Apartamentul de tip duplex cu zonă de luat masa pe acoperiș: design de Alla și Maxim Zaitsev

Mulți oameni visează să locuiască într-o casă a lor, dar să fie în același timp în zona metropolitană. Acest apartament are tot ceea ce aveți nevoie pentru a trăi, inclusiv o grădină și spațiu pentru jocuri în aer liber pentru copii.

Amenajarea interioară a apartamentului de la nivelul 3: colț de luat masa și zonă de observare a panoramei orașului de la etajul 25.

Informații despre apartament: Apartament cu 4 camere de 345 mp. m, cu acces la acoperișul operabil, este situat la ultimele etaje ale unei clădiri de 24 de etaje din cărămidă-monolitic din cartierul de sud-vest al orașului Sankt Petersburg.

Proprietarii apartamentului: familie formată din părinți, doi copii și o bunică.

Dorințele clientului: Mobilier în stil american și scandinav de țară, cameră în stil pop-art pentru o fiică adolescentă, utilizarea funcțională a întregului apartament.

Plan de amenajare a mobilierului și a instalațiilor sanitare în duplex.

Acest apartament imens ar putea înlocui o casă privată, deoarece are de toate, inclusiv o saună, un loc de joacă pentru copii și chiar o grădină de iarnă. Reamenajarea pune la dispoziția proprietarilor apartamentului 20 de camere funcționale cu o zonă privată pe două niveluri. Au fost folosite elemente de stil country american și scandinav. Pentru a mări spațiul de locuit, toate logiile au fost izolate, iar o parte din ( unitățile de ferestre din bucătărie și living ) au fost înlocuite cu portaluri din sticlă colorată care lasă să intre mai multă lumină.

La nivelul 3.. Acoperișuri care pot fi întreținute lounge, loc de joacă pentru copii și zonă de relaxare pentru adulți cu bar, saună și zonă de plajă. Construcția acoperișului era deja aglomerată, dar a fost ulterior folosită ca suport pentru profilele de geamuri din camera de zi. Structurile rămase au fost transformate într-o casă de joacă și o zonă de depozitare cu un acoperiș verde.

Citește mai mult  Un dormitor cu două camere într-o casă din seria 96: Design de Anton și Anna Lebedev

Scara incomodă existentă, cu trepte în jos, a fost transformată într-o scară ergonomică, cu două trepte Va avea un lift în viitor. Apartamentul a fost dotat cu un sistem de casă inteligentă, ceea ce a făcut ca locuința să fie neobișnuit de confortabilă.

Spațiul de sub scări este folosit ca spațiu tehnic. Primele trei trepte ale scării sunt rafturi extensibile.

Când familia vrea să cânte la un pian cu coadă albă ca zăpada, sufrageria se transformă în cameră de muzică.

La primul nivel a fost amenajată o cameră de divertisment modernă în stil rustic scandinav.

Bucătăria este decorată într-o culoare răcoritoare de fistic, care se armonizează perfect cu camera de zi albastră. Mobilier alb combină ambele zone.

Pereții bucătăriei sunt pictați artistic vederi ale vechiului Sankt Petersburg.

Balconul face legătura între bucătărie și camera de zi și poate fi accesat prin intermediul unor uși înalte de sticlă pliabile. Balconul este împărțit în două zone, una cu un bar, cealaltă cu o priveliște minunată asupra orașului și cealaltă cu o bibliotecă.

Camera fiicei făcută în stil pop-art izbitoare.

Pereții camerei de copii sunt decorați cu un portret mare al doamnei din cameră și cu multe oglinzi în formă.

Camera fetei este împărțită în mai multe zone: un dormitor, o cameră de oaspeți și un spațiu de lucru pe balconul izolat.

Camera de duș este în concordanță cu stilul de bază al apartamentului stil country optimist.

Sala servește ca legătură de legătură între toate camerele. O schemă de culori contrastante adaugă farmec camerei.

Soția a vrut un dormitor luminos în roz, soțul a insistat pentru o cușcă și o culoare de cafea. Stilul country le combină pe amândouă.

Citește mai mult  Un interior plin de culoare în stil scandinav: design de Design Tochka

Din dormitorul principal se poate ajunge în grădina de iarnă, unde se află un birou.

Din seră, un pasaj duce la camera bunicii și a nepotului ei de trei ani.

În camera pentru bunica și copilul au instalat un set de joacă sub forma unei nave care navighează spre o insulă.

Această parte a camerei pentru copii de 25 de metri La bunica.

Ornamentele florale luminoase, corpurile de iluminat elegante și cada pe picioare fac ca baia să fie romantică și caldă.

Designul saunei este simplu și laconic, alcătuit dintr-o combinație de două culori de lemn de frasin.

Spațiul deschis de pe acoperișul operabil este format dintr-o zonă de plajă și un bar panoramic; perimetrul este plantat cu plante perene .

Părinții nu trebuie să se îngrijoreze de siguranța micuților atunci când se joacă pe acoperiș Pereții despărțitori sunt înalți.

Vezi alte proiecte de apartamente

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer Interiorul apartamentului din proiectul realizat de designer Acest proiect de amenajare interioară realizat de Suto Interior Architects
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: