Apartament pentru o familie cu un copil: designer Oleg Kaplunov

Nimic pretențios. O atmosferă confortabilă și primitoare este creată prin utilizarea abilă a luminii, a culorilor și a detaliilor care atrag atenția.

Proiectul designerului Oleg Kaplunov este participant la concursul "Cel mai bun design de apartament"

Apartament pentru o familie de trei persoane cu o suprafață utilă de 100 mp și o suprafață utilă de 80 mp.Un apartament cu o înălțime de 3,2 metri și tavane înalte este situat în centrul orașului Ryazan. Lucrările de flat design se bazează uneori pe o cerere foarte simplă, dar sensibilă, din partea clientului: să fie ușor să păstrezi lucrurile ordonate și ordonate. Aceasta a fost, de asemenea, una dintre principalele cerințe în acest caz. Zonificarea spațiului este un început comun în proiectele de renovare, iar aici bucătăria și camera de zi sunt separate de un perete despărțitor din sticlă și gips-carton. O mulțime de scenarii de culoare și lumină pentru a schimba percepția spațiului. Corpurile de iluminat de tavan reglabile și benzile LED full color sunt "colorate" aici și acolo lumină în violet și alte nuanțe moi, care creează o atmosferă de confort, relaxare și un pic de mister. în același timp, coridorul în același timp, în stilul de mansardă rămâne restrâns și austeră. Designul plat cu sisteme de depozitare încorporate facilitează păstrarea lucrurilor în ordine și ordonate. Astfel de sisteme au fost instalate și în acest apartament.

Proiectul designerului Oleg Kaplunov Câștigătorul concursului pentru cel mai bun design plat

Citește mai mult  Un apartament cu trei dormitoare cu o cameră multifuncțională pentru copii: design de Iryna Zavertalyuk
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: