4 Rețete pentru iluminat netradițional

Dispunerea neobișnuită a apartamentului necesită o abordare la fel de neconvențională a iluminatului. Vedeți cum a folosit designerul Larissa Talis sistemul de iluminat inteligent în livingul spațios cu vedere la rezervorul de apă.

În fotografie: iluminat inteligent într-un apartament – proiect de Larisa Talis.

Soluția designerului. 350 de metri pătrați de spațiu de locuit. Plafonul apartamentului are o înălțime de cel puțin 200 de metri și este situat deasupra apei. Practic, nu există pereți goi: în loc de pereți exteriori, există ferestre panoramice pe trei laturi și ferestre în interior Stâlpii de susținere au fost concepuți pentru a evoca asocieri îndepărtate cu bolovanii de la Stonehenge. În timpul verii, se poate admira o priveliște frumoasă a iahturilor care navighează pe lac. Camera de zi ocupă o mare parte din apartament și este conectată la bucătărie. Insula din bucătărie este de o mărime extraordinară.. 8 m lungime. Hota de aspirație este integrată în blatul de lucru. Zona de relaxare de lângă șemineu, care, ca și insula din bucătărie, este căptușită cu cuarțit artificial, poate fi transformată într-o cameră de oaspeți improvizată.. doar închideți perdelele de întuneric. Zona de canapea acționează ca un cinematograf acasă- Ecran mare și proiector "move out" – din tavan. Echipamentul tehnic este complet automatizat și este completat de un sistem de "lumină inteligentă la domiciliu". Sistemul de control al iluminatului din apartament vă permite să creați și să modificați diferite scenarii de iluminat prin simpla apăsare a unui buton.

4 tehnici care trebuie repetate

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: