Apartament cu pereți despărțitori din sticlă: Proiectare în studioul de cuburi

Interiorul restrâns, unde luxul este discret și se manifestă în detaliu: corpuri de iluminat de perete rafinate pentru dormitor, suprafețe lucioase, mobilier personalizat de înaltă calitate.

Instalații spectaculoase pentru un dormitor din interiorul unui apartament de la studioul "Design in Cube", un proiect câștigător al concursului "Best Apartment Design" din cadrul Săptămânii Internaționale a Modei

București 150 mp apartament pe Novy Arbat. m este decorat în alb, în culori calde. Elementele negre contrastante cu stropi de auriu, combinate cu materiale naturale și mobilier complicat, adaugă trăsături clare ale stilului art deco. Motivele clasice sunt prezentate în coloanele corintice, pernele cu imprimeuri arhitecturale și vitraliile monocrome. Amenajarea apartamentului include o zonă spațioasă de living-sufragerie-bucătărie, un hol, un dulap și o zonă privată: un dormitor, o baie și un birou. Particularitatea acestui interior constă în faptul că în locul pereților dintre camere sunt amplasate pereți despărțitori din sticlă decorați cu țesături. Împreună cu oglinzi mari și panouri în relief, acestea creează un joc interesant de lumini și umbre. Lumina, în general, joacă un rol special în designul acestui apartament- seara aruncă un voal cald și misterios peste camere. Apropo, candelabre și corpuri de iluminat de perete în dormitor a fost decis să cumpere în stilul art deco: se potrivește mai bine cu natura dualistă, echilibrul de stare de spirit al interiorului. Zonele private sunt decorate în tonuri apropiate de auriu și bej, care invită la o relaxare liniștită.

Citește mai mult  Interior scandinav de 21 mp. m: proiectul Viktoria Bondarchuk
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: