Apartament alb-negru pentru un burlac: designer Olga Fetisova

Planul unui apartament mic arată cum alb-negru poate mări spațiul. Un spațiu de luat masa pentru o singură persoană subliniază faptul că proprietarul locuiește singur.

Proiectul alb-negru al designerului Olga Fetisova, câștigător al concursului "Cel mai bun interior 3D al unui apartament studio".

Designerul Olga Fetisova a împărțit spațiul acestui apartament cu o singură cameră în fragmente și linii albe și negre.

Tavanul lucios conturează o pardoseală din lemn simplu, iar granița dintre living și zona de bucătărie este marcată de pereți din cărămidă albă și o linie de mozaic negru pe podea. După cum arată desenele din proiectul de proiectare a apartamentului, zona este foarte mică- mai puțin de 40 mp. m, iar un joc abil cu fragmente de alb și negru evită senzația de spații înghesuite. Și includerea "treimilor" jucători sub formă de perdele verzi, un poster luminos pe perete și un acvariu ajută să iasă din monotonia impresiilor vizuale.

Faptul că proprietarul apartamentului- bărbat liber și cunoscător al frumuseții feminine, evidențiat de fotografiile artistice și de decorul din baie.

Citește mai mult  Proaspăt: apartamentul unei regine a zăpezii, al unui rege și al unei prințese
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: