Cum s─â planifica╚Ťi un mansard─â de ├«nalt─â tehnologie ├«n 43 de metri p─âtra╚Ťi

Pentru a transforma un apartament cu un dormitor ├«ntr-un apartament cu dou─â dormitoare, trebuie mai ├«nt├ói s─â-l transforma╚Ťi ├«ntr-o garsonier─â. A╚Öa a luat na╚Ötere proiectul "Loft: The Petersburg Version", realizat de designerul Maria Vasilenko. Garsoniera spa╚Ťioas─â are spa╚Ťiu pentru hol, living ╚Öi buc─ât─ârie/camer─â de dormit. Loftul minimalist ├«n stil petersburghez este str─âlucitor, dar rezervat ╚Öi sec, dar nobil.

Detalii despre apartament: garsonier─â 43 mp. ├«ntr-un nou complex reziden╚Ťial de pe insula Vasilievsky, Sankt Petersburg.

Dorin╚Ťele clientului: interior modern ├«n stil loft.

43mp ├«ntr-un nou complex reziden╚Ťial din Sankt Petersburg a devenit un teren de testare pentru designul interior al secolului XXI, realizat de designerul Maria Vasilenko. Ea a adoptat o abordare radical─â a muncii sale a d─âr├ómat to╚Ťi pere╚Ťii desp─âr╚Ťitori ╚Öi a unit buc─ât─âria-sufragerie ╚Öi dormitorul ├«ntr-o singur─â camer─â. Amenajarea unui mic apartament studio nu este destul de obi╚Önuit: 5,6 mp. . un vestiar mare a fost generos, dar a permis ca restul interiorului s─â se descurce f─âr─â dulapuri. Decor minimalist, lumin─â ╚Öi spa╚Ťiu maxim, c├óteva trucuri nea╚Öteptate de la ergonomie.. ╚Öi a fost creat un loft minimalist ├«n stil Sankt Petersburg. Totu╚Öi, aceasta din urm─â este sugerat─â cel mai mult de priveli╚Ötea de pe teras─â.

Un perete desp─âr╚Ťitor din oglind─â care separ─â zona de intrare de buc─ât─ârie extinde vizual spa╚Ťiul pe ambele p─âr╚Ťi. Ergonomie total─â – ╚Öi nu este nevoie de o oglind─â pe hol.
├Än buc─ât─ârie, zonele de lucru ╚Öi de luat masa sunt combinate. O mas─â lung─â cu plit─â integrat─â ╚Öi chiuvet─â este a╚Öezat─â pe un podium cu o zon─â de lucru de ├«n─âl╚Ťime adecvat─â pe o parte ╚Öi un bar ├«nalt pentru micul dejun pe cealalt─â parte.

Cite╚Öte mai mult  Rena╚Öterea teatral─â

Masa de buc─ât─ârie/sufragerie se afl─â ├«n centru ╚Öi formeaz─â centrul vizual ╚Öi conceptual al buc─ât─âriei. Aceast─â solu╚Ťie a condus la noi solu╚Ťii tehnologice: hota este suspendat─â de tavan, asem─ân─âtoare unei coloane, iar rafturile din sticl─â sunt, de asemenea, "suspendate". Toate aparatele se potrivesc ├«ntr-o mic─â unitate ├«ncorporat─â de-a lungul peretelui.

În acest

├Äntr-un interior constructivist, designul este subordonat func╚Ťionalit─â╚Ťii. Ave╚Ťi nevoie de prize de priz─â ├«n buc─ât─âria insulei? Iat─â-le, ├«ncorporate ├«n tabel. Prizele sunt ├«mpinse ├«n─âuntru atunci c├ónd nu sunt necesare.

Farmecul high-tech combin─â texturi str─âlucitoare de metal, sticl─â, piatr─â lustruit─â, fronturi lucioase, oglinzi ╚Öi pere╚Ťi maturi, peria╚Ťi. ├Än afar─â de func╚Ťia decorativ─â, toate suprafe╚Ťele lucioase ╚Öi reflectorizante lucreaz─â pentru a cre╚Öte volumul camerei ╚Öi pentru a multiplica cantitatea de lumin─â.

Interiorul unui mic apartament studio poate face cu u╚Öurin╚Ť─â f─âr─â candelabre ╚Öi alte tipuri de iluminat centralizat. Prin tavanul apartamentului exist─â dou─â ╚Öine paralele, pe care sunt at├órnate spoturi luminoase, ceea ce este destul de ├«n spiritul loftului. Exist─â surse de lumin─â suplimentare ├«n fiecare zon─â func╚Ťional─â a apartamentului.

Pere╚Ťii gri ╚Öi albi sunt echilibra╚Ťi de culori calde

Dormitorul-salon are doar un minim de elemente func╚Ťionale: o canapea extensibil─â, un raft mare ╚Öi un televizor. ├Än ciuda mobilierului minimalist, camera pare confortabil─â datorit─â culorilor calde ╚Öi a texturilor moi ╚Öi naturale. U╚Öile glisante din sticl─â duc la un garderob─â mare.

├Än baie, hi-tech-ul sever este ├«ndulcit de detalii din lemn – un piedestal pentru chiuvet─â ╚Öi o bibliotec─â. Liniile rotunjite de obiecte sanitare albe ca z─âpada se deta╚Öeaz─â pe fundalul unor pl─âci colorate de neuitat.

Caracteristica tehnologic─â la mod─â este un robinet cromat care "curge" din oglind─â. Un joc de texturi face ca articula╚Ťiile s─â fie practic invizibile.

Cite╚Öte mai mult  Pe aripile v├óntului

Accesoriile de baie lucioase contrasteaz─â cu gresia mat─â. Bijuteria din camer─â este un radiator vertical mare, aproape un obiect de art─â.

Modele plate la mod─â

Interiorul unui apartament dintr-un proiect al arhitectului Serghei Makhno Interiorul unui apartament dintr-un proiect al firmei de arhitectur─â Le Atelier Interiorul unui apartament dintr-un proiect al firmei de arhitectur─â NO-group
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: