Decor verde. Mușchi stabilizat.

Interiorul ecologic este o tendință și un beneficiu indubitabil. Designerii și decoratorii, inspirați de ideile proprii ale naturii, creează pereți din plante vii și creează panouri din mușchi stabilizat. Olga Dukven, CEO al Domostroy, vorbește despre cum să le folosești pentru a decora camerele.

Mușchiul stabilizat este suficient de plastic pentru a fi folosit pentru diferite idei de design. De exemplu, puteți crea logo-uri diferite, așa cum a făcut compania noastră pentru biroul său. Logo-ul este lipit pe un șablon ușor de decupat. Ca rezultat, veți obține un design sau un panou original și interesant.

Cum este creat fitodecorul.

O tehnologie specială de prelucrare permite "conservarea" unui produs planta, păstrând toate proprietățile naturale și aspectul natural al acesteia. Procesul de conservare se realizează prin înlocuirea sevei vegetale din celulele mușchiului cu un amestec de glicerină, apă și coloranți alimentari. În stare de anabioză, mușchiul devine ușor de îngrijit, păstrându-și aspectul natural timp de până la 7 ani. Cel mai des folosit pentru fitotehnie, mușchi zimțat și mușchi de miez. Dimensiuni standard pentru panourile de mușchi stabilizat 30×30, 60×60 și 100×100 cm, care pot fi apoi tăiate individual pentru a se potrivi cu designul peretelui.

Mușchiul stabilizat este supus unui proces special de vopsire, care ajută la menținerea saturației culorii pe întreaga perioadă de exploatare. În plus față de culoarea verde clasică, mușchiul poate fi selectat într-o mare varietate de culori și nuanțe – în funcție de conceptul de design galben, roșu, violet.

Citește mai mult  ZIUA DESIGNULUI INTERIOR-2022

Cum de a alege mușchi.

Cei mai buni mușchi sunt cei colectați în Norvegia și Suedia, care îndeplinesc toate standardele de mediu. Mușchiul este tratat cu substanțe ecologice, ceea ce face ca panourile să fie absolut sigure pentru animale și copii. Tehnologia de stabilizare elimină riscul de alergii și garantează, de asemenea, siguranța la foc.

fără probleme.

Contrar stereotipului că mușchiul stabilizat este dificil de manevrat și necesită o îngrijire specială, nu este deloc pretențios. Nu este nevoie de udare, pulverizare sau fertilizare.

Panourile de mușchi stabilizat nu au nevoie de lumina soarelui. Dimpotrivă, trebuie să evitați razele directe, precum și temperaturile negative și, prin urmare, nu trebuie să le amplasați lângă ferestre.

Procesul de stabilizare a mușchiului îl face neatractiv pentru insecte și ciuperci. De asemenea, mușchiul poate preveni insectele prin plantarea de mușchi pe plăci speciale ridicate. Acest lucru elimină necesitatea oricărui tratament de combatere a dăunătorilor.

Trei reguli simple.

Pentru a se asigura că panourile de mușchi stabilizat își păstrează aspectul pe întreaga durată de viață, trebuie respectate trei reguli simple

  • Păstrați umiditatea camerei între 30-70%.
  • Mușchii stabilizați nu trebuie să fie deranjați prin udare sau îngrijire suplimentară.
  • Evitați lumina directă a soarelui.

Avantaje de utilizare.

  • Mușchiul stabilizat nu poate fi distins de mușchiul viu, deoarece un tratament special îi menține naturalețea absolută.
  • Mușchiul este de lungă durată, își păstrează aspectul natural ani de zile.
  • Mușchii stabilizați sunt plăcuți din punct de vedere estetic în comparație cu plantele vii și nu se ofilesc și nu suferă din cauza lipsei de întreținere.
  • Are parametri de funcționare excelenți. Panourile pot fi utilizate și în camere întunecate și în camere cu iluminare artificială.
  • Nu are nevoie de iluminare, udare sau cosire.
  • Este un material care poate fi folosit pentru a crea diferite obiecte decorative în funcție de propriile specificații.
Citește mai mult  Câștigătorii PinWin 13

Ideea originală.

Numeroasele avantaje ale fitotehnicii sunt originalitatea, izolarea fonică și instalarea simplă. Astfel, poate fi utilizat în spații publice: cafenele, restaurante, hoteluri, magazine și birouri.

Dacă doriți să vă afirmați statutul, personalitatea.. Phytodecor este cu siguranță o idee excelentă.

De asemenea, mușchiul stabilizat poate fi folosit pentru interioarele private într-o serie de moduri diferite: panouri verzi și o varietate de formate de imagini.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: