Camera de zi pentru recep╚Ťii oficiale: designeri Veronika Zvereva Ivan ╚Öi Komogortsev

Vederea panoramică de la ferestrele de la penultimul etaj al unui complex de elită din Sankt Petersburg este folosită în mod activ în interiorul camerei de zi de lux. Panourile de perete din chihlimbar amintesc de coasta baltică.

Camera de zi, proiect de Veronika Zvereva ╚Öi Ivan Komogortsev – participant la concursul "Cel mai bun design de apartament" la

Apartamentul ilustrat aici este situat aproape de "sus" Complex reziden╚Ťial de lux "Montblanc" ├«n St. Petersburg. Ferestrele panoramice ofer─â o priveli╚Öte uimitoare asupra centrului ora╚Öului Acest detaliu c├ó╚Ötig─âtor joac─â un rol important ├«n interior. Camera de zi este destinat─â ├«n principal pentru recep╚Ťii formale ╚Öi trebuie s─â fie spa╚Ťioas─â ╚Öi solemn─â. R─âspunz├ónd la dorin╚Ťele clientului, designerii Veronika Zvereva ╚Öi Ivan Komogortsev au avut ├«n vedere demolarea pere╚Ťilor ╚Öi renovarea camerei de zi. Atunci c├ónd camerele de zi sunt renovate, se adaug─â adesea o loggie, iar aceasta este solu╚Ťia aici. Zona principal─â a camerei de zi.. fuziune opulent─â cu o predominan╚Ť─â a clasicilor. Renovarea camerei de zi implic─â, de obicei, o fuziune de stiluri, iar aceast─â tendin╚Ť─â a fost afi╚Öat─â pe deplin aici. Masa oval─â ╚Öi tavanul care ├«i repet─â forma cu ajutorul iluminatului, a traforajului ├«n stil Art Nouveau ╚Öi a unui candelabru mare din cristal de Bohemia sunt dominantele interioarelor. Trei pere╚Ťi portan╚Ťi care nu au putut fi demola╚Ťi au fost folosi╚Ťi pentru a crea canapele confortabile zone. Pere╚Ťii, placa╚Ťi cu onix de aur chihlimbar, ├«ncadra╚Ťi de pila╚Ötri clasici din ipsos, reprezint─â o alt─â decora╚Ťie a livingului. Zona de buc─ât─ârie de aici.. este, mai presus de toate, o caracteristic─â care nu ar trebui s─â atrag─â aten╚Ťia. Pe de alt─â parte, ╚Öi "culinar" spa╚Ťiul trebuie s─â se potriveasc─â cu stilul general al camerei de zi, cu o atmosfer─â de lux ╚Öi solemnitate. Acesta este motivul pentru care buc─ât─âria este minimalist─â, cu fronturi netede ╚Öi lucioase ╚Öi aparate ├«ncorporate. Totul de ├«nalt─â calitate ╚Öi scump. Renovarea camerelor de zi ├«nseamn─â s─â lucrezi cu aten╚Ťie cu scenariul de lumin─â, ca ├«n acest proiect. ├Än timpul zilei, spa╚Ťiul este inundat de lumin─â natural─â, iar seara, pe l├óng─â spoturi, sunt folosite corpuri de iluminat elegante. ├Än plus, pe timp de noapte, camera de zi este plin─â de lumin─â atmosferic─â, subliniind luxul rafinat al interiorului.

Cite╚Öte mai mult  Decorarea subsolului unei case deta╚Öate ├«n stil oriental: Designer Maria Afonina

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: