Dintr-un apartament cu două camere – studio cu două băi și un dormitor: arhitectul Serghei Ozhogin

Conectarea camerei de zi și a bucătăriei este cea mai populară metodă de proiectare. Combinarea camerelor mici într-un singur spațiu schimbă dramatic percepția interiorului.

Vă puteți bucura de o priveliște plăcută de pe malul mării Odessa fără a părăsi apartamentul, stând pe o canapea semicirculară.

Detalii despre apartament:Apartament cu 2 dormitoare cu zonă de living
70 de metri pătrați. Apartamente rezidențiale în casă de cărămidă-monolitic pe coasta Mării Negre în Odessa.

Proprietarii apartamentului: cuplu căsătorit.

Dorințele clientului: Revizuirea planului unui apartament cu două camere, pentru a crea un spațiu studio adaptat pentru vacanțe de vară confortabile.

Schița unui apartament cu două camere transformat în spațiu de studio.

Conform dorințelor proprietarilor, apartamentul cu două dormitoare a fost transformat într-un spațiu de tip studio, doar dormitorul rămânând izolat. Acest aspect este cel mai potrivit pentru o vacanță completă la mare- Spațiul pentru oaspeți este extrem de spațios și deschis la lumina soarelui.

În decorarea camerei, se folosesc tehnici de combinații contrastante de materiale texturi ultramoderne alături de tapet zuber francez. După cum știți, finisajele contrastante.. Cea mai simplă și mai accesibilă modalitate de a obține camere zonate.

Ospitalitatea proprietarilor a făcut necesară crearea a două băi oaspete și maestru. Primul este lângă intrare, al doilea – lângă zona de dormit.

Decorul principal al spațiului de studio, proiectat într-un stil modern rafturi încorporate cu rafturi cu rafturi groase.

Acoperiri de perete artistice în stil antic o aluzie la trecutul glorios al marelui oraș.

Patul din dormitor se află lângă fereastra mare. Joc de raze de soare pe pereții texturați.. decorarea camerei.

Accent luminos în baia principală Dulapul luxuriant și colorat pentru accesorii de baie.

Citește mai mult  Un dormitor cu un dormitor în stil minimalist: design de Yanina Filippova și Violetta Nikitina

După ce ați înotat în mare, trebuie să vă spălați de sare, așa că nu puteți face fără o cameră de duș în apartament.

O combinație de mozaicuri pe pereți și gresie pe podea a stabilit interiorul dinamic al băii de oaspeți.

Un proiect al designerului Sergey Ozhogin participant la concursul "Cel mai bun proiect 3D pentru un apartament de până la 70 mp". " la .

Vezi alte modele plate

Interiorul apartamentului din proiectul decoratorului Anna Pavlova Interiorul apartamentului dintr-un proiect al decoratorului Anna Pavlova Interior plat dintr-un proiect AI Studios
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: