Acasă cu o sală de sport: designerul Mikhail Kozlov

Cum ar trebui să arate interiorul unei săli de sport la domiciliu? Clientul a adresat întrebarea lui Mihail Kozlov. Designerul a venit cu un design minimalist de sală de gimnastică: echipamente profesionale de fitness pe un fundal de verdeață falsă pe pereți.

Proiectarea sălii de sport într-o casă privată de Mikhail Kozlov – participant la concursul "Verticală de ecologizare interioară ( 3D )"

Atunci când a proiectat o sală de gimnastică la domiciliu în munți, arhitectul nu a vrut să conceapă sala de gimnastică ca pe un spațiu închis. Sala de sport este separată de restul încăperilor prin pereți despărțitori din sticlă, iar inserțiile de plante naturale de pe pereți continuă vizual interiorul laconic al casei. Acesta nu este un proiect ușor de a construi o sală de gimnastică acasă cu mâinile tale, dar merită să meditezi la unele dintre idei. Pereții din beton, de exemplu, se potrivesc bine cu metalul echipamentelor de fitness, iar verdeața din zona de sport este revigorantă pentru antrenamentul de dimineață.

Proiectat de Mikhail Kozlov- Intrarea pentru grădinăritul vertical ( 3D )"

Citește mai mult  Casă postmodernă într-un peisaj forestier: designer Alexander Popel
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: