Apartament în stil ecologic: atelier Geometrium

Geometrium a proiectat un apartament în stil ecologic pentru un om de succes. Domeniile funcționale sunt planificate în mod inteligent. Spațiul relativ mic este luminos și neîngrădit.

Detalii despre apartament: Un apartament de 72 de metri pătrați în București.

Proprietarii apartamentului: om de succes

Dorințele clientului: interior modern, în stil ecologic, cu încăperi luminoase și sisteme de depozitare închise.

Apartamentul din București a fost proiectat de designerii de la Geometrium. Clientul a ales stilul eco, ceea ce a determinat alegerea materialelor și a culorilor. Toate camerele sunt finisate cu lemn și gresie porțelanată. Podeaua este parchet. Plăcile ceramice sunt folosite ( fagure de miere ) în bucătărie, pe hol, pe balcon și în ambele băi. Interiorul este decorat în culori neutre și deschise. Acestea sunt completate de culorile materialelor naturale și ale plantelor. Pereții din cărămidă accentuează schema de culori. Negrul este folosit ocazional pentru contraste. De asemenea, se utilizează alama și cromul.

Apartamentul este împărțit în următoarele zone: un hol de intrare, vestiar, baie pentru oaspeți, dormitor matrimonial cu baie și un living unit cu bucătăria și zona de luat masa.

Zona camerei de zi. Camera de zi, bucătăria și sufrageria au fost unite la cererea proprietarului. Mobilierul este laconic și calm. Fabricat din materiale naturale. Pielea și țesăturile gri domină decorul. Compoziția canapelei este completată de pufuri din lână merinos, perne, un fotoliu și o lampă de podea în tonuri mai închise.

Ferestrele sunt decorate cu draperii din pânză de sac bej și gri. Soluția aleasă pentru sufragerie a fost o masă de sufragerie din lemn de canapea, cu scaune Wishbon și corpuri de iluminat iconice de designer. Sistemele de depozitare din apartament sunt predominant închise, din furnir și albe.

Citește mai mult  prelegeri

Dormitor. În dormitor, ca și în camera de zi, există dulapuri. Patul este finisat în piele.

WC-uri. Baia este separată de dormitorul principal printr-o partiție din sticlă și transparentă. Aceasta mărește vizual dimensiunea camerei. Pereții din baie sunt placați cu marmură. Clientul va fi vizitat de fiica sa adultă, așa că există și o baie pentru oaspeți.

Vestiar și zone de hol. Garderoba este un dulap cu garderobă. Aceasta duce la dormitor. Aceasta a fost dorința clientului. În stânga intrării se află o ușă care duce la o garderobă, care are și o zonă de spălătorie și de călcat. Vestiarul și holul sunt dotate cu dulapuri încorporate special concepute și realizate la comandă.

În imagine: balcon dintr-un proiect realizat de Geometrium.com

Balcon. Balconul acționează ca o zonă de relaxare. Proprietarului apartamentului îi place să fumeze narghilea, motiv pentru care a fost instalată o hotă de extracție puternică.

Iluminat. Iluminatul în apartament este împărțit în general ( spoturi încorporate, lumini swing încorporate în camera de zi, lumină de profil încorporată în baie ) funcțional ( lămpi de podea, lămpi de masă, sconces în dormitor ) și decorativ ( iluminat perimetral în dormitor, evidențiind peretele de cărămidă din hol și lamelele de lemn din ). Un sistem de casă inteligentă face posibilă reglementarea scenariilor de iluminat în întregul apartament.

Proiecte plate interesante

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect Re-PIN Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un arhitect și designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: