Apartament cu 4 camere în seria 121-T1: design de Sergei Abramov

Amenajarea spa╚Ťiilor mari este la fel de dificil─â ca ╚Öi amenajarea unei camere mici. Pentru a nu transforma o camer─â spa╚Ťioas─â ├«ntr-un depozit de mobilier, trebuie s─â planifica╚Ťi cu aten╚Ťie interiorul ╚Öi s─â v─â g├óndi╚Ťi la zonarea func╚Ťional─â clar─â a spa╚Ťiului.

Livingul ╚Öi buc─ât─âria-sufragerie sunt ├«n culori clasice ╚Öi calme, cu o predominan╚Ť─â de decoruri aurii.

Informa╚Ťii despre apartament: Un apartament cu patru camere ├«n blocul 121-T1, cu o suprafa╚Ť─â de 160 mp. . ├«n g. Nijnevartovsk.

Proprietarii apartamentului: Un cuplu c─âs─âtorit cu doi copii.

Dorin╚Ťele clientului: Interior ├«n stil clasic.

121 serie de dispunere plat.

Înainte de a contacta Tutto design, proprietarii apartamentului din Nijnevartovsk au avut timp să vorbească cu diverși designeri din Surgut și Ekaterinburg și au ales arhitectul Serghei Abramov.

C├ónd arhitectul a vizitat cl─âdirea, a fost foarte impresionat de aspectul unui apartament din seria 121 Toate camerele erau mari, de form─â perfect dreptunghiular─â ╚Öi cu tavane ├«nalte. Pentru Ekaterinburg, astfel de amenaj─âri au devenit de mult timp o raritate, deoarece arhitec╚Ťii locali ├«ncearc─â s─â-╚Öi surprind─â clien╚Ťii cu forme complexe de camer─â, ceea ce complic─â aranjarea mobilierului ├«n astfel de apartamente. Reamenajarea ├«n apartamentul din Nijnevartovsk a fost, prin urmare, minor─â Baia, WC-ul ╚Öi camera copiilor sunt m─ârite ├«n detrimentul holului mare; balcoanele din living, WC-ul ╚Öi camera copiilor sunt m─ârite ├«n detrimentul balconului ╚Öi al sp─âl─âtoriei dormitor pentru p─ârin╚Ťi ╚Öi camer─â de zi cu buc─ât─ârie-sufragerie.

Ca urmare a reamenaj─ârii, holul este ├«mp─âr╚Ťit ├«ntr-un hol ╚Öi o zon─â de distribu╚Ťie de trecere. Holul este centrul compozi╚Ťional al ├«ntregului apartament Exist─â un panou de podea realizat dup─â schi╚Ťele studioului de design Tutto Maria Abramova. Dup─â ad─âugarea unui balcon la camera de zi, a fost creat un spa╚Ťiu suplimentar- zona de mic dejun a fost amenajat─â aici. Balconul izolat din dormitor a ad─âpostit un birou ╚Öi o mini-gimnastic─â.

Cite╚Öte mai mult  Apartament de 90 de metri p─âtra╚Ťi. . ├Än spiritul vechii Moscove: designerul Elena Gorenstein

Aproape to╚Ťi pere╚Ťii ╚Öi o parte din tavane sunt vopsite cu tencuial─â decorativ─â italian─â Oikos.

La cererea proprietarilor, în zona de luat masa a fost instalată o masă mare pentru 8 persoane.

Arhitectul a petrecut mult timp căutând un loc pentru plasmă TV.. Proprietarii au vrut să se uite la televizor nu doar stând pe canapea, ci și la masa de luat masa.

Dorin╚Ťa ini╚Ťial─â a clientului.. Pentru a plasa un pian vechi ╚Öi antic ├«n camera de zi.. s-a dovedit a fi irealizabil─â. Arhitectul a sugerat s─â se pun─â un pian ├«n hol ╚Öi s─â se modifice pu╚Ťin aspectul.

Interiorul camerei fetei este decorat ├«n nuan╚Ťe de roz moale ╚Öi se potrive╚Öte cu stilul general al apartamentului.

Aranjamentul complicat al ferestrelor, tavanul pe mai multe niveluri ╚Öi inser╚Ťia izbitoare deasupra c─âp─ât├óiului au ad─âugat elegan╚Ť─â la interior ╚Öi au transformat camera copilului ├«ntr-un fel de spa╚Ťiu de budoar.

Camera de joacă a băiatului este radical diferită de cea a fecioarei. Camera este decorată într-un stil mai modern și poartă o amprentă de masculinitate brutală.

Dormitorul p─ârin╚Ťilor este ├«mp─âr╚Ťit ├«n dou─â zone. ├Än spatele c─âp─ât├óiului se afl─â un dulap spa╚Ťios, care nu este vizibil din dormitor ╚Öi nu aglomereaz─â spa╚Ťiul.

Baia ╚Öi toaleta pentru oaspe╚Ťi cu sp─âl─âtorie au fost proiectate ├«n acela╚Öi stil, dar ├«n culori diferite. Baia de oaspe╚Ťi are gresie ╚Öi faian╚Ť─â burgund─â de la Petracer's.

Baia principală este vopsită în culori mai liniștite. Cada de baie este încastrată într-un podium și este prevăzută cu o scară.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: