Cum să creezi un confort marin în centrul unui megalopolis?

Nu poți merge pe jos de la Kiev până la mare. Dar umplerea apartamentului cu spirit nautic este foarte posibilă. Cum? Vom căuta răspunsul în proiectul Mosenergy Design.

Soluția designerului. Acest apartament se întinde pe 3 nivele și acoperă o suprafață de 147 km pătrați. . A fost nevoie de patru luni pentru a dezvolta designul apartamentului, tot atâta timp cât a fost nevoie pentru a pune ideile în practică. O parte din mobilier a fost importată de la Ikea, iar unele piese de mobilier au fost comandate din Germania, Italia, Țările Baltice și Polonia. Unele dintre articole au fost făcute la comandă în Ucraina. Ideile de design pentru acest apartament au fost preluate din stilul Provence, modernizându-l ușor și adăugând detalii în stil maritim.

Apartamentul este împărțit în diferite zone. Camera de zi, sufrageria, bucătăria și baia de oaspeți se află la parter. Zona de bucătărie este separată de camera de zi printr-un perete despărțitor cu o fereastră. Al doilea nivel a fost decis să fie mai privat, cu dormitor, dressing, o mică terasă confortabilă, birou, baie principală și o cameră mare pe două niveluri pentru copii. La nivelul inferior al camerei pentru copii se află o zonă de joacă decorată în stil nautic. Astfel, fiecare membru al familiei a primit propriul "colț".

5 lucruri pe care ar trebui să le faci din nou

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: