București Apartament cu două dormitoare de poveste

Apartamentul, cu o suprafață de 75 de metri pătrați, designerii de la HomeLab Studio trebuiau să îl împartă funcțional în părți – camera de zi și zona de bucătărie, camera copiilor pentru doi copii și dormitorul proprietarilor.

Locație: București

Metrage: 76,64

Număr de camere: 2

Înălțimea tavanului: 2,85

StilMediterană

Designerii au gândit o zonă combinată de bucătărie și living, o cameră izolată pentru copii și o cameră de studiu, pe care au transformat-o din balcon. În timpul reamenajării a fost deschisă o fereastră, iar spațiul mare a fost transformat în două zone funcționale independente. Bucătăria-salon este separată de camera copiilor printr-un design traforat O soluție spectaculoasă care vă permite, de asemenea, să faceți holul și camera de zi mai aerisită, dând aroma orientală.

Proprietara apartamentului, Maria Rotar, spune: "Ne plac cărțile. Noi citim mult și, deși nu aveam spațiu pentru cărți, a fost important pentru noi modul în care designerii au abordat această problemă. De asemenea, este foarte important pentru noi să existe o mulțime de sisteme de stocare. Ne-a plăcut soluția pentru hol – holul îngust și nefuncțional a fost transformat într-un adevărat obiect de artă, care a fost îmbunătățit vizual prin oglinzi în fața rafturilor.

Moscoviți oameni care prețuiesc confortul și timpul lor, locuitorii capitalei nordice iubesc totuși căldura, așa că sa decis să decoreze apartamentul în nuanțe calde de nisip cu adaos de turcoaz.

Punctul culminant al interiorului și elementul de legătură sunt plăcile ceramice din colecția Kiko de la Imola. A fost un fel de descoperire țiglă ca element decorativ într-un interior! Aduce greutate și stabilitate unui spațiu, dar și căldură. Deoarece plăcile sunt decorate sub forma unei imprimeuri de țesătură.

Citește mai mult  Cum să asortezi culorile în interior: 6 soluții inteligente

Băile merită o atenție specială. Pentru baia principală, au fost alese gresie și faianță din lemn de tec îmbătrânit de pe fundul oceanului. Ea a decorat zona de baie și zona de lavoar cu același decor în alte dimensiuni. Plăcile se reflectă în oglindă. Ceilalți pereți sunt îmbrăcați în gresie gri.

Mobilierul de sub chiuvetă este făcut la comandă și este o creație unică a designerului Olga Kachan.

Iluminatul decorativ din proiect este reprezentat de marca Henge și simbolizează unitatea familiei; forma circulară ca idee este prezentă și în alte elemente de interior.

Soluție de planificare:

Mărcile prezentate în cadrul proiectului:

Parchet laminat: Kronopol Senso de Conmetalcom, Constructresurs

Plăci de faianță: Urbicoot Abc.md

Tapet: Rash de Rafi-Decor

Lumină: Henge

Lumină tehnică: Ledmarket

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: