Apartament pe Taganka: construirea celui de-al doilea nivel

Proprietarii de apartamente cu tavane ├«nalte pot alege dac─â s─â se bucure de "aerul" suplimentar deasupra capului lor sau s─â ├«ncerce s─â adauge mai mult spa╚Ťiu util prin amenajarea primului etaj. De asemenea, cele dou─â op╚Ťiuni pot fi combinate prin transformarea doar a unei p─âr╚Ťi a apartamentului ├«n duplex, a╚Öa cum se ├«nt├ómpl─â ├«n proiectul designerilor de la Studio Domestic.

Informa╚Ťii despre apartament: Apartament ├«ntr-o fost─â cas─â de oaspe╚Ťi pe strada Taganka din Bucure╚Öti

Designerii de la Studio Domestic au folosit 150% din spa╚Ťiul destul de modest al apartamentului. Camera de zi este conectat─â la sufragerie, ├«n care se deschide buc─ât─âria mic─â. Dormitorul este ├«mp─âr╚Ťit ├«n dou─â jum─ât─â╚Ťi, cu un al doilea nivel construit peste una dintre ele pentru pepinier─â. O zonare clar─â ╚Öi o alegere inteligent─â a surselor de lumin─â au p─âstrat fiecare camer─â confortabil─â ╚Öi confortabil─â.

Atunci c├ónd se ia ├«n considerare orice, cel mai frumos design plat, nu uita╚Ťi rolul important jucat de lumin─â – se poate minunat "ridica" sau "cobor├«" tavane, face o camer─â deschis─â sau ├«n camer─â. ├Än acest interior, lumina este at├ót un mijloc de zonare a spa╚Ťiului, c├ót ╚Öi unul dintre elementele principale ale decorului. At├órn├ónd jos deasupra mesei de luat masa, un candelabru cilindric semitransparent foarte frumos creeaz─â o atmosfer─â moale ╚Öi ├«n acela╚Öi timp relaxat─â a unei vacan╚Ťe ├«n familie. Luminile de deasupra canapelei dau un efect dramatic sufrageriei ╚Öi netezesc grani╚Ťa dintre perete ╚Öi tavan, "deschiz├ónd" spa╚Ťiul ├«n sus, departe de planul restr├óns.

Peretele din spatele canapelei a fost tapi╚Ťat pentru a ad─âuga o atmosfer─â confortabil─â ╚Öi deta╚Öat─â zonei de living. Culoarea violet intens ╚Öi tapi╚Ťeria de catifea a canapelei sunt deosebit de atractive pe fundalul alb. O oglind─â mare ╚Öi ni╚Öe acoperite cu tapet cu modele ofer─â mai mult─â profunzime ╚Öi contrast cu pere╚Ťii simpli, de culoare deschis─â.

Cite╚Öte mai mult  Oferta

Oglinda ├«mpodobe╚Öte, de asemenea, peretele opus "├«n sufragerie". Oglinzile sunt un instrument favorit al designerilor; ele nu numai c─â l─ârgesc spa╚Ťiul, dar ├«l fac ╚Öi mai interesant: le ve╚Ťi vedea ├«n orice fotografie a unei case sau a unui apartament frumos. Dou─â ferestre ├«n peretele de deasupra, una l├óng─â cealalt─â, permit luminii s─â intre ├«n camera copiilor. Cele mai simple scaune au un aspect elegant cu huse albe – o modalitate u╚Öoar─â de a schimba orice pies─â de mobilier.

Mobilier ├«ncorporabil alb, cu o suprafa╚Ť─â lucioas─â, care se integreaz─â ├«n restul buc─ât─âriei ╚Öi care nu va p─ârea voluminoas─â. Regula de baz─â ├«n buc─ât─âriile moderne din apartamentele mici este c─â tot ceea ce poate fi montat ar trebui s─â fie integrat, ascuns ╚Öi izolat cu u╚Öi. Aceasta aduce un sentiment special de ordine ├«n "blocul de utilit─â╚Ťi". Un ╚Öor╚Ť mai ├«ntunecat face ca buc─ât─âria s─â fie mai pronun╚Ťat─â.

Masa din buc─ât─ârie ar putea fi folosit─â pentru o gustare sau pentru lucru; ar putea fi folosit─â pentru ambele. Ochiul nu este atras de perete: un lucru bun pentru ochi, deoarece distan╚Ťa focal─â se schimb─â, dar ╚Öi pentru suflet, deoarece este pl─âcut s─â savurezi o cafea admir├ónd cerul ╚Öi copacii din spatele geamului. Frumoasele interioare moderne moderne de apartament sunt adesea organizate ├«n jurul unui peisaj ├«n afara ferestrei, iar ├«n casele scandinave nu exist─â perdele deloc.

Treptele din camera de zi duc la camera copiilor de la primul etaj. Sc─ârile pot fi acoperite cu tampoane speciale antiderapante pentru o siguran╚Ť─â sporit─â.

O fereastră în peretele adiacent scării rezolvă mai multe probleme importante: peretele nu pare gol; scările par ușoare și aerisite pe fundalul "deschis"; dormitoarele din spatele peretelui primesc iluminare suplimentară.

Cite╚Öte mai mult  Cas─â de v├ón─âtoare din lemn: proiectul Elenei Zorina

Camera este o intersec╚Ťie atomizat─â de planuri. Camera este ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n mod conven╚Ťional ├«n dou─â p─âr╚Ťi, iar una dintre p─âr╚Ťi nu este longitudinal─â, ci transversal─â. Fiecare camer─â prime╚Öte jum─âtate din fereastr─â.

Dulapurile sunt instalate ├«n dormitor pe tot peretele, astfel ├«nc├ót problema spa╚Ťiului de depozitare este rezolvat─â. U╚Öile str─âlucitoare ale dulapurilor reflect─â lumina, cre├ónd o senza╚Ťie de spa╚Ťiu.

A╚Öa cum a fost conceput de c─âtre designeri, tavanul de la primul etaj este situat deasupra patului, dar partea camerei cu o fereastr─â mare r─âm├óne "de dimensiuni normale", ├«nalt─â. Prin urmare, dormitorul este luminos ╚Öi aerisit. ├Än decor sunt folosite tonuri neutre ╚Öi calme, iar farmecul decora╚Ťiunilor const─â ├«n contrastul dintre diferitele texturi ale textilelor.

Camera pentru copii are un pat, o mas─â de activit─â╚Ťi ╚Öi spa╚Ťiu de depozitare. Nu exist─â senza╚Ťia de ├«nghesuial─â, deoarece camera este separat─â de zona adiacent─â doar de un gard transparent. Lumina intr─â ├«n camer─â din trei p─âr╚Ťi.

Principalul "erou" din această cameră este un dulap roșu aprins. O astfel de provocare coloristică este destul de acceptabilă pe fondul general neutru, mai ales la un copil, unde domnește veselia și energia. O idee amuzantă este de a numerota dulapurile, astfel încât tânărul stăpân sau stăpână a camerei se va obișnui rapid să păstreze ordinea și să facă și calcule.

Podele cu gresie din lemn se simt "cald". O oglind─â supradimensionat─â ╚Öi un mozaic lucios, de culoare deschis─â, par s─â disperseze pere╚Ťii. De asemenea, un iluminat corect v─â ofer─â mai mult spa╚Ťiu – ├«n b─âile mici, merit─â s─â oferi╚Ťi c├óteva puncte de lumin─â. WC-ul suspendat pe perete, lavoarul ╚Öi zonele de depozitare permit economisirea spa╚Ťiului: cu c├ót sunt mai pu╚Ťine obiecte pe podea, cu at├ót baia pare mai spa╚Ťioas─â.┬á Forma plat─â a rezervorului ├«ncorporat ├«n WC este, de asemenea, un adev─ârat economizor de spa╚Ťiu.

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu o camer─â de zi spa╚Ťioas─â: designer Ksenia Yeloeva

Designuri plate luminoase

Interiorul apartamentului din proiectul realizat de designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect al studioului de design ToTaste Interior dintr-un proiect realizat de un designer
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: