Apartament la etajul 50 al orașului București: designerul Larisa Talis

Mobilier și decor minimalist, interior alb-negru și spațiu aerisit în afara ferestrei apartamentului în stil european, cu un pat rotund și fotolii suspendate.

Proiect de amenajare interioară în stilul minimalismului realizat de designerul Larisa Talis – participant la concursul "Best Apartment Design"

Clientul a optat pentru un stil european modern, caracterizat aproape în mod inerent de ferestrele panoramice din apartament. Viața la etajul 50, potrivit autorilor proiectului, sugerează o dragoste de libertate, vederi frumoase și aerisirea spațiului atât în afara ferestrei, cât și în interiorul apartamentului. Ferestrele franceze din apartament sunt perfect completate de mobilierul rotund. La cererea tinerei soții, în camera de zi există scaune cu bile suspendate, în dormitor un scaun rotativ și în camera de zi un pat rotund. Punctul focal al spațiului este zona combinată de living, sufragerie și bucătărie, sau mai degrabă canapeaua originală din acest spațiu, formată din perne voluminoase din piele neagră pe o bază dreptunghiulară albă. Aproape peste tot în apartament sunt ferestre de la podea la tavan, ceea ce subliniază designul interior european discret. Bucătăria este separată de camera de zi printr-o insulă și este ascunsă în spatele unor fronturi negre lucioase. Masa de luat masa este lângă camera de zi. La micul dejun, puteți admira orașul și priveliștea de la ferestrele de la podea la tavan din apartament. Contor de bar și scaune O zonă romantică deosebită în fotografia unei ferestre franceze din apartament. Negru în camerele private subliniază puritatea albului și contrastează cu spațiul aerisit din afara ferestrei cu densitatea sa. Singura excepție de la schema de culori alb-negru designul podelei. Este realizat din scânduri late și lungi din lemn de sapele african.

Citește mai mult  Paris: un studio de 23 mp.

Un proiect realizat de designerul Larisa Talis Cel mai bun concurent de design de apartament

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: