Revizuirea cactușului cu frunze

Cacții sunt considerați cele mai nepretențioase plante, deoarece nu necesită o mulțime de apă și sunt capabili să reziste condiții destul de severe de mediu, dar numai un grădinar neexperimentat gândește așa. În articol, vom oferi o imagine de ansamblu detaliată a cactușelor cu frunze.

Clasele și numele suculentelor cu frunze

Varietatea tipurilor de cactuși, numele lor sunt explicate de dispozitiv în diferite condiții de habitat. Distribuția cea mai largă între cactoarele de cameră a primit următoarele.

  • „PAHIPODODIUM” în popor este cunoscut ca un cactus cu frunze pe vârful „tulpinii”. El merită recunoașterea ca fiind reprezentantul cel mai neobișnuit al plantelor interioare, ale căror țesături au capacitatea de a acumula apă. Totuși, grecii au numit această flotă „. El justifică pe deplin acest nume, deoarece în lățimea în sălbăticie, este capabilă să ajungă la 1,5 metri, iar înălțimea este și mai mult. Plata de poker poate realiza în înălțime nu mai mult de metri. Se datorează tijei sale groase „PAIPHIPUMIUM” acumulează cu succes cantitatea mare de fluid. Multe tipuri de plante sunt protejate sub formă de spikes. Aceste barele ascuțite sunt grupate cu 3 bucăți. Dacă luăm în considerare componentele interne ale plantei, atunci se poate observa că are un suc de celule transparent. LIFEPANUL „PAIPODODIUM” variază de la 3 la 15 ani. Printre numeroasele soiuri, pot fi observate astfel de soiuri: „Madagascar Palma”, „Pakhipdium of Sounder”, „Pakhipodium Zhai”, „Parahipododium de Sud”.

  • Altul nu mai puțin interesant și faimos cactus cu frunze este „trecerea”. Are multe soiuri care diferă atât în ​​forma lor, cât și în flori și culoare. Caracteristica generală a „crocii” sugerează că planta este scăzută, are petale relativ mici (până la 25 cm) și tulpină cu spini. Germinarea acestor spikes poate fi atât unică cât și un grup. Particularitatea acestui cactus este că la sfârșitul perioadei de înflorire, întreaga umbră strălucitoare, așa cum a fost, merge de pe petalele căzute pe un cactus de tulpină carne. Majoritatea grădinarilor caracterizează „trecerea” ca o plantă cu flori lungi și unice, o perioadă scurtă de creștere și dezvoltare. Aceasta este o plantă care are un miros plăcut. Cactusul de foaie poate fi împărțit în soiuri: „traversând un vrăjit”, „trecerea portocalii”, „traversând Weber”, „traversând godrup” și alții.
Citește mai mult  Cum de a face o cutie de hârtie?

  • Abilitatea de a crește în condițiile de uz casnic „Epifilum” toată lumea are, dar, din păcate, nu toată lumea poate oferi o floare de cactus demnă. Lipsa foilor din cactus este compensată pentru tulpini lungi, plate (vin triunghiulare). Hibrizii epiphilum sunt mai frecvenți, astfel că am început recent o creștere activă a numărului de specii. Tulpini în plantă, carne, pe periferie există borcan. Florile epipilale sunt mari și pot ajunge la 6 cm într-o rază. O varietate de gamă de culori nu are doar nuanțe familiare, ci și tot felul de suprapuneri. Un alt plus în banca de porci a plantei este floare parfumată.

  • Nu mai puțin original arată cactus cu frunze ondulate. Oamenii de știință au făcut concluzii că nici măcar nu este o floare similară cu un cactus, și nu un cactus, ca o floare. Foarte dificil de a determina apartenența la orice fel. Dar frunze frumoase, flori mari roșii roz nu au nimic de-a face cu conceptul tradițional de „floare”, pentru că „epifilum” – cactusul real. Numărul de soiuri de acest tip de plante este măsurat numai printr-o varietate de culori.

Schema de culori este foarte diversă, conține multe nuanțe: de la crema de licitație la roșu strălucitor.

Suculente cu frunze de scurtă durată

Un cactus plat este bogat în soiuri, deoarece în jurul valorii de globuri sunt deja până la 300 de ani. Ele sunt, de asemenea, numite „indentări”, ele sunt considerate cele mai disponibile plante care sunt capabile să se adapteze la orice habitat. Gama de culori este destul de scăzută: de la verde pal la verde luminos. Tulpinile sunt îngroșate, dar se extind mai aproape de sfârșit. Spikele pot fi amplasate ambele grupuri și una. Stem carne vă permite să acumulați o cantitate mare de substanțe nutritive, astfel încât corpul cactusului este foarte suculent.

Citește mai mult  Polistiile: descrierea, tipurile și îngrijirea plantei

Suculente cu frunze alungite

Acest tip de cactiere este caracterizat de „pe termen lung”. Faptul este că sistemul rădăcină în astfel de suculenți este foarte puternic și dezvoltat, datorită faptului că trebuie să asigure o astfel de suprafață mare a cactusului cu substanțe nutritive și lichide. Plante predominant verde. Cu frunze mari, lungi.

Unele soiuri de cactuși cu foi lungi pot forma mazăre mici la capete, care din greșeală pot fi luate pentru comestibil.

Suculente cu un frunze de triunghi

Frunzele sale se pot lăuda de toate celebrele „Mokhai”. El este cel care este unul dintre reprezentanții suculenților cu un „Chpelurur” triunghiular „. El, ca și alți reprezentanți ai acestei specii, este foarte nepretențios, poate germina oriunde. Datorită culorii verzi strălucitoare, floarea este bună vizibilă, apare puternic tulpinile sale. Are spini mici, precum și o buclă triunghiulară de foi mici (până la 3 cm) de-a lungul întregii lungimi a tulpinii. Astfel de pliante sunt lungi, deoarece datorită dimensiunii și locației sale pot muri cu ușurință de la soare, dar în locul lor există rapid în curs de dezvoltare.

Cum de a transplanta suculentele, topiți în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: