Designul camerei de zi în stilul Art Nouveau: o soluție de Vladimir Voskoboev și Dmitri Kurganov

Stilul acestui proiect arhitectural se apropie cel mai mult de Art Nouveau englezesc, cu o notă de nordul Normandiei. Lejeritatea franceză și soliditatea englezească se combină pentru a da casei farmecul său unic.

Camera de zi în stil Art Nouveau, proiectată de arhitecții Vladimir Voskoboyev și Dmitri Kurganov, câștigătoare a concursului "Cel mai bun interior: apartament de casă de țară"

O casă luxoasă, ușor conservatoare și elegantă de 300 mp. O reflectare a experienței clientului de a călători în nordul Franței și în Marea Britanie, într-un stil similar cu Art Nouveau englezesc. Arhitecții Vladimir Voskoboev și Dmitri Kurganov creează un design de cameră de zi într-un stil modern, iar conceptul general al casei. Fereastra de la bovindou are perdele dense în tonuri de culoare închisă. Scara principală este realizată din lemn și reprezintă elementul stilistic dominant. Șemineul din marmură este decorat cu motive florale, iar mobilierul din living a fost cumpărat din cele mai bune magazine de antichități din Europa. O atenție deosebită este acordată tâmplăriei, decorarea portalurilor și a scărilor mari. Vitraliile de modă veche adaugă farmecul franțuzesc unei case. Picturile, sculpturile, candelabrele și lambriurile din lemn bogat completează interiorul. Colecțiile de mozaic de sticlă Bisazza, marmura italiană, obiectele sanitare și accesoriile Devon&Devon sunt folosite în decorarea băilor și a piscinelor.

Citește mai mult  Apartament brutal pentru un burlac: 55 de metri de idei originale
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: