Apartament studio în stil loft de Maria Kashtanova

Stilul loft a fost folosit inițial pentru a decora fabricile industriale, transformate în locuințe. Designerul Maria Kashtanova este sigur că un loft modern confortabil poate fi creat chiar și într-un apartament standard.

Principalele caracteristici ale stilului loft sunt zidăria de cărămidă și un spațiu deschis împărțit în zone de lumină și mobilier.

Informații despre apartament: Un apartament cu un dormitor într-o clădire nouă de 38 mp. .

Proprietarul apartamentului: un tânăr.

Dorințele clientului: interior elegant, funcțional și confortabil pentru locuit și divertisment.

Schema unei garsoniere după conversie.

Clientul a contactat studioul de design Maria Kashtanova cu o întrebare clar definită.. Mobilier strict minimalist pentru un apartament studio? Designerul Maria Kashtanova a sugerat adăugarea trăsăturilor caracteristice stilului loft la interiorul laconic. Pentru pereți se folosesc imitații de cărămidă, se dărâmă pereții inutili și se creează un scenariu de iluminat sofisticat Separat pentru fiecare zonă.

Contrastul dintre întuneric și lumină și combinația de zidărie cu linii drepte stricte au transformat apartamentul într-o adevărată locuință masculină. Conform conceptului ales, bucătăria a fost izolată ușor cu un perete despărțitor glisant, care poate fi îndepărtat dacă este necesar, unind vizual cele două încăperi separate. Singura întrebare rămasă în suspensie este cum să mobilați corespunzător o garsonieră.

Designerul a sugerat să se folosească mobilier ușor, care să nu încarce vizual spațiul. Împreună cu iluminatul, a adăugat căldură și luminozitate interiorului.

Perdele grele întunecate "ecou" zidărie de cărămidă de aceeași nuanță.

În plus față de masa de luat masa, bucătăria are un bar pentru micul dejun. Poate fi folosit pentru o gustare rapidă și ca o trambulină pentru băuturi în timpul petrecerilor.

Citește mai mult  O cameră dublă pentru mamă: un studiu în nuanțe de gri și galben

Un perete despărțitor glisant separă bucătăria de camera de zi. Designul modern al ușii se integrează ușor în interiorul contemporan.

Bej și maro coexistă armonios în baie.

Țevile ascunse în spatele unei cutii ridicate și o toaletă suspendată au facilitat curățarea în cameră.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: