Casă mare cu trei etaje în regiunea Moscovei: designer Veronica Karpenko

Lucrările la acest proiect au început cu reproiectarea. Apoi a fost format un interior complex, combinând mai multe stiluri diferite. Materiale prețioase, precum marmura și stejarul, au fost folosite în decorare.

Planificarea unei case de țară, proiect realizat de Veronika Karpenko – participant la concursul "Cel mai bun interior: casă de țară, apartament"

Amenajarea tipică a unei case de vacanță necesită adesea un pic de muncă. Și, deși această casă de 750 de metri pătrați din regiunea Moscovei este una dintre cele mai. O simplă "dacha" nu face excepție. În timpul remodelării, bucătăria a devenit o cameră separată, sufrageria și camera de zi au fost extinse, în timp ce a doua lumină din camera de zi a fost eliminată, creând un birou la primul etaj. Astfel, designerul Veronika Karpenko a creat un design complet nou pentru o casă de țară.

Interiorul este proiectat într-un stil fusion, cu elemente clasice, high-tech, etno și art deco. Plafoanele sunt complexe, cu mai multe niveluri și iluminat cu LED-uri. Podele – marmură și stejar vopsit. Pereții sunt în principal în tonuri deschise, calme bej, gri, roz, albastru. În timpul creării proiectului de design, o atenție deosebită a fost acordată locurilor de relaxare sală de biliard și biliard. Aceste camere sunt decorate în tonuri de verde și maro, în tonuri de pământ.

Citește mai mult  Camera de zi în nuanțe violet: designer Elena Valeeva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: