Camera de zi într-un apartament cu surprize: Designer Alla Averina

Un perete desp─âr╚Ťitor curbat din mijlocul camerei de zi a fost transformat ├«ntr-un birou secret, iar mobilierul modern a creat o atmosfer─â inconfundabil─â ├«n ├«mprejurimi antice. Metamorfoza stilului Provence, unde chiar ╚Öi tapetul din dormitor este acum reinterpretat.

Proiectul livingului realizat de Alla Averina – participant la concursul "Best Apartment Design"

Stilul Provence francez, pe care designerul Alla Averina l-a luat ca baz─â pentru decorarea unui apartament de 165 mp. m, s-a schimbat ├«n procesul- Camera a fost f─âcut─â mai func╚Ťional─â, modern─â ╚Öi original─â ├«n acela╚Öi timp. Mobilierul tapi╚Ťat luminos, modelele non-standard ╚Öi o mul╚Ťime de obiecte personale ale proprietarilor, fiecare dintre ele av├ónd o poveste diferit─â ├«n spatele ei, au dat apartamentului o asem─ânare cu un sicriu antic. Una dintre surprizele interioare.. un mini-buc─ât─ârie, separat─â de camera de zi printr-o parti╚Ťie ├«ndoit─â ╚Öi un paravan glisant.

Foto tapet pentru dormitoare nu este cea mai caracteristică trăsătură a stilului provensal, dar în acest caz, ele au ajutat la crearea unei atmosfere adecvate în zona de lounge. Un mic model floral pe un fundal albastru acest tapet pentru dormitoare creează o atmosferă rece și liniștitoare.

Cite╚Öte mai mult  Interiorul buc─ât─âriei ╚Öi al camerei de zi ├«n culori de ciocolat─â: Designer Marina Shisterova
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: