Cum de a face o bucătărie-sufragerie într-un spațiu mic

Dacă aveți un apartament mai mult sau mai puțin spațios, ar fi înțelept să economisiți acest avantaj. O planificare inteligentă și un stil minimalist nu vor face ca apartamentul tău să arate prea aglomerat și fără gust. Aflați de la designerul Alexey Shibaev pe exemplul unui apartament într-o clădire nouă din București.

Proiectele de apartamente cu 3 camere rareori combină bucătăria și camera de zi într-un singur spațiu, și în zadar – astfel încât camera primește mai mult aer și lumină.

Proiectând un apartament cu trei dormitoare pentru o familie de trei persoane din București, Alexei Shibaev a avut mai multe obiective contradictorii: să facă camera cât mai spațioasă și să ofere cât mai mult spațiu de depozitare posibil. Astfel, minimalismul, care oferă spațiu pentru multe spații de depozitare fără a face camera prea aglomerată, a fost ales ca stil preferat. Acest efect este obținut prin absența decorațiunilor, a detaliilor superflue și a obiectelor mici – doar suprafețe plane și linii drepte, astfel încât spațiul să pară curat și spațios. Principalele decorațiuni ale unui interior minimalist Culori, texturi și soluții creative. Să vedem cum să le folosim corect, luând bucătăria ca exemplu.

7 trucuri care merită repetate

Vezi mai multe modele de bucătărie

Interiorul unei bucătării dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul bucătăriei dintr-un proiect al biroului de arhitectură ODS Laboratory Interiorul bucătăriei dintr-un proiect al arhitectului Vladimir Malashonk

Citește mai mult  O cameră dublă studio: design de Julia Klyueva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: