori nu folosește.

Kolleria se referă la mulți ani de arbuști erbacei sau semi-departamente din familia de gesnery.

Caracteristici externe: tulpini pubescente cu frunze semicirculare (care sunt, de asemenea, acoperite cu Vile), Culoarea acestuia din urmă poate varia de la lumina verde la nuanțele de măsline. Florile color posedă forma unui clopot asimetric cu o lungă wedense. O flori ale roleiusului pot include până la 3 muguri, fiecare floare, luând în considerare iepurașul, poate ajunge la lungimea de 6 cm. Soiuri populare și tipuri de revolte cu muguri roșii: roșu Ryder, Bogotskaya, Majestic, Missel.

În perioada de vară și de primăvară, tija transferă calm condițiile obișnuite de cameră, dar în timpul iernii trebuie să fie conținut în cameră cu o temperatură de cel puțin +17 grade fără schițe. Kolleria preferă să crească în locuri bine luminate, dar nu tolerează lumina solară dreaptă. Iubește udarea moderată, dar, de asemenea, se referă negativ la uscarea solului. Pentru hrănirea rară (de două ori pe lună în perioada de creștere activă), sunt selectate îngrășămintele convenționale pentru plantele de înflorire. Predispus la diferite tipuri de putregai.

Coloanaya

O altă epipheit, dar deja din America Latină, in vivo preferă să crească pe copaci. Acasă este cultivată ca o plantă ampel, ca arest, începe să stea în afara rezervoarelor.

Columbus se referă la plante înflorite din familia de gesnery. Această plantă are mai mult de 200 de soiuri din întreaga lume. Caracteristicile distinctive sunt luminoase, dar flori mici ale unei forme alungite, precum și lăstari subțiri, în abundență acoperită cu plăci de foi mici (semănat sau lucios). Caracterizată printr-o perioadă de înflorire atipică, care începe cu debutul iernii. Vizualizări cu inflorescențe violet și burgundă: Raymond, Banks, Allen, Krakataau.

Citește mai mult  Ceasuri mecanice montate pe perete: Caracteristici și design

Aceasta este una dintre cele mai non-aditive flori aflate în îngrijire, cu cultivarea de Columbus, trebuie să preveniți doar două puncte: schițe și căderea pe floarea soarelui.

În timpul sezonului de creștere, există o cantitate crescută de umiditate, dar în sezonul de vară poate rezista la căldură până la 30 de grade. De asemenea, floarea trebuie tăiată în fiecare an imediat după înflorire. Rădăcinile florii sunt slabe și, prin urmare, substratul trebuie să fie alcătuit din turbă, nisip, gazon și cărbune.

Leey

Aceasta nu este cea mai comună floare și o puteți întâlni în colecțiile numai cele mai sofisticate fluide flori.

Lei se referă la plante de arbuști din familia Vitanae și cuprinde mai mult de 80 de soiuri. Spre deosebire de alte plante din lista noastră, Leey este renumită pentru nu atât de multe inflorescențe ca frunze decorative neobișnuite, care, în plus față de forma mare, marginile lucioase și ondulate, pot fi vopsite în tonuri verzi, bronze, burgundă, violet și violet. Acasă pentru a obține înflorire dificilă. Inflorescențele sunt umbrele dense care pot include atât flori mici (culoare roz, portocaliu sau burgundă), cât și fructele în forma unor boabe mici. Bushul lui Lei cu îngrijire adecvată poate crește la 1,1 metri înălțime.

Îngrijirea pentru această floare – cazul este destul de dureros. În cazul iluminatului, totul depinde de culoarea frunzelor – decât sunt mai ușoare, cu atât mai multă lumină au nevoie. Astfel încât planta este mai bine ramificată, trebuie să strângeți în mod regulat sfaturile de lăstari. Pentru cultivare, doar un tip de acid neutru din sol nutritiv sau de acid slab este potrivit. Udarea trebuie să fie regulată și abundentă – nu este necesară pentru a permite uscarea completă a solului în cilindrul de flori, de asemenea, plantele de flori recomandă să mărească în mod regulat umiditatea aerului în apropierea plantei folosind pulverizatorul folosind pulverizatorul.

Spurge

Mokhokha – una dintre cele mai numeroase nașterile din lumea plantelor. Oamenii de știință moderni nu au determinat încă cu siguranță numărul de specii din această plantă, deoarece include suculenți, arbuști și chiar plante perene. În prezent, mai mult de 2000 de varietăți de lapte.

O caracteristică distinctivă a tuturor speciilor sale este prezența așa-numitului sucul lăptos (otrăvitor), care este conținut în lăstarii plantei.

Există mai mult de 20 de varietăți de lapte cu flori roșii, Cu toate acestea, cea mai populară este cea mai frumoasă sau poinsettia. Aceasta este o plantă joasă (până la 45 cm înălțime) se distinge prin frunze roșii strălucitoare și chiar purpuriu pe partea superioară a plantei cu un mijloc de aur.

Creșterea acestei varietăți de produse lactate este destul de simplă – Floarea este cu răbdare la temperaturi ridicate și scăzute și poate rezista până la +13 grade chiar și în timpul înfloririi. Caracteristică distinctivă – disponibilitatea obligatorie a iluminatului bun pe întreaga perioadă de iarnă. În plus, viziunea are nevoie de udare și pulverizare regulată.

Ce să alegeți?

Toate florile descrise mai sus sunt frumoase și excepționale, Cu toate acestea, atunci când le alegeți, trebuie să luați în considerare mai multe puncte.

  • Îngrijire. Cele mai multe culori arterice pot fi considerate anthurium, grenade, lee și delegație, dar cea mai ușoară cultivare se distinge de Balzamin, Husmania, Mokhhi și Columbus.
  • Siguranță. Printre florile descrise mai sus sunt plantele care nu pot fi cultivate în apartamente cu copii și animale de companie. Acest lucru este în primul rând o hollota (toate părțile plantei otrăvitoare), puțin (a cărui suc poate provoca arsuri ale membranelor mucoase ale ochilor și nasului), Guzzia (polenul este extrem de puternic alergen), precum și Azaleea (frunze cu glicozidă toxică, care provoacă otrăvire puternică).
  • Daca preferi Nu numai flori frumoase, ci și neobișnuite, apoi opriți-vă la grenada camerei, care vă va oferi fructe delicioase, fie pe Columbus, cât și pe Azalee care vă vor încânta cu floarea voastră pe tot parcursul iernii.

Exemple frumoase

Mai jos vă puteți familiariza cu exemplele de utilizare a unor specii de plante cu culori roșii în interior.

  • Pink și roșu Azalea Flori – opțiunea perfectă pentru camera de zi. Planta arată proaspătă și poate deveni un adevărat centru de cameră compozit în timpul iernii.

  • Balzaminul non-captivant și elegant va arăta grozav în ansamblu cu alte plante interioare luminoase.

  • Flori de rulare luminoase și luxuriale – un simbol al pasiunii și iubirii. Aceste flori vor deveni cu ușurință accentul cel mai luminos în cameră și vor atașa vederi entuziaști.

  • Grenada de cameră – o opțiune pentru floarea de flori ambițioase care doresc să obțină o plantă exotică și utilă în același timp.

Cum să ai grijă de Anthurium, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: