Apartament în stil pirat: Designer Ksenia Rozantseva

Uneori, ideile nu vin acolo unde te aștepți să vină. Destul de neașteptat stilul camerei copiilor definește designul întregului apartament.

Designul interior al apartamentului realizat de designerul Ksenia Rozantseva este participant la concursul "Cel mai conceptual interior: o idee strălucitoare"

Un apartament decorat în același stil, dar atât de original.. ocazie rară. Această fotografie a unei camere elegante pentru copii a fost punctul de plecare pentru un întreg apartament. Clienții au vrut ceva neobișnuit, romantic – Camera copiilor este o cameră a piraților, o poveste din romanul "Insula comorilor" a devenit istoria individuală a apartamentului ca întreg. Stilul piraților a fost transformat într-un stil "englezesc" mai larg tematica pentru restul camerelor. zona de intrare și bucătăria sunt dedicate unei plimbări pe străzile vechii Londre. Culoarea roșie a bucătăriei amintește de cabinele telefonice tradiționale din Londra, iar mobilierul este realizat din lemn special învechit, care amintește de obiectele din celebrele pub-uri londoneze. Baia este total subordonată temei maritime: corpuri de iluminat cu meduze "nisipoase" și "spumos" texturi de gresie, panouri cu imagini din lumea subacvatică.. totul are ca scop crearea unei iluzii de scufundare pe fundul oceanului.

Un proiect realizat de designerul Ksenia Rozantseva concurent pentru "Cel mai conceptual interior: o idee strălucitoare"

Citește mai mult  Garsonieră cu două camere pentru o familie de patru persoane: designer Olga Merkulova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: