Flat pentru o femeie singură: un film alb-negru ca acesta

Mai mic este mai bine. Pentru ca apartamentul să pară mai spațios, designerul, Irina Diakiv, a eliminat ușile inutile, hainele și schema de culori. Ea reușește să se descurce fără un singur accent luminos și totuși creează un interior plin de farmec.

Detalii despre apartament: Un apartament de 60 de metri pătrați în Harkov.

Despre proprietari: o persoană

Dorințele clientului: libertate totală de creativitate

Pentru designerul Iryna Diakiv, acest proiect a fost un experiment: pentru a face vizual mai spațios apartamentul mic, a decis să renunțe la culorile saturate obișnuite și să realizeze interiorul într-o paletă acromatică iar acesta este alb, plus toate nuanțele de gri până la negru. Poziționarea nefericită a ferestrelor a însemnat că a trebuit să găsească modalități suplimentare de a ilumina. Designerul a plasat spoturi în diferite locuri, în timp ce camera de zi, sufrageria și bucătăria au fost unite într-un singur spațiu. Designul micii bucătării din sufragerie a permis ca toate elementele esențiale să încapă în ea. Mobilierul eclectic și țesăturile elegante înveselesc interiorul.

Deoarece apartamentul a fost conceput pentru o singură persoană, autorul proiectului nu a dorit să divizeze spațiul prin crearea de camere izolate. Camera de zi, sufrageria și bucătăria sunt unite într-un singur spațiu; nu există uși sau pereți goi între ele.

Bucătăria mică, livingul și sufrageria sunt realizate în alb și negru. Mobilierul clasic se potrivește acestui interior, dar, pe de altă parte, doar clasicul ar arăta prea neîngrijit. Designerul a vrut să amestece lucrurile cu o estetică modernă.

Apartamentul are puține ferestre, toate fiind situate în pereții laterali. Pentru a umple camera cu lumină și aer, designerul a folosit perdele transparente ușoare. E ca și cum ar cădea chiar de sub cornișa tavanului.

Citește mai mult  Viața vibrantă: designul unui apartament pentru un cuplu

Acolo unde nu există suficientă lumină naturală, lumina reflectoarelor poate ajuta: Lămpile și lămpile de podea luminează fiecare colț al camerei de zi.

Bucătărie unitate construită în nișă. În fotografie puteți vedea că nu ocupă aproape deloc spațiu, în timp ce bucătăria este echipată cu tot ce aveți nevoie – un aragaz complet, dulapuri de depozitare, chiuvetă, hota de gătit și un frigider mare.

În dormitor, țesăturile de culoare crem îndulcesc schema de culori de bază alb-negru. Cu un astfel de interior aproape monocrom, ochiul este tentat să se "agațe" de vreun model. În acest caz, este vorba de texturi de materiale, un model discret pe covor, broderie pe mobilier tapițat și perne, mânere răsucite dresser.

Baia susține schema generală de culori și stil, datorită ferestrei, care este decorată în același mod ca și ferestrele din camera de zi. Expresie minimală, dar cele mai moderne și confortabile instalații sanitare.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: