Apartament în fostul cămin: proiectul lui Ashot Hakobyan

Toată lumea își dorește să trăiască într-un spațiu decorat cu bun gust – indiferent dacă sunteți proprietarul unui apartament luxos sau al unei camere de cămin înghesuite. Dar este posibil să transformați un număr mic de metri pătrați într-un spațiu de locuit confortabil??

Clientul este ghidat de filozofia "Brevity is the sister of talent", care se reflectă în interiorul creat, unde minimalismul se învecinează cu funcționalitatea practică.

Informații despre apartament: 45 m² într-o casă cu panouri cu patru etaje din București, România, dimensiunea medie a acestei camere este de 45 m². m în
Clădirea cu 4 etaje a unui cămin departamental.

Proprietarul apartamentului: un tânăr și prietena lui.

Dorința clientului: adaptați camera la viața confortabilă a unei persoane moderne.

Dispunerea apartamentului după rearanjarea și fuzionarea a două camere diferite.

Acest apartament este situat într-un fost cămin oficial, unde locuiesc muncitorii companiilor de construcții de stat. După schimbarea statutului, rezidenții au primit permisiunea de a adăuga la bunurile lor temporare fie o bucătărie comună, fie o cameră adiacentă. Transformarea spațiilor a transformat, de fapt, căminul într-o clădire rezidențială cu drepturi depline, plină de garsoniere.

Ashot Hakobyan a fost abordat de tânărul arhitect, proprietarul apartamentului nou creat. A primit metri pătrați în plus de spațiu în bucătărie. Creșterea suprafeței a necesitat o transformare radicală a spațiului de locuit. Arhitectul a trebuit să decidă cum să amenajeze un apartament cu două camere de 45 de kilometri pătrați. m, astfel încât confortul să poată fi combinat cu o ambianță creativă.

Designerul a folosit cele trei reguli de bază ale arhitecturii, structură-funcție-formă artistică și arhitectură pentru lucrările sale. Și problema modului de amenajare a unui apartament cu două camere pentru muncă și o viață confortabilă a fost rezolvată. Spațiul de locuit a fost umplut cu linii curate, iar cantitatea de detalii decorative a fost menținută la un nivel minim libertate totală pentru munca creativă și un trai confortabil pentru tânărul proprietar.

Citește mai mult  Măreție în interior și în exterior: un apartament cu trei camere în stil imperiu stalinist

Combinația de culori și texturi trebuia să dea o impresie de aerisire și lejeritate, dar în același timp să fie naturală și caldă. Prin urmare, s-a dat prioritate cremului și albului, diluate cu paleta lemnoasă caldă a stejarului. În ciuda faptului că în interior a fost folosit mult alb, interiorul nu pare rece și totul datorită adăugării de culori și texturi calde.

Hol de intrare. Deoarece nu exista spațiu pentru un hol în apartament, s-a decis să se creeze o mică nișă în care să se potrivească un dulap, un sistem pentru depozitarea pantofilor și a hainelor casual și o oglindă.. pentru a mări vizual spațiul.

Camera de zi. Înainte de modificări, dormitorul era înconjurat de o verandă mare, pe care designerul a transformat-o într-o adevărată zonă de living și de luat masa. Între canapea și zona de televizor se află o masă confortabilă pentru două persoane. Vă rugăm să rețineți.. Practic, toate mobilierul de dulapuri încorporate nu are mânere, ceea ce este în concordanță cu conceptul general al interiorului numai linii și forme curate.

Bucătărie. Bucătăria este, de asemenea, minimalist- Alb lucios plus fronturi oarbe. Articolele albe sunt ascunse de ochii oamenilor: frigiderul încorporat este ascuns într-un colț, iar mașina de spălat este ascunsă sub blatul de lucru de lângă chiuvetă.

dormitor. Anterior, intrarea în dormitor avea o fereastră și o ușă, dar după modificări, o bibliotecă, care, datorită "deschiderii" sale, a preluat acest spațiu nu blochează lumina zilei în cameră. Colț de lucru organizat lângă rafturi. Rolul dispozitivelor de iluminat sunt spoturi încastrate cu o funcție de rotire a sursei de lumină, care este foarte convenabil pentru tavane joase.

Citește mai mult  Apartament în stil loft pentru un cuplu tânăr: designer Katya Korchinova

Baie. Baia are o tavă de duș, o chiuvetă modernă și o toaletă suspendată pe perete, cu o nișă deasupra pentru depozitarea produselor de baie și de îngrijire.

Un proiect al designerului Ashot Hakobyan participant la concursul "Cel mai bun design 3D al unui apartament de până la 70 de metri pătrați". " la .

Vezi mai multe modele plate

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Andrey Yeksarev Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de Le Atelier Interiorul apartamentului din proiectul realizat de "Art-Design Studio of Yury Zubenko"
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: