Cabană cu două etaje în eco-minimalism: proiect de Iryna Zawertalyuk

Alegând stilul de eco-minimalism pentru casa ta, vei obține un interior plin de aer, finisat cu materiale ecologice, cu un set minim de mobilier.

Un interior luminos, care nu este aglomerat cu mobilier, pare întotdeauna mai spațios și mai aerisit.

Informații despre casă: Casă de 200 mp pe două etaje. m în
. Muranovo din districtul Pushkinsky.

Proprietarii de apartamente: tată, mamă și fiică.

Dorințele clienților: funcționalitate și simplitate.

Dispunerea unei cabane cu două etaje.

Principala cerință pentru cabana, unde familia își petrece weekend-urile și vacanțele- este amenajarea convenabilă a casei, funcționalitatea maximă a fiecărei camere și simplitatea decorului. Interiorul este foarte luminos nu numai prin utilizarea de materiale de finisare de culoare deschisă, ci și printr-un număr mare de ferestre. Casa dispune de patru dormitoare, dintre care două sunt dormitoare pentru oaspeți și o zonă mare comună de luat masa și de divertisment

Un interior ușor, nu aglomerat cu mobilier, se simte întotdeauna mai spațios și mai aerisit.

Informații despre casă: O căsuță cu două etaje de 200 mp pe două etaje. m în
. Muranovo din districtul Pushkinsky.

Proprietarii apartamentului: Tată, mamă și fiică.

Dorințele clienților: Simplitate și funcționalitate.

Un plan de etaj al unei căsuțe cu două etaje.

Cerința de bază pentru o casă de familie, unde familia își petrece weekend-urile și sărbătorile- Este o dispunere convenabilă a casei, funcționalitatea maximă a fiecărei camere și simplitatea soluțiilor decorative. Interiorul este foarte luminos – nu numai prin utilizarea de materiale ușoare, ci și prin numărul mare de ferestre. Există patru dormitoare, dintre care două au baie privată camere de oaspeți și o zonă mare pentru a lua masa și a se relaxa împreună. Și ce modalitate mai bună de a scăpa de agitația orașului decât o vacanță cu prietenii în pădure?!

Citește mai mult  Lecții de Provence franceză: o cameră triplă pentru bunica Scufița Roșie

Numele satului "Forest Tale" a stat la baza conceptului de interior eco-minimalist. acest stil necesită în interior numai materiale naturale, o abundență de spațiu liber și laconism de detalii. Dar în afară de asta Legătura cu natura din afara ferestrei ar trebui să fie exprimată la maximum. De aceea, camera de zi de la parter are ferestre mari, cu perdele de tul de lumină pentru a intra în grădină (datorită dispunerii convenabile a casei! )puteți )deschide ușile franceze, peretele din scara este acoperit cu un tapet foto cu imaginea de lemn.

Integritatea interiorului este dată de o singură schemă de culori bazată pe o combinație de lemn și tonuri de gri, cafea și bej. Iar acest sentiment de unitate este accentuat de elemente individuale care se repetă în diferite încăperi. De exemplu, scândurile de lemn albesc decorează tavanul suspendat din camera de zi și din bucătărie, formează un valț deasupra patului din dormitorul de oaspeți de la parter și acoperă complet pereții din camera de oaspeți de la primul etaj. Corpuri de iluminat circulare cu diametre diferite decorează interiorul în dormitorul principal și în cel al oaspeților, precum și deasupra scării de la primul etaj.

. Și ce modalitate mai bună de a vă lua mintea de la agitația orașului decât o vacanță cu prietenii în pădure?!

Numele satului este "Forest Tale" Conceptul interiorului, proiectat în stilul eco-minimalismului. acest stil necesită doar materiale naturale în interior, mult spațiu deschis și detalii laconice. Dar mai mult decât atât.. legătura cu natura din afara ferestrei trebuie să fie cât mai pronunțată. Prin urmare, la parter, ferestrele mari din camera de zi sunt acoperite cu tul ușor pentru a ajunge în grădină ( datorită dispunerii convenabile a casei! )se poate vedea prin ușile franceze deschise, iar peretele din fața scărilor este acoperit de un fototapet cu imaginea unei păduri.

Citește mai mult  Loft mediteranean în Barcelona: designerul Margarita Kashina

Coerența interiorului este dată de o schemă cromatică uniformă bazată pe o combinație de tonuri de lemn, gri, cafea și bej. Iar acest sentiment de unitate este subliniat de elementele separate care se repetă în diferite încăperi. De exemplu, o placă vopsită în alb decorează tavanul suspendat din camera de zi și din bucătărie, este făcută din baldachinul de deasupra patului din dormitorul de oaspeți de la parter și a tapițat complet pereții din camera de oaspeți de la primul etaj. Corpuri de iluminat circulare cu diametre diferite decorează dormitorul de oaspeți și cel principal, precum și scara de la primul etaj.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: