Apartament cu 4 camere în stil englezesc: proiect realizat de Anna Vladimirova

Dacă vă place tapetul cu modele subtile, un șemineu confortabil și o mulțime de lemn în interior, stilul englezesc este pentru dvs. Acest interior salută mobilierul și orice obiecte moștenite.

Cel mai important element al camerei de zi a unei case englezești este șemineul cu un portal din piatră sau marmură. Pe ambele părți ale șemineului sunt vitrine concepute pentru a stoca veselă frumoasă sau o colecție rară.

Informații despre apartament: 4 Dormitor apartament.

Proprietarii de apartamente: familie de trei persoane.

Dorințele clienților: funcționalitate maximă.

Planurile de etaj ale unui apartament cu patru camere.

Planificarea apartamentului cu patru camere a fost realizată pe baza tuturor dorințelor clienților. Principala cerință a fost de a crea un interior cât mai funcțional. Rezultatul este o sufragerie separată pentru mesele formale. Dormitorul principal are o zonă separată pentru un dressing și o baie personală. Spațiu de lucru separat în dormitor. Dispunerea apartamentului cu patru dormitoare arată că limitele dintre spațiile publice sunt foarte neclare. Holul și camera de zi sunt conectate prin două deschideri, iar toate ușile dintre bucătărie, sufragerie și camera de zi au inserții de sticlă.

Stilul interior este cel al unei case ancestrale englezești, ușor modernizat pentru a răspunde cerințelor moderne. Rămâne tradițional ca partea inferioară a pereților din zona de living să fie placată cu lambriuri din lemn, să se aleagă un tapet cu un design fin pentru dormitorul principal, să se folosească mobilier din stejar masiv și un tavan cu casete. Un element indispensabil al unei case englezești șemineu- instalat în sala de mese. Încadrată de un portal de marmură, cu flacără reală și nu electrică, creează o atmosferă deosebit de confortabilă. O mare atenție este acordată textilelor: combinația de imprimeuri mici și dungi, material simplu și modele care repetă modelul de pe tapet Toate acestea creează o interacțiune foarte complexă de texturi diferite.

Citește mai mult  Plat pentru un iubitor de muzică: design de AI Studio

Modernizarea stilului este exprimată într-un aspect netradițional al TV-zonei televizorul a fost închis într-o ramă de baghetă aurită.. și utilizarea spoturilor încastrate în tavanul casetat.

Ușile de stejar, o oglindă fină și un panou frumos reliefat în holul de intrare fac ca interiorul și oamenii care locuiesc acolo să iasă imediat în evidență.

Schema de culori liniștită din camera de zi este accentuată de o tapiserie impresionantă, așa-numita "milfleur" – O mie de culori. Imitație a faimoasei lucrări gotice târzii "Doamna cu unicornul" se integrează perfect în stilul interiorului.

Mare atenție la tavan. În camera de zi, acesta este încadrat de chesoane, cu spoturi încorporate. Televizorul amplasat într-o ramă aurie grea arată ca o operă de artă alături de oglinzi și tablouri.

Ferestrele sunt decorate cu jaluzele englezești care, atunci când sunt trase în sus, se întind în valuri umflate.

Peretele care separă bucătăria de sufragerie este încadrat de un portal înalt. Decorul portalului repetă modelul foilor de ușă. Ușile dintre sufragerie, bucătărie și camera de zi sunt transparente, cu multiple geamuri mici de sticlă.

Patul se află pe un podium jos care separă zona de dormit de birou. Ușile amplasate simetric duc la garderobă și la un WC separat.

Frumoasele muluri de pe tavan reflectă modelele ramei de aur. Unitatea interiorului este subliniată de mobilierul, ușile și plintele alese cu grijă, care se potrivesc nu doar cu stilul, ci și cu culoarea lemnului.

Baia comună este construită cu o combinație de piatră naturală și mozaicuri, iar pe pereți plouă cu aur.

Forma aerodinamică a băii evidențiază aspectul original al toaletei. Atunci când decorați baia, este important să nu faceți o greșeală în alegerea robinetelor, a accesoriilor de baie, a corpurilor de iluminat și a mânerelor de ușă, deoarece toate trebuie să fie în aceeași gamă de culori.

Citește mai mult  Ca în Alpi: o cabană într-un sat de lângă București

O schemă de culori mai discrete pentru baia principală. O bandă de dale decorative în stil general, cu modele fine, este imprimată în mijlocul peretelui.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: