Dormitor junior: designer Anastasia Baryliak

Un interior de dormitor pentru un tânăr. Locul de odihnă este separat de birou cu un detaliu neobișnuit: o partiție semitransparentă, care se potrivește cu designul de la căpătâi.

Proiectul designerului Anastasia Baryliak este participant la concursul "Textile în interior" din cadrul concursului

Designul dormitorului tânărului este realizat în tonuri de lumină și maro-auriu. Interiorul dormitorului unui băiat în ceea ce privește designul textil este destul de divers: o cuvertură de pat matlasată maro, perne argintii și galbene, un covor pufos și o grămadă de covorașe. Dar cel mai interesant și poate cel mai important detaliu al decorului textil din această cameră este decorul textil O frumoasă partiție semitransparentă cu un model de ierburi aurii în jumătatea inferioară. În spatele ei se află tot ce are nevoie un tânăr pentru a lucra: un birou de calculator, un scaun și un mic puf tapițat cu o țesătură moale. Ferestrele mari din podea până în tavan sunt acoperite de jaluzele semitransparente, care permit intrarea multor raze de soare.

Citește mai mult  Dormitor cu ferestre mari: designer Olga Savenkova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: