Apartament pentru un cuplu tânăr: Design by Geometrium

Studioul de design Geometrium a dezvoltat un proiect pentru un apartament cu trei camere pentru o familie tânără cu un copil mic și o pisică. Totul în interiorul bine gândit este proiectat pentru confortul maxim al tuturor celor care locuiesc acolo.

Interiorul camerei de zi dintr-un proiect realizat de Geometrium

Proprietarii de apartamente: un tânăr cuplu căsătorit cu un fiu de doi ani și o pisică.

Dorințele clienților:

  • pentru a acomoda numărul mare de aparate existente și un dulap pentru vinuri;
  • organizați zone de lucru, de relaxare și de pictură pe balcon;
  • Aranjați camera copiilor astfel încât să poată fi transformată cu ușurință, în timp, în camera adolescenților;
  • Face două băi, cea principală cu o cadă, o baie pentru oaspeți, o cabină de duș și un WC cu o sală de duș;
  • se plasează un dulap în hol și un dulap mare de tip walk-in lângă dormitor.

Reamenajare. Pentru o izolare fonică perfectă, toți pereții din apartament au fost prelungiți cu 7 cm. Bucătăria este unită cu camera de zi prin dorința clientului. Zona de baie a fost mărită în detrimentul coridorului. Holul de intrare și camera de zi separate de un dulap. Mărirea dimensiunii dulapului existent în dormitor.

Schema de culori. Schema cromatică a apartamentului se bazează pe culori deschise cu nuanțe de gri. Corpurile de iluminat, pernele, ardezia de pe pante acționează ca elemente grafice negre pe acest fundal. Lamele, lambriurile, parchetul și mobilierul din lemn creează o atmosferă caldă și confortabilă în interior. Un perete galben luminează pepinieră. În băi, clienții au dorit să creeze o atmosferă mai intimă, astfel încât culorile din aceste zone sunt mai închise.

Citește mai mult  Stanislav Katz despre designul semnificativ

Interiorul holului de intrare și al coridorului din proiectul Geometrium

Zona publică. Plăcile de marmură naturală sunt folosite ca pardoseală în hol și bucătărie. Pe coridor parchet din lemn de stejar Barlinek Caramel Grande. Pe pereți Tencuială vopsită cu armătură din vată de sticlă. În hol există lamele din lemn cu benzi LED puternice integrate, care funcționează ca lumină principală. Intrarea în apartament are un dulap mare pentru îmbrăcăminte exterioară. Mai jos pe hol.. Două dulapuri pentru hainele din afara sezonului. Acestea separă zona de living de coridor.

Camera de zi. Pe partea de living.. Sistem de depozitare deschis pentru cărți și închis- pentru dulapul cu medicamente și alte lucruri. Un dulap de vinuri, pe care proprietarii îl aveau deja, este amplasat aici. Peretele din stuc de beton este principala caracteristică a camerei de zi. Decorații din cupru și aur mat, precum și tablouri cu rame negre și panouri dreptunghiulare. Practic, aproape tot mobilierul din interior este făcut la comandă. Zona de living are o canapea gri, o masă Amsterdam aurie mată, o masă de luat masa pentru 6 persoane, scaune Kai din piele ecologică de designer și scaune de bar Marcel cu picioare metalice. O lampă de podea Hide pentru o lectură confortabilă. un complex special pentru o pisică deasupra unui răcitor de apă.

Dormitor. În dormitor, peretele din spatele căpătâiului are mobilier tapițat și lambriuri din lemn. Lămpile cu profil suspendat de formă ovală sunt suficient de puternice pentru a asigura o bună iluminare în zonă. Suspensiile de deasupra sertarelor înlocuiesc sconcesele. Alături de dormitor se află un dulap de dimensiuni generoase, cu două dulapuri. În interiorul camerei Calligaris Memorabilia – doar un comod cuier de haine pe picior liber.

Citește mai mult  Arhitectura prin exemplu

Camera copiilor. Camera copiilor are o podea din plută. Pe un perete vopsit cu un spray de vopsea metalică se află litere din lemn cu magneți metalici. Peretele din spatele patului este sub forma unei nișe în formă de spiță de heringă, realizată din parchet. Un dulap adânc în formă de U formează un portal unic în jurul patului.

Băi. Pereții și podeaua din baie sunt din șisturi bituminoase. tavan- gresie cu efect de lemn. O oglindă mare și peretele de stuc gri accentuează camera. Tavanul cu lamele are lumini negre montate pe suprafață.
Baia de oaspeți are același finisaj, doar că peretele unde se află chiuveta este placat cu gresie și faianță cu lamele de lemn, iar tranziția spre tavan. În cabina de duș, tavanul este căptușit cu mozaicuri din ardezie.

Balcoane. Balcoane căptușite cu plăci de marmură. Fațada din cărămidă roșie este completată de plafoane din ardezie neagră. Balustradele balcoanelor sunt dublate cu plăci de gips-carton, izolate și întărite cu vată de sticlă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: